Alte știri din fotbal
Emil Săndoi anunță schimbări drastice la Poli Iași după înfrângerea cu FCSB: „Am avut o înțelegere clară cu conducerea când am venit aici”
1
Elias Charalambous se aștepta la mai multe goluri la victoria FCSB-ului cu Poli Iași: „Ăsta era obiectivul”
1
Daniel Bîrligea surprinde după succesul de la Poli Iași: „Nu sunt foarte împlinit”
0
Gigi Becali, dezvăluire halucinantă despre partenerii lui Dan Șucu la Genoa: „Eu așa am auzit, ăia nu au vrut să se afle”
12
Știri din fotbal internațional
A fost alungat de Adrian Mititelu și refuzat de Gigi Becali la FCSB, iar acum a semnat cu noua echipă
1
„Absolut îngrozitor” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
4
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Nu vă mai speriati că Bilasco nu va putea fi folosit în grupele Europa League! Teoretic ar putea, deoarece lista pentru aceasta competitie se trimite de 2 ori: 1. Înainte de primul tur preliminar pe care-l joaca echipa; 2. Înainte de faza grupelor. Deci, teoretic Bilasco si oricare altul adus de la Urziceni, ar putea să joace la Steaua în grupe, DAR cu conditia ca Unirea Urziceni să nu acceadă în grupe...ceea ce este foarte probabil...
Castigi dolari in contul tau de paypal in fiecare zi prin munca de promovare pe internet. Detalii si inscriere pe ://misustoian.infocash.ro. Pentru informatii suplimentare trimite e-mail la : [email protected]
ma bucura ca au venit cei trei, dar asta nu inseamna ca steaua trebuie sa se lipseasca de Ionescu si Matei. Cee e si mai important acum este ca Ilie Dumitrescu sa ii faca sa si joace. Au mai venit a Steaua fotbalisti cu nume si nu au dat randament!!! Abia astept sa vad.
Mbcura venirea celor trei dar nu pot sa nu regret plecarea lui Zapata , un portar de exceptie , Dorel Stoica un jucator care nu a apucat sa-si arate clasa , si A.Ionescu eu cred ca promite . Ar mai fi dar sint mai retinut fata de Pacurar.
fa un test la cat esti de sexy!? Intra pe ww w.Sexy Metru.co m (fara spatiii)FA un test sa vedem cat esti de sexy!FEMEI SEXY!BARBATI SEXY!
si dak vin cei 3 ar fi o prostie ca steaua sa i dea p ionescu si matei sunt jucatori tineri care trebuie lasati sa joace. ionescu si anu trecut la poli iasi a jucat destul de bine dupa parerea mea.
totul e super dar pustiul Matei trebuie sa ramina la STEAUA!
statima linistit ca mtei si ionescu dak se duc la unireamerg ptr 1 an ca imprumut nnui da steaua definitiv sunt am2 tineri!!!!pana la urma dastia 3 nu fac oar 10 milioane !!!! nici unu nu merita mai mult de 500 de mi de euro!!!!
ar fi cea mai mare prostie sa`l dea la schimb pe matei sau sa`l imprumute! lasati`l sa joace
SI LASATI`L PE MATEI ....!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.