Alte știri din fotbal
„Nu aveam voie să ne prezentăm în halul ăsta. Ne va fi foarte greu” » Liviu Ciobotariu, descumpănit după eșecul cu UTA, face apel la transferuri în pauza de iarnă: „Nevoie de concurență pe post!”
0
Mircea Rednic nu renunță la play-off » UTA reușește victoria cu Botoșani în ultima etapă a anului. Clasamentul ACUM
4
Marius Șumudică a alcătuit lista neagră la Rapid: „Sunt 4 jucători, am raportul făcut”
0
Dan Șucu, prima lovitură la Genoa?! » Italienii anunță: vrea să transfere un jucător de la rivala din Superligă
0
Știri din fotbal internațional
„Absolut îngrozitor” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
1
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Înfrângerea din weekend i-a fost fatală! Clubul tocmai a făcut anunțul despărțirii de legenda fotbalului italian
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
@rapid Acum serios spune-ne si noua. Uitandu-te la meciurile Stelei ai orgasm? Cred ca planoarele tale nu iti creeaza nici o satisfactie de aiai esti prezent aici
unul care il are idol pe travestitul de mimi stoica nu poate fi decat homosexual.
bai jafy,nu-mi mai da exemple din epoca de aur in care aduceati cu tabu jucatori si toti arbitrii erau militari,perioada aia nu va face cinste,dar asta esti tu,un jaf...ca si mizeria ta de echipa
@edy85 Urangutane ce ar fi sa iti iei picioarele la plimbare si sa ne scutesti dar daca tot urmaresti meciul Stelei macar recunoaste ca esti fan infocat si esti suparat ca e 0-0.
auzi ca noi suntem praf...apai dinamo cum ii???ii singura echipa din primele 8 care nu are nici cea mai mica sansa la titlu...iti da arbitru 1-2 penaltyuri pe meci, dar nu pot sa si anuleze golurile adversarilor!!!voi chiar in nici un meci nu ati jucat nimic!!! sunteti penibili!!!
parca il vad pe mimi stoica dupa meci:am fost furati grosolan!o conspiratie europeana impotriva tska pardon stelei bucuresti!
rapid.. : ar trebui sa-ti vezi de cracrapidu tau:))) si sa-i dai lu Copos niste bani..bravo lui GIGI ca are bani...nu frustrati si cofetari ca altii:))) de sub pod
edy85 Crapidddddd 2-8 Steaua :)) Itit zice ceva? :)) Retardatttt care esti=))))
Zburatoarea nu uita ca voi de obicei in retur sunteti varza. Asa ca vezi-ti tu de echipa ta urat mirositoare de sub pod
nu discut cu oile ,ele stiu una si buna... 5-1 in primavara iti spune ceva? vai de capu vostru de copii de 5 ani
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.