INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Giovanni Becali e sigur că-i putea schimba cariera lui Ianis Hagi: „Altfel arăta dacă nu eram închis” » Ce ar fi schimbat fostul agent

Giovanni Becali e sigur că l-ar fi ajutat pe Ianis Hagi +3   FOTO
Giovanni Becali e sigur că l-ar fi ajutat pe Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 09:08

Ioan Becali, un apropiat al lui Gică Hagi, a vorbit despre cariera lui Ianis Hagi (21 de ani) și spune că dacă nu era închis, altfel arăta cariera mijlocașului.

Giovanni susține că l-ar fi impresariat pe Ianis Hagi și că acesta ar fi avut mai multe șanse la Fiorentina. În plus, fostul agent este de părere că mijlocașul împrumutat de Genk la Rangers ar avea de câștigat dacă va continua la echipa lui Steven Gerrard.

„Pe Ianis îl ştiu de când s-a născut. Dacă nu aș fi fost închis, probabil, Ianis Hagi ar fi fost reprezentat de mine pentru că el a rămas cu Pietro Chiodi (n.r. fost angajat la firma fraților Becali). Dacă îl duceam eu la Fiorentina, lucrurile se schimbau. Altfel ar fi arătat cariera lui. Cu Pantaleo Corvino (n.r directorul sportiv al italienilor) mă cunosc de 26 de ani și nu ar fi putut avea acele declarații despre Ianis.

Ianis a ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei. 

Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei. Am înțeles că rămâne acolo, iar asta ar fi extraordinar. Cel mai important este că s-a făcut uz de această opțiune de transfer, iar el p să aibă liniște pentru următorii ani. El a jucat bine spre foarte bine, dar a jucat cu teamă pentru că nu știa dacă va rămâne la Rangers.

Acum va avea liniștea necesară să își continue cariera. Un an sau doi poate să joace liniștit acolo. Are și un contract bun, îl are pe taică-său, pe unchiul Popescu și mă are și pe mine, de departe”, a declarat Ioan Becali pentru Prosprot.

Ianis Hagi a fost cumpărat de Fiorentina în 2016, dar a bifat doar două meciuri, iar în ianuarie 2018 Viitorul l-a adus înapoi. În iulie 2019, Genk l-a cumpărat pe Hagi, iar după 6 luni l-a împrumutat la Rangers, unde a bifat 12 meciuri și 3 goluri.

  • Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost e condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în "Doarul Transferurilor". A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016. 
  • Becali a fost condamnat și în februarie 2018 la 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul „Mită pentru judecătoare”, din care i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare. Pedeapsa a venit pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu în scopul obținerii unei sentințe favorabile în "Dosarul Transferurilor." Fostul impresar a fost eliberat în mai 2018

VIDEO Daily Mail anunță transferul lui Ianis Hagi! 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

A rămas Rangers fără bani? Transferul lui Ianis Hagi, pus sub semnul întrebării de un fost fotbalist al lui United: „Cum poate să plătească 5 milioane?!”

Cristi Chivu, confesiune după 10 ani de la succesul cu Inter: „Soția mi-a spus că acela e prețul cu care vom lua trofeul, dar i-am zis că e nebună” + „Am fumat o țigară după meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Mai 2020, 12:17

"Ianis a ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei. Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei". Și Floriana La Valletta e un fel de Juventus al Maltei. Prin urmare, e un club important al Europei!

robson_xix
robson_xix  •  23 Mai 2020, 11:34

Cu siguranta avea alta cariera. Ajungea la arabi, pe un comision mai bun pentru neamul Becali, pe modelul Radoi.

3101575123247794
Alice Popa  •  23 Mai 2020, 09:55

Nea Ioane, dar cine te-a obligat sa nu mai fi agent si sa devii infractor si puscarias?!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează