INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Thomas Tuchel îl critică pe fotbalistul considerat de Bild catastrofă pe teren: „Este mult prea lacom!”

Kim Min-jae, la faza în care îl faulteaază în careu pe Rodrygo / Foto: Imago
Kim Min-jae, la faza în care îl faulteaază în careu pe Rodrygo / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 11:04 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 11:34

Kim Min-jae (27 de ani), fundașul sud-coreean ce a greșit la ambele goluri primite de Bayern, în turul semifinalelor Ligii cu Real Madrid (2-2), a fost atacat de antrenor. Bild i-a dat nota 6 (nu și-a meritat banii!) pentru prestația catastrofală!

Dacă Vinicius Jr. a fost marți seară MVP-ul primei manșe a semifinalelor Ligii, Bayern - Real Madrid 2-2, la polul opus s-a situat de departe Kim Min-jae.

Stoperul, atât de dorit de Thomas Tuchel și pentru care bavarezii au achitat în vară clauza de reziliere de 50 de milioane de euro fixată de Napoli, a gafat nepermis pentru acest nivel, fiind complice la ambele reușite ale liderului din LaLiga.

Thomas Tuchel îl critică pe Kim Min-jae, după Bayern - Real Madrid: „Nu trebuia să fie atât de agresiv!"

Fostul apărător al campioanei Italiei din sezonul trecut a încasat nota minimă 6 din partea cotidianului Bild (nu și-a meritat banii!) și a fost aspru criticat de antrenorul fostei campioane a Germaniei. Cum și de ce a greșit la primul gol?

„Kim nu trebuia să fie atât de agresiv la contraatacurile adverse. Poate face acest lucru când mingea este jucată. Dar, ca fundaș central, pur și simplu nu ai voie să-i lași atacantului atâta spațiu.

„Să piardă ambele” » Cine a fost ținta celor mai tari meme-uri de după Bayern - Real Madrid
BAYERN - REAL MADRID 2-2
„Să piardă ambele” » Cine a fost ținta celor mai tari meme-uri de după Bayern - Real Madrid

„N-a funcționat triunghiul defensiv"

Dar el e prea lacom, mult prea lacom! Nu există presing pe purtătorul de balon, așa că nu știi ce urmează. A fost scos din joc prea ușor și nimeni nu-l putea ajuta. Cred că a încercat să facă un triunghi defensiv, dar asta n-a mers.

Triunghiul defensiv funcționează numai atunci când adversarul vine din extremă în spate. Dar să fii atât de agresiv înainte ca mingea să fie jucată este prea lacom".

Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid și învingătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Șansele sunt 50-50
Thomas Tuchel, antrenor Bayern

„E limpede că n-am fost deloc isteți"

Nici pentru faultul nesăbit în careu, comis asupra lui Rodrygo, nu l-a iertat: „Încă o dată prea lacom. Tot timpul, în orice situație, el trebuie să aibă culoarul interior sub control. Dintr-o dată însă, îi lasă interiorul lui Rodrygo fără să fie nevoie.

Stă bine tot timpul și în momentul pasei greșește, apoi vine Dier să-l ajute și el face fault. E prea lacom! Iar dacă ți se întâmplă, OK, însă atunci stai în picioare și lasă faza să continue, nu te repezi în adversar. De ce să faci un asemenea cadou? Este clar că nu am fost deloc isteți".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Cum a reacționat Carlo Ancelotti la finalul meciului cu Bayern: „Ne vor ajuta, fără îndoială”
BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 2-2
Cum a reacționat Carlo Ancelotti la finalul meciului cu Bayern: „Ne vor ajuta, fără îndoială”
Vinicius este noul „Mr. Champions League”: „E momentul pentru o seară magică acasă!” + Kane a devenit unic printre englezi!
BAYERN - REAL 2-2
Vinicius este noul „Mr. Champions League”: „E momentul pentru o seară magică acasă!” + Kane a devenit unic printre englezi!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează