FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VALIZA ÎN JUSTIŢIE

Dialog Gigi Becali - Dorin Goga: "Te sun de pe alt număr că ăsta e telefonu' meu"

Dorin Goga
Dorin Goga

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

Dorin Goga este atacantul în care cei de la U Cluj îşi puneau cele mai mare speranţe pentru a marca în poarta celor de la CFR. Goga a fost considerat unul dintre oamenii de legătură dintre Becali şi oficialii clujeni.

“Goga: Da!
Becali: Alo!
Goga: Da
Becali: Ce faci bă, băiatule? Zbureşti armîneşte? (n.r.: vorbeşti aromâna?) Gigi Becali îs.
Goga: Bună seara!
Becali: Zbureşti armîneşte bine? Nu eşti machedon?
Goga: Da nn...ardelean!
Becali: Da?
Goga: Da!
Becali: Hai că, vezi că te sun de pe alt număr, da? Că ăsta e telefonu’ meu şi te sun de pe altu’, da?
Goga: Bine!
Becali: Hai!
Goga: La revedere!

Stenogramă preluată de pe cotidianul.ro

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
 •  19 Decembrie 2008, 20:12

Hai sa intelegeti cu toti un lucru simplu. 1.Infractiunea de luare/dare de mita nu presupune neaparat transferul folosului necuvenit (bani in cazul nostru). Tentativa in forma promisiunii/acceptarii promisiunii este asimilata de lege faptei propriu-zise. Asa ca "n-au luat banii, n-au luat banii" nu se pune; si slava Domnului au suficiente probe pentru promisiune. 2. Nu conteaza ca i-a incurajat sa joace cinstit. Nu ai voie. E mita. Ca politistul care ia bani sa inmatriculeze o masina.

 •  19 Decembrie 2008, 15:32

Becali trebuie sa dispara din fotbal...din cauza lui sufera altii...

 •  19 Decembrie 2008, 15:05

chiar asa de infantili sunteti ma gsp-istilor ? am intrat si io azi pe site sa mai citesc stirile si tot ce vad e circu asta cu becali si dna-ul ... chiar asa puneti botu' la comedia asta ? de parca ar fi prima data cand luati o astfel de teapa ... in vecii vecilor nu va fi nimeni sanctionat pentru scandalul ... e clar ca e un ordin politic ... chiar acum cand se face noul guvern s-a redeschis si ancheta asta ... ce naiba ma parca ati fi copii !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează