SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”

Ana Bogdan (30 de ani, locul 63 WTA) l-a demis pe antrenorul alături de care lucra abia de la finalul anului trecut, francezul Thomas Drouet (39), chiar în timpul Australian Open. +48   FOTO
Ana Bogdan (30 de ani, locul 63 WTA) l-a demis pe antrenorul alături de care lucra abia de la finalul anului trecut, francezul Thomas Drouet (39), chiar în timpul Australian Open.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 09:42 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 11:23

Ana Bogdan (30 de ani, locul 63 WTA) l-a demis pe antrenorul alături de care lucra abia de la finalul anului trecut, francezul Thomas Drouet (39), chiar în timpul Australian Open: „E dus cu capul, nu merită nici să-l privesc în ochi după ce a făcut!”.

Luni, Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur de la Australian Open 2023, după 2-6, 6-2, 3-6 cu Anna Bondar, locul 79 mondial. După eliminare, jucătoarea din România a ieșit în public cu declarații jignitoare la adresa antrenorului ei, Thomas Drouet, pe care l-a demis chiar în timpul turneului de la Antipozi, după un incident petrecut la antrenament!

„A început să țipe brusc la mine!” » Mentorul lui Naomi Osaka a reacționat, după ce a citit că Ana Bogdan și-a concediat antrenorul la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
„A început să țipe brusc la mine!” » Mentorul lui Naomi Osaka a reacționat, după ce a citit că Ana Bogdan și-a concediat antrenorul la Australian Open

Ana Bogdan îl atacă pe Thomas Drouet: „Înseamnă că ești dus cu capul!”

Bogdan și-a argumentat decizia de a renunța la Drouet precizând că antrenorul a făcut o criză de nervi în timpul unui antrenament de la Antipozi.

„Gândiți-vă că nu luam o astfel de decizie, la capătul lumii, imediat după ce începusem colaborarea, dacă el nu făcea ceea ce a făcut! La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta! 

Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport. Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente”, a declarat Ana Bogdan, conform ProSport.

+44 FOTO

Ana Bogdan, despre Thomas Drouet: „Nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată”

Apoi, Ana Bogdan a continuat să-l critice dur pe antrenorul francez, felicitându-se că a fost precaută în privința lui încă de la începutul colaborării.

„Nu mai am antrenor pentru că au fost ceva probleme la Adelaide. Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată! Sunt mai multe lucruri la mijloc. Omul, din punctul meu de vedere, are probleme cu capul!

Au fost mai multe lucruri, pentru că nu pot să iau o decizie atât de radicală. Și la capătul lumii! S-au adunat mai multe lucruri. Noroc că am avut ochii deschiși și am fost precaută încă de la început cu el, om pe care nu-l cunosc. A fost bine că am avut ochii deschiși, n-am mers fără cap de la început.

Pe omul ăsta, pe cuvântul meu de onoare, nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el”, mai spune Ana.

Noroc că-l am cu mine pe Simone Tempestini (n.r. - iubitul ei), pentru că nu știu cum eram fără el, singură pe aici! Nu era chiar ușor să rămân singură în Australia, mă bucur că este aici
Ana Bogdan

Cum a început colaborarea dintre Ana Bogdan și Thomas Drouet? 

Povestește jucătoarea: „M-a contactat pe net. El mi-a scris mie, pe Instagram, și i-am răspuns. Eu nu aveam antrenor la momentul respectiv. I-am zis să începem în decembrie, la început. A venit în țară, am început antrenamentele. Acolo cât de cât să zic că a fost OK, dar unele lucruri nu sunt prea în regulă la nivelul ăsta”.

Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”
Thomas Drouet

Thomas Drouet a lucrat în trecut cu Jaqueline Cristian și este cel alături de care Marion Bartoli a cucerit titlul la Wimbledon 2013, iar Timea Babos Australian Open 2018 la dublu.

Antrenorul francez nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui articol pentru a oferi o reacție. 

Mai multe știri din tenis:

Scandal imens la Australian Open » Steagul Rusiei, în tribune la meciul dintre ucraineanca Baindl și rusoaica Rakhimova: „Trebuie să impuneți imediat asta!”
Australian Open
Scandal imens la Australian Open » Steagul Rusiei, în tribune la meciul dintre ucraineanca Baindl și rusoaica Rakhimova: „Trebuie să impuneți imediat asta!”
„Nu face asta, OK?!” » Iga Swiatek aproape că a fost lovită de un spectator după victoria de la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
„Nu face asta, OK?!” » Iga Swiatek aproape că a fost lovită de un spectator după victoria de la Australian Open

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
sughibughi
sughibughi  •  18 Ianuarie 2023, 08:04

Antrenorul stie mai bine ca ea

Dino
Dino  •  17 Ianuarie 2023, 18:31
Postat de laur_gr pe 17 Ianuarie 2023, 11:47

Foarte bine a facut! Ce antrenor e ala sa tipe si sa faca istericale? Cum sa platesti pe unul ca asta?!? Darren Cahil a renuntat la Simona cand ea a facut istericale. Simona si-a cerut scuze si apoi a iertat-o. Nu exista discutie constructiva pe tonul asta.

Corect, la nivelul asta de profesionalism se discuta altfel dar putem sa fim de acord ca nici ea nu a reactionat profi, nu se spala rufele in public asa. Puteau sa-o bage pe aia clasica, devenit deja cliseu: Nepotrivire de caractere.

miciBIO
miciBIO  •  17 Ianuarie 2023, 17:28
Postat de inshallah pe 17 Ianuarie 2023, 13:50

gretos! ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează