SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // S-a dat lovită?! Victor Hănescu lansează o ipoteză șoc după finala de la Melbourne

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 14:44

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Victor Hănescu, sfertfinalist la Roland Garros, crede că e posibil ca daneza să fi apelat la o strategie pentru a întoarce soarta partidei.

Momentul care a schimbat cursul meciului a venit la scorul de 4-3 în decisiv pentru Simona, imediat după ce jucătoarea noastră a câștigat game-ul pe serviciul adversarei. Wozniacki a cerut intervenția medicului, acuzând dureri la genunchiul stâng. După acel time-out medical, daneza a câștigat ultimele trei game-uri și finala.

Acea pauză cerută de Caroline a venit dintr-odată. Nu o anunța nimic. Nu a fost ca la Simona, care a acuzat mai mult timp că nu se simte bine până să ceară intervenția medicului. E posibil să fi fost o strategie. Până la urmă, dacă așa a fost, chiar e meritul ei pentru că a avut luciditate în momentele alea și a știut să îi taie ritmul Simonei”, a explicat Victor Hănescu la DigiSport.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (63)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Ianuarie 2018, 17:48

ORICE E POSIBIL,CHIAR SA SE FI DOPAT,NU M-AR MIRA,MULT PREA MULT A REZISTAT FIZIC,SA NU UITAM DE SHARAPOVA,DACA SE DESCOPERA PESTE 10 ANI,E DEGEABA,SIMONA MERITA CLAR SA CASTIGE !tot respectul acestei mari CAMPIOANE NUMITE SIMONA HALEP,PRINTRE PUTINELE MOTIVE PENTRU CARE SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN !

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2018, 16:57
Postat de tihi pe 27 Ianuarie 2018, 16:25

Sinteti penibili ! In primul set cand a cerut interventie medicala Halep nu ati comentat de loc.Scorul la interventii medicale a fost egal 1-1 ! Ambele cerute la momente cheie,dar subliniez ca nu a avut nici un efect asupra rezultatului.Jocul a contat....diferenta a facut tehnica si tactica,care a fost de partea Carolinei!

Ma si ungurii ca si romanii sunt si prosti si destepti. Tu din care esti?

10153324563120690
Stoica Relu  •  27 Ianuarie 2018, 16:12

Mi a placut intotdeuna Wozniacki,dar azi a gastigat printr un tertip,adevarat permis la tenis.Daca era atat de buna pe cum o lauda multi habarnisti pe aici,trebuia sa castige fara asa ceva.Dar era groghi,a simtit momentul bun al romancei si a "trisat" sa isi mai dea o sansa.Clar nu a fost accidentata,dupa cum a alergat la cateva returnari fabuloase pe final.De fapt sunt convins.Asta arata maturitatea danezei,care a stiut sa transeze situatia de partea ei printrun truc,admis.Simona daca nu invata si ea trucurile pe care marile tenismene le au,nu va castiga doar prin corectitudnie turnee de grand slam.Per total au jucat cam la aceiasi valoare.Nu am vazut diferente mari la una sau cealalta.Ce am observat la Simona e ca a gresit mai putin,serviciul e din ce in ce mai bun...deci creste.Ii mai trebuie un pic de "smechereala" ,pentru ca asa as califica gestul cu accidentarea lui Wozniacki.Restul care o vorbesc de rau pe romanca,sunt habarnisti in ale sportului,nu doar in ale tenisului.Vad comentarii deloc pe subiect,lipsite de sens,frustrari,etc.Acum Simona chiar a jucat tenis,accidentata,obosita dupa doua meciuri grele cu Pliskova si Kerber ,basca mai putin timp de refacere decat daneza.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează