Alte știri din fotbal
Emil Săndoi anunță schimbări drastice la Poli Iași după înfrângerea cu FCSB: „Am avut o înțelegere clară cu conducerea când am venit aici”
1
Elias Charalambous se aștepta la mai multe goluri la victoria FCSB-ului cu Poli Iași: „Ăsta era obiectivul”
1
Daniel Bîrligea surprinde după succesul de la Poli Iași: „Nu sunt foarte împlinit”
0
Gigi Becali, dezvăluire halucinantă despre partenerii lui Dan Șucu la Genoa: „Eu așa am auzit, ăia nu au vrut să se afle”
12
Știri din fotbal internațional
A fost alungat de Adrian Mititelu și refuzat de Gigi Becali la FCSB, iar acum a semnat cu noua echipă
1
„Absolut îngrozitor” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
4
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Daca nu am fi invins Rapidul in UEFA nu am fi trecut. Probabil ca am facut noi ceva bun pe teren de am trecut de ei! De ce nu au mers ei mai departe?
Bicfalvi eliminat? Hai cu bataia sa nu-l mai vad nici pe Lacanush.
Desi nu il suport pe oeir poate il da afara pe Lacatus ca nu are nici o treaba cu antrenoratul. Cat oare tot poti da vina pe jucatori?
Dar pe noi stelistii nu ne interesaza trecutul. Azi Rapidul e scos din Cupa Romaniei de Steaua la el acasa si apoi v-ar fi scos si din UEFA dar... nu jucati acolo.
@behehe Tu ma rog la ce comentezi avnd in vedere ca jucati in Europa datorita noua??
Mare pr/ost grecul asta. Nu a jucat nimic anul asta
Kapetanosssssss :(((
Probabil ca Rapidul nici nu mai are acea data in memorie, disparuta ca randul 13 din Boeing. 6 Aprilie 2006 e data de semifinala Cupa UEFA.
Cel mai prost din curtea scolii, Surdu eee Surdu eee Restul sunt oi Mai putin Stancu :D FZR
Da, da! Multumim! Daca Steaua e asa buna sa cumpere semifinale Cupa UEFA, atunci multumim de compliment! Nici nu ne mai masuram cu voi in cazul acesta.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.