Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 17:22

DECAT SA NE FACEM DE KAKA IN SAMPION LIG (ASA CUM A FACUT-O SHTOIA)...VEZI CUM V-ATI CALIFICAT...EU PREFER SA RAMANEM AFARA DIN EUROPA DACA NU AVEM ECHIPA...DECAT SA DAM DECLARATII PE LA TV DE GENUL...,,REAL A AVUT SANSA, NOI AM AVUT NESANSA...VANTUL A BATUT OBLIC PE PERPENDICULARA CURI_ILUI SI DE AIA AM PIERDUT NOI....NA LA USA CA VIN OILE SI AVETI TREABA CU MULSUL....P E R P E N D I C U L A R A...STIU ..E GREU DE CITIT CAND IN JURUL TAU PUTE A CACAREZE DE LA OI....MUHHAHAHHAAAAAHHAHHAHAH

•  14 Martie 2008, 17:20

Boloni86 - stelist frustrat - du-te la oi!

din punctul meu de vedere decizia corecta ar fi fost un cartonas galben pentru simulare

dinamo a avut un penalty in prima repriza la bratu ,restul fazelor sunt interpretabile daca nici pe reluari nu s-a vazut bine eu zic ca vorbim degeaba aici

•  14 Martie 2008, 17:19

caini prosti doar cu arbitri sa mai luati si voi cate 1 pct.

•  14 Martie 2008, 17:18

Lupescule,sa te vad acum cum iti scoti camasa.Pe Tudor l-ai terminat,Steaua a castigat meciul cu Clujul, impotriva echipei concurente,Dinamo!!! Ala de la Bistrita l-a lovit la mana,de ce a cazut dinamovistul?Am avut impresia ca l-a lovit fulgerul!!!!!

•  14 Martie 2008, 17:17

sa ma p/i/s/ pe toate tv din Romania!!!Ce sa comentam? Voi ce ati vazut? Ati vazut pe draq sa va ia!

•  14 Martie 2008, 17:15

Tiganie pe fatza, muie Bratu, muie Dinamo. Tiganii vor sa castige si nici cu arbitrii nu o pot face. Au primit si ei un penalty amarat care sa vazut clar nu a fost. Muie tiganilor, o sa ajunge-ti o echipa de UCL la pastele cailor.

•  14 Martie 2008, 17:15

nu stiu daca pentru gloria trebuia dat penalty in primul minut, dar pentru dinamo e clar ca nu trebuia in minutul 50. GLORIA BISTRITA a fost FURATA, ca la multe alte meciuri.dar, asa e cu echipele mari (cfr,steaua,rapid,dinamo, chiar si poli), arbitri nu prea au respect pentru echipele mai mici, si imping adversarii lor de la spate pentru a invinge.

•  14 Martie 2008, 17:14

M-am saturat de fotbalul romanesc!!!! O porcarie de fotbal..uita-ti-va shi voi la eurosport 2...anglia....acela e un fotbal frumos...nu romania...oricum ...bravo hategane..pacat k nu ai mai vazut ink un penalty...sa fie 2-1 pt dinamo...nu mai are rost...sa nu mai zicetzi de steaua...shh...FORZZA STEAUA!!!

• 1
  • •••
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • •••
  • 38
Comentează