Comentarii (55)
imperator
imperator  •  27 Februarie 2011, 17:39
Postat de james.de.la.2 pe 27 Februarie 2011, 17:22

Bai frustratule crezi ca daca zici de praz si alte lucruri ne va deranja cu ceva?Denumirea de prazari sau prazilieni noi ne-am dat-o singuri si nu ne este rusine cu ea,dimpotriva,suntem mandrii...intelegi? Tu mai bine te-ai abtine de la comentarii ca sunt sigur ca daca ai intreba orice femeie cu cine ar prefera sa aiba un contact sexual dintre un praz ( la propriu) sau unul ca tine,parerea mea e ca ar alege prazul fara niciun fel de regrete...cocalarule obosit care esti !

ba james de la oi, mai frustrat esti tu care ai raspuns la adevar.

lostinlove78
lostinlove78  •  27 Februarie 2011, 17:36

alecscv noua ce fata de roata ai :)) macar eu nu ma ascund dupa avatare la tin e grav si la restul care nu va dati pe fata da faceti comentarii la cum arata altii distrusilor

sportliveonline.net
sportliveonline.net  •  27 Februarie 2011, 17:35
Postat de lostinlove78 pe 27 Februarie 2011, 17:34

alex xavier parca esti manelist pe malu marii jos ai 4 .pe urma sa vi sa faci caracterizare la persoana mea

da-L in M MASY

lostinlove78
lostinlove78  •  27 Februarie 2011, 17:34

alex xavier parca esti manelist pe malu marii jos ai 4 .pe urma sa vi sa faci caracterizare la persoana mea

lionstirgujiu
lionstirgujiu  •  27 Februarie 2011, 17:30
Postat de lostinlove78 pe 27 Februarie 2011, 16:22

apropo de olteanca care cere autograf tinetio minte ca maine poimaine ad in gsp ca stire SENZATIONAl dodel are o relatie ascunsa cu o fana a craiovei...:)))) si a fost urmarit de olteni furiosi inarmati cu prazuri

ba indragostitule , invata in mm sa scrii. apoi posteaza pe aici...

lostinlove78
lostinlove78  •  27 Februarie 2011, 17:28

beee cali da mai gandestete odata si poate nu vi la meci .....

sportliveonline.net
sportliveonline.net  •  27 Februarie 2011, 17:27

F O R T A STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blue98
blue98  •  27 Februarie 2011, 17:26

forza stiintza! la meciurile din anii precedenti nu am simtit nimic dar azi simt ca batem oierii!

james.de.la.2
james.de.la.2  •  27 Februarie 2011, 17:22
Postat de lostinlove78 pe 27 Februarie 2011, 16:22

apropo de olteanca care cere autograf tinetio minte ca maine poimaine ad in gsp ca stire SENZATIONAl dodel are o relatie ascunsa cu o fana a craiovei...:)))) si a fost urmarit de olteni furiosi inarmati cu prazuri

Bai frustratule crezi ca daca zici de praz si alte lucruri ne va deranja cu ceva?Denumirea de prazari sau prazilieni noi ne-am dat-o singuri si nu ne este rusine cu ea,dimpotriva,suntem mandrii...intelegi? Tu mai bine te-ai abtine de la comentarii ca sunt sigur ca daca ai intreba orice femeie cu cine ar prefera sa aiba un contact sexual dintre un praz ( la propriu) sau unul ca tine,parerea mea e ca ar alege prazul fara niciun fel de regrete...cocalarule obosit care esti !

sportliveonline.net
sportliveonline.net  •  27 Februarie 2011, 17:10

la sapa cu tine k akolo iti e lokul

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează