Alte știri din fotbal
S-o vedem și p-asta! Agricola Borcea - FCSB, în nocturnă la țară! Meciul zilei în Cupa României Betano: echipe probabile, cote și detalii de ultim moment
0
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
2
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Știri din fotbal internațional
Mbappe, un nou meci epic fail » Real Madrid, înfrângere surprinzătoare în La Liga
0
Arsenal, victorie mare cu Manchester United! „Tunarii” se apropie de liderul din Premier League
0
2XIanis » Hagi, prestație de vis în Rangers - Kilmarnock! Presa din Scoția îl elogiază: „Superb, excelent”
2
Newcastle - Liverpool, thriller memorabil cu 6 goluri! Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „coțofenele” au luptat eroic pentru o remiză
1
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
DECAT SA NE FACEM DE KAKA IN SAMPION LIG (ASA CUM A FACUT-O SHTOIA)...VEZI CUM V-ATI CALIFICAT...EU PREFER SA RAMANEM AFARA DIN EUROPA DACA NU AVEM ECHIPA...DECAT SA DAM DECLARATII PE LA TV DE GENUL...,,REAL A AVUT SANSA, NOI AM AVUT NESANSA...VANTUL A BATUT OBLIC PE PERPENDICULARA CURI_ILUI SI DE AIA AM PIERDUT NOI....NA LA USA CA VIN OILE SI AVETI TREABA CU MULSUL....P E R P E N D I C U L A R A...STIU ..E GREU DE CITIT CAND IN JURUL TAU PUTE A CACAREZE DE LA OI....MUHHAHAHHAAAAAHHAHHAHAH
Boloni86 - stelist frustrat - du-te la oi!
din punctul meu de vedere decizia corecta ar fi fost un cartonas galben pentru simulare
dinamo a avut un penalty in prima repriza la bratu ,restul fazelor sunt interpretabile daca nici pe reluari nu s-a vazut bine eu zic ca vorbim degeaba aici
caini prosti doar cu arbitri sa mai luati si voi cate 1 pct.
Lupescule,sa te vad acum cum iti scoti camasa.Pe Tudor l-ai terminat,Steaua a castigat meciul cu Clujul, impotriva echipei concurente,Dinamo!!! Ala de la Bistrita l-a lovit la mana,de ce a cazut dinamovistul?Am avut impresia ca l-a lovit fulgerul!!!!!
sa ma p/i/s/ pe toate tv din Romania!!!Ce sa comentam? Voi ce ati vazut? Ati vazut pe draq sa va ia!
Tiganie pe fatza, muie Bratu, muie Dinamo. Tiganii vor sa castige si nici cu arbitrii nu o pot face. Au primit si ei un penalty amarat care sa vazut clar nu a fost. Muie tiganilor, o sa ajunge-ti o echipa de UCL la pastele cailor.
nu stiu daca pentru gloria trebuia dat penalty in primul minut, dar pentru dinamo e clar ca nu trebuia in minutul 50. GLORIA BISTRITA a fost FURATA, ca la multe alte meciuri.dar, asa e cu echipele mari (cfr,steaua,rapid,dinamo, chiar si poli), arbitri nu prea au respect pentru echipele mai mici, si imping adversarii lor de la spate pentru a invinge.
M-am saturat de fotbalul romanesc!!!! O porcarie de fotbal..uita-ti-va shi voi la eurosport 2...anglia....acela e un fotbal frumos...nu romania...oricum ...bravo hategane..pacat k nu ai mai vazut ink un penalty...sa fie 2-1 pt dinamo...nu mai are rost...sa nu mai zicetzi de steaua...shh...FORZZA STEAUA!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.