Comentarii (191)
syntrax
syntrax  •  11 Iunie 2012, 13:05

Mare vedeta si Wesley asta.Parca ar avea 23 de ani si tot viitorul in fata.Va veni la Steaua si va fi apa de ploaie,asta daca va veni,si daca nu vine nici o pierdere.Slabe sanse sa m-ai faca inca un sezon ca la Vaslui

neko00
neko00  •  11 Iunie 2012, 13:04
Postat de gazistu pe 11 Iunie 2012, 12:08

la vaslui ia titulul 85 % daca ramane, ca la ce lot are steaua ma pufneste rasul... tibi balan, rosu, lupu, puskas,, :)))))

Rosu e mai talentat decat tot lotul vostru. E interesant ca tu ii enumeri numai pe aia mai slabi sau pe cei care abia au implinit 17 ani.

alpin
alpin  •  11 Iunie 2012, 12:51

Wesley a ajuns la Vaslui, la reunirea lotului!!!

stelistu01
stelistu01  •  11 Iunie 2012, 12:35

Wesley nu v-a venii la Steaua!!!

domodo
domodo  •  11 Iunie 2012, 12:21

dacaesti timpit il dai pe....filip!dar cred ca wesley NU VA VENI LA STEAUA!!!!!daca ar fi venit astazi ar fi sosit in romania.eu cred ca si porumboiu isi bate joc de "prostul satului"adica gegel 1.7%becali!!!!!

gazistu
gazistu  •  11 Iunie 2012, 12:08

la vaslui ia titulul 85 % daca ramane, ca la ce lot are steaua ma pufneste rasul... tibi balan, rosu, lupu, puskas,, :)))))

zep
zep  •  11 Iunie 2012, 11:33

Se pare ca iar minte GSPul. Daca se va face transferul peste o luna, o sa fie o stire care va incepe cu "asa cum a anutat GSP in urma cu o luna...", dar daca nu, asta e. E si asta un fel de pariu.

saviola2_8
saviola2_8  •  11 Iunie 2012, 11:01

se pare ca telenovela se apropie de sfarsit, cred ca wesley va ajunge la steaua, nici eu nu cred ca va avea aceleasi cifre ca la vaslui dar va fi un jucator util cu siguranta, de abia astept sa ajunga in tara sa condimre sau infirme ca sa terminati dracu cu el, in fiecare zi a avut articolulul sau in fituica.

xhthu
xhthu  •  11 Iunie 2012, 10:55
Postat de vasglo pe 11 Iunie 2012, 10:35

40.000 spectatori pe National Arena (cu Wesley pe teren) x 40 Ron/bilet (medie la meciurile interne+internationale) x 10 partide pe sezon (realist, zic eu) = 16.000.000 Ron = 3.500.000 Euro (4,5 ron/euro)... Si cred ca am fost "ponderat" in aprecieri... Ce crezi, merita?!..

nu e vorba ca nu scoti profit, dar mai tre sa si construiesti ,wesley e luat sa iasa ceva dineros 1 an maxim.de banii aia iti iei unu mai tinerel care poate creste, asta inseamna plan pe termen mai lung de 2 sezoane,cel putin acelasi nr de spectatori (cu sau fara wesley,steaua ramane cea mai iubita echipa din tara detasat) ,rezultate in europa mai multi ani consecutivi(wesley e deja batran pt jucat pe 2 fronturi) deci mult mai multi bani ,cote mult mai mari pt toti din lot si la un transfer il dai cu macar 4 meleoane .wesley e carpeala care peste 1 an nu-l mai dai nici pe o ridiche.plus factoru x ,de unde stii ca nu il apuca pe jiji odata si zice ca wesley nu e de steaua pt ca e chel?

vasglo
vasglo  •  11 Iunie 2012, 10:45
Postat de mdeah pe 11 Iunie 2012, 10:39

Banii acestia ii face Steaua oricum, indiferent daca vine Wesley sau nu. Daca nu ai observat la meciurile in Europa avem o audienta mare si de multe ori jucam cu casele inchise. Deci avem niste venituri relativ fixe. Cheltuielile difera, adica sunt variabile. Nu spun sa nu cheltuie 2.5 milioane de euro cu un fotbalist de calitate, dar nu cu un jucator pe final de cariera. O fi Wesley singurul mijlocas ofensiv/atacant pur-sange ramas in viata?

Asta-i aici, la o "aruncatura de bat", il stie toata lumea, inclusiv "finantatorul", ceea ce e f.f. important :)))... Altul, mai tanar si cu calitatile lui, verificate si confirmate, te costa numai 2,5- 3 milioane transferul, nu crezi????

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 20
Comentează