SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

„A început să țipe brusc la mine!” » Mentorul lui Naomi Osaka a reacționat, după ce a citit că Ana Bogdan și-a concediat antrenorul la Australian Open

Sascha Bajin și Naomi Osaka // FOTO: Imago +48   FOTO
Sascha Bajin și Naomi Osaka // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 10:39 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 11:10

Sascha Bajin, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din circuitul feminin, a dezvăluit că și el a avut probleme cu francezul Thomas Drouet, antrenorul dat afară de Ana Bogdan (30 de ani, locul 63 WTA) după un scandal la Australian Open 2023.

Într-un mesaj postat pe Twitter în această dimineață, după ce a văzut declarațiile date de Ana Bogdan, Sascha Bajin a povestit că și el a avut parte de un moment neplăcut cu Drouet.

Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”
AUSTRALIAN OPEN
Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”

Fostul antrenor al Anei Bogdan, moment tensionat cu Sascha Bajin

Am avut o întâlnire cu el în Dubai, când și-a pierdut temperamentul în fața mea. Eu doar i-am cerut să șteargă bicicleta, după ce a folosit-o, pentru că a transpirat pe ea. Pentru asta a început să ține și mă întreba cine sunt eu de îi spun ce să facă”, a scris Sascha Bajin.

  • Aleksandar „Sascha” Bajin a devenit celebru după ce a fost partenerul de antrenament al Serenei Williams timp de 8 ani. Ulterior a devenit antrenorul japonezei Naomi Osaka, când ea a câștigat US Open 2018 și Australian Open 2019, fiind numit „Antrenorul Anului 2018”. 
  • După despărțirea de Osaka, Bajin a mai lucrat cu Kristina Mladenovic, Dayana Yamstremska și Karolina Pliskova. 
  • În trecut, a mai fost partenerul de antrenament al unei jucătoare precum Victoria Azarenka, Sloane Stephens și Caroline Wozniacki.
Ana Bogdan
+44 FOTO

Thomas Drouet, bătut de tatăl lui Bernard Tomic!

În 2013, Thomas Drouet a fost implicat într-un alt scandal. John Tomic, tatăl jucătorului australian de tenis Bernard Tomic, a fost arestat la Madrid, după ce l-a agresat  fizic pe Thomas Drouet, cel care era atunci partenerul de antrenament al fiului său.

El l-a agresat pe Thomas Drouet la  hotelul jucătorilor, înainte de începerea turneului Masters 1000 de la Madrid.

John Tomic i-ar fi dat lui Drouet o lovitură de cap în plină figură, în urma căreia acesta s-a ales cu nasul spart şi cu o comoţie la coloană, în zona cervicală. Se pare că John Tomic a sărit atunci să-l bată pe Thomas Drouet pentru că aceasta a protestat la felul în care îi vorbea tatăl lui Bernard.

John Tomic a fost condamnat la 8 luni de închisoare, cu suspendare și a fost interzis în circuit timp de 12 luni.

Citește și:

Prima mare surpriză la Australian Open 2023 » Semifinalistul de anul trecut, eliminat de Andy Murray după un meci de 5 ore

„Mr. Olympia” de la Australian Open » Imaginea devenită virală după „maratonul” din primul tur

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  17 Ianuarie 2023, 16:30
Postat de dakesis pe 17 Ianuarie 2023, 13:59

Ce si-a pierdut, neica? Temperamentul? Bai, dar voi cititi vreo carte macar in toata facultatea aia particulara fara frecventa. Cumpatul, nenicule, aia si-a pierdut, nu mai traduceti cu mouse-ul:)

Haha, pana si Google Translate stie sa traduca corect :)))))))))

dakesis
dakesis  •  17 Ianuarie 2023, 13:59

Ce si-a pierdut, neica? Temperamentul? Bai, dar voi cititi vreo carte macar in toata facultatea aia particulara fara frecventa. Cumpatul, nenicule, aia si-a pierdut, nu mai traduceti cu mouse-ul:)

miciBIO
miciBIO  •  17 Ianuarie 2023, 12:08

Pentru cei care la articolul Anei a luat în derâdere ce a spus ea. Obișnuiți-vă să vă dați cu părerea despre o persoană dacă, la nivel personal, ați avut o interacțiune sau o informație credibilă! Ana este o persoană de nota 10, modestă și cu picioarele pe pământ!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează