FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Gigi Becali amenință un jucător: îi va oferi ultima șansă de a rămâne în lot și în sezonul viitor

Gigi Becali Foto: Cristi Preda, GSP.ro
Gigi Becali Foto: Cristi Preda, GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 11:30 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 22:21

Patronul FCSB, Gigi Becali (65 de ani), vrea să-l vadă pe Ionuț Panțîru la lucru, pentru a ști dacă se poate baza pe el în sezonul viitor. Fundașul de 28 de ani vine după 2 ani în care s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

  • Meciul FCSB - Farul este programat sâmbătă seară, de la 20:30, și va liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Roș-albaștrii mai au nevoie diseară de-un punct, din partida cu Farul, pentru a sărbători primul titlu după o așteptare de 9 ani. În cazul în care vor deveni campioni, patronul Gigi Becali are de gând să-l impună pe Ionuț Panțîru în primul unsprezece în ultimele trei etape din campionat.

„Doar un miracol ne mai salvează” » Zeljko Kopic, resemnat după ce a dus-o pe Dinamo la un pas de Liga 2
DINAMO
„Doar un miracol ne mai salvează” » Zeljko Kopic, resemnat după ce a dus-o pe Dinamo la un pas de Liga 2

Fundașul stânga în vârstă de 28 de ani vine după peste doi ani în care s-a luptat cu probleme grave la genunchi, urmarea unei accidentări. În această stagiune n-a bifat decât 20 de minute, 8 în Sperliga, 12 în Cupa României, iar Becali vrea să știe dacă se poate baza în sezonul viitor pe serviciile sale.

Gigi Becali: „Eu tot timpul am întrebat de Panțîru”

Vorbind despre meciul cu Farul, el a spus că în locul lui Radunovic, suspendat, va intra Ovidiu Popescu. Dar a făcut imediat trimitere la Panțâru.

„Eu tot timpul am întrebat de Panţîru, el spune că poate, ei (n.r. - oamenii din staff) spun să mai vedem, jucătorii şi antrenorii nu prea îl bagă.

Dar dacă mâine-seară o să fim campioni, Panţîru va intra şi va juca titular, ca să vedem dacă ne putem baza pe el pentru sezonul viitor”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Ionuț Panțîru a suferit 3 intervenții chirurgicale și a fost la un pas să se retragă

Ionuț Panțîru a suferit o accidentare gravă la genunchi, după o ciocnire cu coechipierul Adrian Șut, într-un meci pierdut cu Sepsi, scor 1-2, disputat pe data de 25 aprilie 2021.

Până să revină pe gazon, Panțîru a trecut printr-un adevărat calvar și a fost chiar la un pas să se retragă din fotbal. A trecut prin trei operații, ultima fiind necesară după ce medicul italian la care s-a operat inițial a greșit intervenția.

În Italia, Ionuț Panțîru a fost operat de renumitul medic Pier Paolo Mariani, la care au apelat și alți jucători de-a lungul timpului, printre care Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Iulian Cristea.

VIDEO. MATCHPREVIEW FCSB - Farul

Ați mai putea citi:

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal » I s-a deschis dosar de violență domestică + Ce pedeapsă riscă tehnicianul

Ilie Dumitrescu are un nou favorit la FCSB: „A intrat foarte bine în ultimele meciuri, poate să facă diferența! Dar îi recomand asta”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
Jason
Jason  •  27 Aprilie 2024, 14:30

oare ce patron de pe lumea asta ar fi asa de darnic incat sa tina un jucator cu salariu asa de mare 3 ani pe bara fara sa joace? si sa ii mai si plateasca tot. si astia spun ca becali nu trateaza jucatorii omeneste? pai becali este singurul care trateaza jucatorii omeneste. toti ceilalti nu fac asta. pe primul loc la tratata jucatorii neomeneste este vitan abzresti. vitan abzresti chiar isi trateaza jucatorii ca pe niste animale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close