SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTEVIDEO

Perioada carierei pentru Irina Bara » A 4-a finală consecutivă în această toamnă

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze
Foto: Imago
Irina Bara și Ekaterine Gorgodze Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 15:25 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 15:59

Irina Bara (26 de ani, 96 WTA dublu) alături de georgiana Ekaterine Gorgodze (29 de ani, 69 dublu WTA) s-au calificat în finala turneului WTA 125 desfășurat în Uruguay.

Cele două au trecut în semifinale de cuplul Carle Maria Lourdes (Argentina) / Laura Pigossi (Brazilia), scor 6-2, 7-5, într-o partidă ce a durat o oră și 19 minute.

Favorite numărul 1 la câștigarea trofeului, Bara și Gorgodze se vor duela în finală cu Carolina Alves (Brazilia) și Marina Bassols Ribera (Spania), într-un meci programat duminică, 21 noiembrie, începând cu ora 02:00.

Cele două și-au asigurat câte un premiu în valoare de 1.250 de dolari și 95 de puncte WTA pentru calificarea în finală, iar dacă vor câștiga la Montevideo, acestea vor fi recompensate cu câte 2.500 de dolari și 160 de puncte în clasamentul WTA.

A 4-a finală din această toamnă pentru Bara și Gorgodze

Irina Bara ajunge în a patra finală în această toamnă. La primele trei a reușit să se impună.

Bara si Gorgodze au câştigat primul titlu împreună în septembrie, la WTA 125 de la Karlsruhe (Germania), 6-3, 2-6, 10-7 cu Katarzyna Piter / Mayar Sherif. Al doilea succes a venit la Transylvania Cup, desfășurat la Cluj, în timp ce săptămâna trecută a cucerit trofeul de la Buenos Aires, în Argentina.

Citește alte știri din tenis:

Critici dure pentru ITF după mesajul transmis în cazul dispariției lui Shuai Peng: „Nu aveți coloană vertebrală!” » WTA, poziție fermă

Australian Open 2022, doar pentru jucătorii vaccinați! Participarea lui Novak Djokovic, sub semnul întrebării

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close