SPORTURI  »  VOLEI  »  CE FEMININ

FOTO Imagini senzaționale! România joacă într-un decor idilic la Campionatul European de volei feminin » Arenă construită acum 2.000 de ani

FOTO: Facebook @arenaverona +9   FOTO
FOTO: Facebook @arenaverona

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 18:16 / Actualizat luni, 14 august 2023 18:42

România va deschide Campionatul European de volei feminin cu un meci împotriva țării-gazdă, Italia. Partida este programată marți, de la ora 21:00, într-o locație inedită, amfiteatrul din Verona. 

Naționala României va avea onoarea să joace în primul meci al Campionatului European de volei feminin. Italienii au pregătit un decor spectaculos pentru acest eveniment.

FOTO. România, meci într-un decor spectaculos la Campionatul European de volei feminin 

+5 FOTO

Amfiteatrul roman din Verona a fost construit în secolul I. În zilele noastre poate găzdui aproximativ 10.000 de spectatori.

Arena di Verona nu a mai găzduit un eveniment sportiv din 1988, când aici s-a jucat meciul de volei masculin dintre reprezentativele SUA și URSS.

În ultimii ani, aici s-au organizat constant concerte și evenimente culturale.

Guillermo Naranjo, înaintea debutului la Campionatul European de volei feminin 

„E o locaţie spectaculoasă. Eu sunt pasionat de Istoria Artei, aşa că sunt încântat şi din punctul acesta de vedere. Adevărul e că niciodată nu am mai jucat în aer liber. Am jucat volei pe plajă, acolo ştiam ce se întâmplă cu vântul, dar acum e altceva. 

Sper ca toate condiţiile să fie bune, mai ales umiditatea, pentru că ultima dată s-a jucat în aer liber în Italia acum doi-trei ani, în Supercupă. Atunci nu s-a putut juca finala afară, pentru că umiditatea a făcut suprafaţa de joc foarte alunecoasă. 

Sper că sunt pregătiţi, că nu se vor repeta erorile din Supercupă şi că nu vor fi nici un fel de probleme”, a declarat antrenorul României, Guillermo Naranjo, potrivit News.ro.

Programul României la Campionatul European de volei feminin: 

  • 15 august (Verona), ora 21:00 Italia-România
  • 17 august (Monza), ora 22:00 România-Croația
  • 19 august (Monza), ora 19:00 România-Elveția
  • 21 august (Torino), ora 19:00 Bosnia-Herțegovina-România
  • 22 august (Torino), ora 19:00 România-Bulgaria
  • Meciul de deschidere va fi televizat pe Prima Sport 1. 

Naționala feminină e antrenată de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez și are ca obiectiv calificarea în optimi de finală, acolo unde merg primele patru clasate. 

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Simona Halep, out din Top 500 » Adrian Marcu: „Nici nu știu cum s-o trezi, cum s-o simți în fiecare zi” + Victor Hănescu crede că, indiferent de clasament, poate reveni

VIDEO Supertransfer de nicăieri » Fostul baschetbalist din NBA a venit în Liga Națională a României: „Urmează un adevărat SHOW”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
abedi
abedi  •  14 August 2023, 19:53
Postat de razvangl pe 14 August 2023, 18:32

Partida dintre Italia și România este anunțată ca și transmisă în direct pe Prima Sport 1. Cine minte? Voi că nu este transmisă competiția în România sau ei? Este simplu de căutat informații acum. Doar trebuie să aveți ultima versiune de Google instalată.

Toate meciurile Romaniei vor fi transmise de Prima Sport

razvangl
razvangl  •  14 August 2023, 18:32

Partida dintre Italia și România este anunțată ca și transmisă în direct pe Prima Sport 1. Cine minte? Voi că nu este transmisă competiția în România sau ei? Este simplu de căutat informații acum. Doar trebuie să aveți ultima versiune de Google instalată.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează