Alte știri din fotbal
Marius Șumudică a comis-o! Derapaj sexist în direct la TV: „Aici n-au loc fetițele cu fustițe! Eu altceva le-am cerut”
0
Zeljko Kopic cere transferuri la Dinamo în această iarnă: „Avem nevoie de 2-3 jucători care să îmbunătățească nivelul” + Țintește un jucător din Superligă: „E un lider pe teren”
1
Cum explică rapidistul Braun scandalul care a dus la eliminare: „A încercat să mă lovească! Asta mi-a spus arbitrul!”
0
A intrat în direct și a avut cea mai dură reacție după Dinamo - Rapid: „Ce chin, ce jale! Vrei să pedepsești pe cineva, îl pui să se uite la meciul ăsta”
1
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Radu Drăgușin, avertisment după catastrofa cu Liverpool: „Am nevoie de întăriri”
0
Mo Salah, direct în istorie » Egipteanul a stabilit două recorduri impresionante în victoria cu Tottenham
0
Atalanta este de neoprit în Serie A » Trupa lui Gasperini a câștigat din nou și își consolidează poziția de lider
0
PAOK a câștigat la scor de neprezentare ultimul meci al anului » Răzvan Lucescu încheie 2024 pe podium în Grecia
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Care e diferenta între un mar si un oltean? Marul, cel putin, este cultivat.
Un oltean merge pentru prima data la oras si aude si el de SIDA. Merge inapoi in sat si se duce la gardul vecinului si-l intreaba: - Ma, vecine, tu ai SIDA? Sta vecinu' nostru si se gandeste: daca-i spun ca am, mi-a cere
Ce fac oltenii cand gasesc o groapa? A:Sapa in jurul ei pentru a o scoate afara
cu Halikopteru ba.....
INCREDIBIL....a zis si OBAMA ca se oftica daca vine ciobandante la mititel ....UOAU ce stire....sa ezi autografe ce isi iau :)) vai de voi...aia de la sate care n-au echipa is stelisti....ca deh satu lor nu are formatie titrata....macar aveti decenta si nuami vb de cupe si campionate castigate ''la ordin" sau dupa '90 cand erati tatici in cooperative:D NR-au tarat , ne-au trantit la pamant ...da NIIODATA nu ne-au omorat!!! SURPRIZA CRAIOVA TRAIESTE...si inca naste....si ca sa va mai oficati VISATI incontinuare la jucatorii nostri, stiti de ce....VA OBLIGA ISTORIA!!! (asta e frustratilor sa aveti voi suporterii STIINTEI cand va revenii VENUS in prin planul fotbalului romanesc) MUCLES steaua!
Uitati-va si voi asa putin la ultimii 3 fani ai stelei,ce avatare au...mai e ceva de comentat?Toti taranii nespal/ati si toti co/ca/larii simpatizeaza cu,clubul ala infiintat de Stalin...uitati-va la fetele lor ! Numai avatarele lor,nick-name-urile si in general scrisu' agramat si exprimarea lor discoerenta ii dau de gol ca sunt stelisti,nu e nevoie sa-si mai treaca stema in dreptul comentariului !
becali a spus acum 2 min ca nu merge la meci ...GSP dezinformati ca intodeauna
adauga idul meu : sportliveonline
incredibil..vine oieru cu avionu...
a si ca ultima chestie daca ar lasa unul mesaj ca i place de mine m as gandi de 2 ori inainte sa i raspund......nu ma placeti ok...dar vorbiti despre subiect ....nu faceti atacuri la persoana :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.