Comentarii (191)
mdeah
mdeah  •  11 Iunie 2012, 10:39
Postat de vasglo pe 11 Iunie 2012, 10:35

40.000 spectatori pe National Arena (cu Wesley pe teren) x 40 Ron/bilet (medie la meciurile interne+internationale) x 10 partide pe sezon (realist, zic eu) = 16.000.000 Ron = 3.500.000 Euro (4,5 ron/euro)... Si cred ca am fost "ponderat" in aprecieri... Ce crezi, merita?!..

Banii acestia ii face Steaua oricum, indiferent daca vine Wesley sau nu. Daca nu ai observat la meciurile in Europa avem o audienta mare si de multe ori jucam cu casele inchise. Deci avem niste venituri relativ fixe. Cheltuielile difera, adica sunt variabile. Nu spun sa nu cheltuie 2.5 milioane de euro cu un fotbalist de calitate, dar nu cu un jucator pe final de cariera. O fi Wesley singurul mijlocas ofensiv/atacant pur-sange ramas in viata?

vasglo
vasglo  •  11 Iunie 2012, 10:35
Postat de mdeah pe 11 Iunie 2012, 10:22

Si ti se pare okay sa cheltui 2.5 milioane Euro pentru doi ani cu acest jucator? Mai ales in conditiile in care echipa care castiga campionatul nu se califica direct in Champions League!

40.000 spectatori pe National Arena (cu Wesley pe teren) x 40 Ron/bilet (medie la meciurile interne+internationale) x 10 partide pe sezon (realist, zic eu) = 16.000.000 Ron = 3.500.000 Euro (4,5 ron/euro)... Si cred ca am fost "ponderat" in aprecieri... Ce crezi, merita?!..

mdeah
mdeah  •  11 Iunie 2012, 10:22
Postat de vasglo pe 11 Iunie 2012, 10:00

Wesley asta mai joaca 2 ani fara probleme! E tipul "cerebral", in invata pe ceilalti, unde e jocul acolo e si el, stie sa se demarce, si sa ceara mingea, sunt sigur ca numai dupa o perioada de pregatire centralizata, ii va aduna pe stelisti in jurul lui ca Closca puii.. Numai sa vina....!!!!

Si ti se pare okay sa cheltui 2.5 milioane Euro pentru doi ani cu acest jucator? Mai ales in conditiile in care echipa care castiga campionatul nu se califica direct in Champions League!

mdeah
mdeah  •  11 Iunie 2012, 10:20
Postat de starchild pe 11 Iunie 2012, 10:14

Cifrele lui Bilasco au fost mai bune ca ale lui Wesley, a avut meciuri in CLGS, la Nationala, titlu castigat, si golgheter ... cu toate astea a fost unul dintre cei mai slabi atacanti din istoria Stelei, la concurenta cu Arthuro. Sunt anumiti jucatori care daca ii scoti dintr-un anume sistem de joc, nici nu mai stiu ce culoare are mingea...

Tocmai ce ma pregateam sa ii scriu acelasi lucru. Bilasco era foarte bun pentru sistemul gandit de Dan Petrescu la Unirea, era "cautat" de toata echipa. La fel si cu Wesley. Raman la aceeasi parere cu tine ca Wesley nu face acesti bani si nu s-ar integra la Steaua. Ptr. acest salariu si bani se poate gasi un atacant de perspectiva si de calitate.

starchild
starchild  •  11 Iunie 2012, 10:14
Postat de vyndi pe 11 Iunie 2012, 10:05

daca tu compari bilassco cu wesley inseamna ca te pricepi bine de tot la fotbal

Cifrele lui Bilasco au fost mai bune ca ale lui Wesley, a avut meciuri in CLGS, la Nationala, titlu castigat, si golgheter ... cu toate astea a fost unul dintre cei mai slabi atacanti din istoria Stelei, la concurenta cu Arthuro. Sunt anumiti jucatori care daca ii scoti dintr-un anume sistem de joc, nici nu mai stiu ce culoare are mingea...

