FOTBAL  »  LIGA 2  »  

Cumparaturi pentru Liga I

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

CS Otopeni şi-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, achiziţiile din această iarnă: Adrian Iodi, Florin Pârvu, Florin Matache, Jose Pedro, Bruno Costa şi Danilo Pelic. " Am găsit aici un colectiv unit şi sînt sigur că ne vom îndeplini obiectivul", a declarat jucătorul venit de la Petrolul Ploieşti, Florin Pîrvu. Tot optimist a fost şi portarul Florin Matache, care a declarat că transferul la Otopeni nu reprezintă un pas înapoi:"Avem un obiectiv pe care
o să îl îndeplinim cu siguranţă. Pentru mine e mai importantă lupta pentru promovarea în Liga I, decît să mă lupt pentru evitarea retrogradării".
Tot astăzi, oficialii Otopeniului au dezvăluit şi planurile de viitor ale formaţiei, printre care se regăseşte şi o colaborare cu celebra echipă portugheză Benfica Lisabona. "Aducerea lui Bruno Costa, de la Benifca, face parte dintr-un proiect mult mai amplu pe care îl avem cu gruparea portugheză. Colaborarea a început la sfîrşitul sezonului 2006/2007 prin venirea lui Vitinha de la Benfica via CFR Cluj. În vară va avea loc o întîlnire cu preşedintele portughezilor şi se va încheia un acord de colaborare între cele două cluburi", a declarat directorul executiv Mugur Porumbacu. Şefii de la Otopeni s-au gîndit şi la terenul pe care vor juca în Liga I anul viitor, în cazul în care vor promova: "Întrucît stadionul nostru nu îndeplineşte condiţiile necesare pentru Liga I, am purtat discuţii cu cei de la Astra Ploieşti şi Progresul Bucureşti pentru a evolua pe unul dintre aceste terenuri".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează