Alte știri din fotbal
Darius Olaru, declarația serii, după Poli Iași - FCSB: „Mă gândeamă să câștigăm 5-0”
0
Gigi Becali a intrat în direct și a lăudat un jucător-surpriză: „E incredibil, nu pierde mingea! Nu mai iese din echipă”
0
Poli Iași - FCSB 0-2 » Olaru, locomotivă spre titlu! Căpitanul roș-albaștrilor a făcut un meci mare în Copou: dublă de senzație
50
Soarta lui Dan Petrescu la CFR Cluj a fost decisă, după o ședință de urgență » Neluțu Varga: „Cea mai bună variantă”
5
Știri din fotbal internațional
A fost alungat de Adrian Mititelu și refuzat de Gigi Becali la FCSB, iar acum a semnat cu noua echipă
0
„Absolut îngrozitor” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
4
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Pai stirea maaare cu Steaua si Dinamo bla bla bla de ieri... divortul se va face pt a pune la adapost averea lui Borcea in timpul anchetelor . Spuneti-mi care din voi cu munca cinstita ati economisit macar 1000 de euro nu sa faci avere de 100mil de euro. Fugiti maaaaaaaaaaaai.
Zidane92 ,daca esti dinamovist ,ce te intereseaza ce aduce Steaua ,sau ai morcovele in ms dos bagat de nu se vad decat frunzele ,va e frica de Steaua ?Vezi-ti de echipa ta ca nu a adus un jucator de treaba ,numa potai de divizia D!
Dragii,mei. Tocmai asta e secretul. prin faptul ca dau vesti bomba de fapt ne provoaca si reusesc sa ne aduca pe site sa postam si fiecare vizitator sau click aduce rating si publicitate , deci bani. Ei fac "baie de multime" tuturor netotilor in schimbul blatului jurnalistic adica articole tzepe. Ar fi util ca intr-o zi sa nu cumpere nimeni ziarul si sa nu acceseze nimeni site-ul. Poate ar fi un semnal de alarma.
sa ii dea la unirea pe zapata martinovici si todorov(ei 3 ar fi a 3-a rezerva pe un post..daca ne gandim la zapata ar fi a 4-a)...ionescu poate se duce la craiova ca sa ne lase draq in pace aia cu stoica si cam atat...sa il mai dea si pe banel ca o sa revina szekely prin octombire max si avem fix 23 jucatori(2 echipe plus al 3-lea portar)
presupun ca aia care pleaca... vor pleca imprumut,pana la sf sezonului. Cum poti sa il dai pe ionescu? si matei? adica sunt de viitor
Toate bune si frumoase pana la Cosmin Matei parerea mea este ca face cea mai mare greseala daca al da .
facem pariu ca nu vin toti 3 nu mai ascultati tot ce va sufla jiji in gura sa intelegem ca vineri dupa unirea-hajduk va fi ca la draftul nba se strang toate cluburile doritoare si liciteaza pt ce jucatori doresc ca la o casa de licitatii bv lu bucsaru baiat destept singurul patron care e pe super plus din fotbal ca sa zic asa
facem pariu ca nu vin toti 3 nu mai ascultati tot ce va sufla jiji in gura sa intelegem ca vineri dupa unirea-hajduk va fi ca la dreaftul nba se strang toate cluburile doritoare si liciteaza pt ce jucatori doresc ca la o casa de licitatii bv lu bucsaru baiat destept singurul patron care e pe super plus din fotbal ca sa zic asa
Sper sa nu il imprumute pe Matei .Denethor ,azi iar esti pedepsit ,ai de citit inca 50 de pa gini din dex,hai mars la colt si citeste !
cat de penibila e stoaia cu toate transferurile astea:))))) cumpara fara cap toate rebuturile de unde le prinde, o sa aiba in lot vreo 30 de jucatori, o sa-si bata joc de unii si n-o sa joaca nici macar 5 meciuri tot sezonul, pe altii, desi i-a cumparat, o sa-i imprumute akum sau la iarna. primul e Bonfim...saracul nici nu a venit bn si a fost deja injurat pe ghencea...ca el o sa fie ink vreo 5; le merge akum ca sunt la inceput...o sa vedeti pe la jumatea campionatului ce dezastru o sa fie. _I_
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.