vyndi
vyndi  •  11 Iunie 2012, 10:05
Postat de mdeah pe 11 Iunie 2012, 09:51

Da, Wesley este un atacant de calitate, dar asa a fost si Bilasco pana la transferul catre Steaua. La Steaua se practica jocul in echipa, nu este jucat un singur om tot timpul. Nu exista acea mentalitate de "one-man show" prezenta la echipele mici. Plus ca Steaua nu stiu daca are pasatorii pe care ii au cei de la Vaslui, asa ca Wesley s-ar dovedi o gaura financiara. Mai bine cumpara un jucator tanar, de viitor, cam pe aceeasi bani. Wesley nu va fi vandut mai departe in strainatate la varsta asta avansata, deci ar fi o CHELTUIALA si nu o INVESTITIE. :)

daca tu compari bilassco cu wesley inseamna ca te pricepi bine de tot la fotbal

vasglo
vasglo  •  11 Iunie 2012, 10:00
Postat de starchild pe 11 Iunie 2012, 09:52

Cat despre Wesley, nu m-as supara sa-l luam, pentru ca Vaslui este o echipa care nu are nici o conceptie de joc, fara Wesley in teren. Este un jucator care chiar a facut diferenta, macar cu echipele care i-au facut marcaj in gluma (si Stochita l-a desemnat pe Tatu ca sa-l marcheze). A facut diferenta la Vaslui, la Steaua se va confrunta cu alte obstacole, si alte tipuri de marcaj de la adeversari (sunt zeci de ziaristi care nu fac alceva decat sa analizeze jocul Stelei in amanunt si sa le transmita la adversari...). Nu poate fi mai rau decat ceilalti atacanti de la Steaua, dar este cu siguranta mai batran, si practic am elimina Vaslui din lupta pentru titlu.Plus ca nu stiu cat de bun e Filip

Wesley asta mai joaca 2 ani fara probleme! E tipul "cerebral", in invata pe ceilalti, unde e jocul acolo e si el, stie sa se demarce, si sa ceara mingea, sunt sigur ca numai dupa o perioada de pregatire centralizata, ii va aduna pe stelisti in jurul lui ca Closca puii.. Numai sa vina....!!!!

starchild
starchild  •  11 Iunie 2012, 10:00
Postat de starchild pe 11 Iunie 2012, 09:52

Cat despre Wesley, nu m-as supara sa-l luam, pentru ca Vaslui este o echipa care nu are nici o conceptie de joc, fara Wesley in teren. Este un jucator care chiar a facut diferenta, macar cu echipele care i-au facut marcaj in gluma (si Stochita l-a desemnat pe Tatu ca sa-l marcheze). A facut diferenta la Vaslui, la Steaua se va confrunta cu alte obstacole, si alte tipuri de marcaj de la adeversari (sunt zeci de ziaristi care nu fac alceva decat sa analizeze jocul Stelei in amanunt si sa le transmita la adversari...). Nu poate fi mai rau decat ceilalti atacanti de la Steaua, dar este cu siguranta mai batran, si practic am elimina Vaslui din lupta pentru titlu.Plus ca nu stiu cat de bun e Filip

Eu n-as da niciodata atatia banii pe Wesley, si nimeni din Romania intreg la minte n-ar da ... Dar asta nu-l include si pe Becali ... pana la urma prostia se plateste, chiar si cu 2 milioane, si cat mai cere Wesley la semnatura si salariu fara nici o baza in capacitatea de productie a ligii lui mitica. Inca o data, daca nu platesc eu, atuinci nu ma supar, sa vina Wesley si sa plece Petrisor, Tatarusanu (nu-l suport) si Latovlevivi....

starchild
starchild  •  11 Iunie 2012, 09:52

mdeah
mdeah  •  11 Iunie 2012, 09:51
Postat de just.samba pe 11 Iunie 2012, 08:35

Nu poti compara. Wesley a dat mai mult de jumate din cate goluri a dat Steaua in acest sezon. Asta spune multe. Toti atacantii Stelei adunati cu tot cu golurile din cupele europene n-au cat Wesley.

Da, Wesley este un atacant de calitate, dar asa a fost si Bilasco pana la transferul catre Steaua. La Steaua se practica jocul in echipa, nu este jucat un singur om tot timpul. Nu exista acea mentalitate de "one-man show" prezenta la echipele mici. Plus ca Steaua nu stiu daca are pasatorii pe care ii au cei de la Vaslui, asa ca Wesley s-ar dovedi o gaura financiara. Mai bine cumpara un jucator tanar, de viitor, cam pe aceeasi bani. Wesley nu va fi vandut mai departe in strainatate la varsta asta avansata, deci ar fi o CHELTUIALA si nu o INVESTITIE. :)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 20
Comentează