FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANCHETĂ DNA

Dragomir: "Numai în cazul unei crime sau al unui viol poţi să îl ridici în halul acesta" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2008 00:00

Dumitru Dragomir, şeful LPF, contestă modul în care procurorii DNA l-au ridicat pe Piţurcă de la aeroport.

"Numai in cazul unei crime sau al unui viol poti sa il aduci de pe aeroport in halul acesta. Ce s-a intamplat azi este o demonstratie de forta din partea DNA. Ma asteptam la astfel de abuzuri din partea lor. Daca este ridicat pentru cazul valiza, voi fi si mai vehement", a spus Dragomir la Antena 3.

Rămîi pe gsp.ro pentru mai multe amănunte despre reţinerea lui Piţurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  16 Octombrie 2008, 23:06

Pentru voi ar trebui sa se fac legi noi sa vina politia acasa sa va ancheteze la o cafea si sa vina numai cand aveti voi chef,adica niciodata!!asta este democratia lui MITICA,BECALI MIRCEA SANDU si celorlalti hoti! SA VA FIE RUSINE!!!!!!!!(dar tare ma indoiesc)

 •  16 Octombrie 2008, 21:21

Sa mori tu mai Mitica!?Dupa legea ta poate..Oricum,stai calm,nu o sa i se intample nimic lui tov. Piti..nu e simplu cetatean ca noi cei multi.In Romania de azi nu functioneaza inca legea cum ar trebui.Nu suntem in Germania(cazul becker)si nici in Italia(rossi)sau alta tara a Europei civilizate.Aceste realitati ne trag in urma.Voua nu vi se pare normal ca cineva acuzat de marturie mincinoasa sa se prezinte sa dea explicatii procurorilor?Sau trebuia ca sa vina cu caleasca dupa Piti....

 •  16 Octombrie 2008, 20:27

Prea multi din tara asta se cred de neatins. E foarte bine ca se procedeaza asa. Presa ar trebui sa mediatizeze doar faptul ca au fost ridicati ca niste h.oti marunti, sa fie facuti de ras. Restul de declaratii n-au decat sa le dea acasa. Poate altii care vor trece prin situatii de astea nu vor mai lua in ras institutiile statului. Trebuie sa se termine odata cu magariile astea, NE-AM SATURAT!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează