Comentarii (89)
ottobraun
ottobraun  •  13 Martie 2015, 11:00

ma khakh vartos pe fcsb SA nici Realul nu e dat in Marca din 5 in 5 min, se vede ca e platit de cioban sa vanda tzepele in EU!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  13 Martie 2015, 10:57
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 10:54

bine , bine , la Dinamo e o degringolada totala , ma intreb totusi : la Tg Mures , unde Dinamo a jucat destul de bine , daca Muresan nu reusea acele 2 supergoluri , mai era acum demis Teja ? asa... acum cainii executa o miscare specifica lor - se invart in jurul cozii si cand realizeaza ca nu e bine ... schimba sensul !

La Dinamo totul e bine pana la prima infrangere. Dup-aia cancan.

daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2015, 10:54
Postat de bandoleros pe 13 Martie 2015, 10:43

bine, bine, dar de ce peste cateva etape si nu inca de pe acum? cand vestiarul nu te mai vrea, pai nu te mai vrea. Uite la dinamo, vestiarul a reusit sa il demita pe Teja. iar cazul nu este unul singular. totusi diferenta este ca Teja s'a simtit si a plecat fara prea mult tam tam. Eu nu stiu ce asteapta Galca, cand e limpede ca nu mai este dorit de jucatori. sau posate ca n'a fost dorit inca de la inceput.

bine , bine , la Dinamo e o degringolada totala , ma intreb totusi : la Tg Mures , unde Dinamo a jucat destul de bine , daca Muresan nu reusea acele 2 supergoluri , mai era acum demis Teja ? asa... acum cainii executa o miscare specifica lor - se invart in jurul cozii si cand realizeaza ca nu e bine ... schimba sensul !

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  13 Martie 2015, 10:53

Un articol de cacaua. Cu rabdare si tutun i se pot pune in valoare calitatile lui Enceanu. Chit ca voi supara pe unii, Galca a stiut cel mai bine sa le puna in valoare calitatile lui Sanmartean si Keseru. Ce au jucat cei doi in timpul manelistului? Cu timpul poate poate se adevereste ca principala "arma" a manelistului a fost "Mopul".

ottobraun
ottobraun  •  13 Martie 2015, 10:43

in UK campionatu romanesc nu s'ar vinde cu £100 ar fi de liga 3 unde Leyton Orient ar fi leder neinvinsa !

bandoleros
bandoleros  •  13 Martie 2015, 10:43
Postat de alexbibirica1 pe 13 Martie 2015, 10:35

jucatorii actualului lort stelist , au vorbit deja cu Reghe ... iar in cateva etape , "galma" va fi istorie ... ii vom multumi pentru rezultatele obtinute in acest sezon !

bine, bine, dar de ce peste cateva etape si nu inca de pe acum? cand vestiarul nu te mai vrea, pai nu te mai vrea. Uite la dinamo, vestiarul a reusit sa il demita pe Teja. iar cazul nu este unul singular. totusi diferenta este ca Teja s'a simtit si a plecat fara prea mult tam tam. Eu nu stiu ce asteapta Galca, cand e limpede ca nu mai este dorit de jucatori. sau posate ca n'a fost dorit inca de la inceput.

i.love.putin
i.love.putin  •  13 Martie 2015, 10:40
Postat de andrei.f pe 13 Martie 2015, 10:36

Cu banii daţi pe Enceanu, putea fi adus Texeira. Achiziţii proaste !

Texeira are 34 de ani, Chanturia are 21 si este cel mai tehnic fotbalist din prima liga si poate fi nr 10 la mijloc care sa lumineze jocul. In iunie expira imprumutul de la Verona si are pret de doar 1 milion euro. In compartimentul median al Stelei niciunul nu stie cu mingea, toti sunt carausii de pian, distrugatori.

andrei.f
andrei.f  •  13 Martie 2015, 10:36

Cu banii daţi pe Enceanu, putea fi adus Texeira. Achiziţii proaste !

daniels7714
daniels7714  •  13 Martie 2015, 10:36
Postat de alexbibirica1 pe 13 Martie 2015, 10:29

CU ASTA AI SPUS TOT DESPRE JUNIORATUL ROMAN !!! ... numai anemici vin de la juniori ... jucatori care nu ai ce face cu ei !

Alex , crede-ma ca am vazut cum stau lucrurile afara ! am cunostinte care au copii ce evolueaza acolo , am mers la sedintele de pregatire si meciuri , mare , mare diferenta !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Martie 2015, 10:35
Postat de bandoleros pe 13 Martie 2015, 09:58

Ocupati fiind in ultima vreme cu subiectul sigla,fcsBuzau SA, aproape ca am uitat cealalta problema/durere de la echipa. Si anume Galma si joaca lui de'a antrenorul. Mie unul sincer imi e lehamite sa mai dezvolt acest subiect. Singurul lucru care ma mai nedumireste la acest caz, este incapatanarea si inversunarea cu care unii inca mai cred si inca il mai sustin pe acest antrenor.

jucatorii actualului lort stelist , au vorbit deja cu Reghe ... iar in cateva etape , "galma" va fi istorie ... ii vom multumi pentru rezultatele obtinute in acest sezon !

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 9
Comentează