Comentarii (89)
daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2015, 09:38

Este o diferenta uriasa intre nivelul de pregatire al juniorilor din afara si cei din tara , stiu conditiile precare , lipsa aparatelor moderne din salile de forta , etc ... duc la un fizic jalnic , cel mai important lucru, la care eu sunt dezamagit, este faptul ca tinerii fotbalisti nici macar nu stiu sa stea in teren , ca sa nu mai vb de bagajul tehnic . Asta arata ca antrenorii din centrele de copii nu au valoare , se gandesc doar la" atentii " , nu sunt profesionisti ! , bine ... exista si exceptii de ex. Dan Chilom care chiar face treaba !

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:35
Postat de djeurofighter pe 13 Martie 2015, 09:25

Pe mine ma amuza ca astia fac un articol vineri, cu ce a spus Galca marti. :)

Mai bine mai tarziu decat niciodata :)))

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:34
Postat de superstar23 pe 13 Martie 2015, 09:24

Galca este antrenorul care a oferit foarte multe sanse tinerilor. Dupa Bergodi, el a oferit cele mai multe sanse tinerilor la Steaua. Nu uita ca am batut pe rapid in giulesti cu 3 jucatori sub 19 ani. Cojo, Pham si Valceanu. In ceea ce il priveste pe Enceanu, sunt convins ca nu Galca l-a vrut. Asta e politica Stelei, jucatorii tineri care se afirma in Romania sunt cumparati, si foarte putini confirma. Enceanu inca mai poate confirma, totul depinde de el. Antrenorul i-a oferit sanse si a oferit sanse tuturor tinerilor de la Steaua.

Si Reghe a promovat tineri...Valceanu sau Cojocaru au debutat cu el pe banca.Eu raman la parerea ca nu ai voie sa spui asa despre jucatorii tai, mai ales despre cei care sunt foarte tineri si la inceput de drum .Eu n-am auzit niciodata un mare antrenor sa zica public despre un jucator al lui ca nu va mai primi nicio sansa de acum inainte :| Sa vedem ce sanse mai are el sa o antreneze pe Steaua din vara....la cum joaca echipa, eu nu i-as mai da nicio sansa .

dincolodenori
dincolodenori  •  13 Martie 2015, 09:26
Postat de dash.berlin pe 13 Martie 2015, 09:08

Asta-i dovada clara ca Galca e un pedagog jalnic...n-ai voie sa vorbesti asa despre jucatorii tai :|

As copleta spusele tale si prin faptul ca atunci cind doresti sa dai incredere unui tinar jucator il introduci IN ECHIPA STANDARD si nu in una cu alti debutanti .Asa procedeaza marii antrenori dar Gilca nu este unul dintre ei.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Martie 2015, 09:25

Enceanu a fost cel mai bun de pe teren ...Galca e un antrenor slab care nu va prinde sfarsitul de campionat la steoaia ...cum l a scos pe baiat cum a inceput sa ia goluri ...oamenii jucau la 0-0 ...cum a bagat prostii de pe banca ...cum era sa piarda calificarea ...

djeurofighter
djeurofighter  •  13 Martie 2015, 09:25

Asta-i dovada clara ca Galca e un pedagog jalnic...n-ai voie sa vorbesti asa despre jucatorii tai :|

Pe mine ma amuza ca astia fac un articol vineri, cu ce a spus Galca marti. :)

superstar23
superstar23  •  13 Martie 2015, 09:24

Galca este antrenorul care a oferit foarte multe sanse tinerilor. Dupa Bergodi, el a oferit cele mai multe sanse tinerilor la Steaua. Nu uita ca am batut pe rapid in giulesti cu 3 jucatori sub 19 ani. Cojo, Pham si Valceanu. In ceea ce il priveste pe Enceanu, sunt convins ca nu Galca l-a vrut. Asta e politica Stelei, jucatorii tineri care se afirma in Romania sunt cumparati, si foarte putini confirma. Enceanu inca mai poate confirma, totul depinde de el. Antrenorul i-a oferit sanse si a oferit sanse tuturor tinerilor de la Steaua.

stelbz
stelbz  •  13 Martie 2015, 09:23

Regret, dar introducerea lui Tanase si Chipciu nu au adus nimic in jocul Stelei. Ba, da. Un plus de franare a jocului si primirea celor doua goluri de la Astra. M-a uimit jocul zeflemist si a lehamite a lui Chipciu cand primea mingea, dar mai ales cand o pierdea ori cad a sutat si el aiurea la poarta. Steaua arata rau inaintea partidei cu Pandurii. Poate se trezesc cu totii pana duminica din starea de haos.

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2015, 09:08

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează