Comentarii (89)
caucazianul
caucazianul  •  13 Martie 2015, 11:39

Repet ,acum este momentul sa scadeti salariile .Pentru joc ffff bun mariti premierea(din salarii) astfel se vor bate calitativ sa joace,nu sa stea pe banca.

valiro
valiro  •  13 Martie 2015, 11:39
Postat de bandoleros pe 13 Martie 2015, 11:21

Partea proasta este ca nu doar tinerii sunt sau au devenit o problema. Cu Galca antrenor, au devenit mucosi si zero barati si jucatorii gen Chipciu, Popa, Lato, Rusescu, Bourceanu, etc. Jucatori care au totusi in c.v. niste titluri si niste participari in cupele europene.

Nu te supara, dar Chipciu e varza. Nu alearga, nu recupereaza, nu produce nimic pe teren. Popa, mai misca ceva, dar Lato, Rusescu sunt zero. Expirati. Bourceanu, asta alearga, munceste, dar fotbalul nu e santier,mai trebuie sa stii si cu mingea, pe langa alergatura. In concluzie, transmite-i impresarului celor de mai sus, ca au trecut vremurile de alta data. Nu poti sa vii cu jucatori ca cei de mai sus si sa fie suficient sa ii vopsesti doar din vorbe. Trebuie sa aiba si ei realizari.

bandoleros
bandoleros  •  13 Martie 2015, 11:37

In loc sa creasca, echipa merge din ce in ce mai jos. In plus, Galca a reusit "performanta" sa puna si titlul in pericol. Lucru care la sfarsitul turului era de domeniul fantasticului pentru unii. Echipe precum Astra, Petrolul, ASA, Pandurii, chiar si Iasiul joaca sau incep sa joace fotbal.

bandoleros
bandoleros  •  13 Martie 2015, 11:21
Postat de gerulozaurus pe 13 Martie 2015, 11:09

foarte bine le face Galca, sa puna presiune pe tinerii astia mucosi care de cand au ajuns la Steaua ei se cred mari vedete, sunt zero barat la fotbal, nu mai au valoare sa joace nici macar la insolvente!

Partea proasta este ca nu doar tinerii sunt sau au devenit o problema. Cu Galca antrenor, au devenit mucosi si zero barati si jucatorii gen Chipciu, Popa, Lato, Rusescu, Bourceanu, etc. Jucatori care au totusi in c.v. niste titluri si niste participari in cupele europene.

iulix73
iulix73  •  13 Martie 2015, 11:17

Daca faci astfel de afirmatii despre jucatorii tineri , dupa un singur meci , inseamna ca nu esti antrenor ! Daca toti antrenorii ar trage astfel de concluzii , jucatori de genul lui Messi , C. Ronaldo , etc , nu mai ajungeau fotbalisti ! Steaua , in opinia mea , ar trebui sa aiba in teren un junior pe intreaga desfasurare a unei partide ( cate unu pe repriza ) !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Martie 2015, 11:16
Postat de bandoleros pe 13 Martie 2015, 10:43

bine, bine, dar de ce peste cateva etape si nu inca de pe acum? cand vestiarul nu te mai vrea, pai nu te mai vrea. Uite la dinamo, vestiarul a reusit sa il demita pe Teja. iar cazul nu este unul singular. totusi diferenta este ca Teja s'a simtit si a plecat fara prea mult tam tam. Eu nu stiu ce asteapta Galca, cand e limpede ca nu mai este dorit de jucatori. sau posate ca n'a fost dorit inca de la inceput.

e manageriat de MIRCEA SANDU ... :) ala il invata cum sa procedeze ! ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Martie 2015, 11:15
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 10:36

Alex , crede-ma ca am vazut cum stau lucrurile afara ! am cunostinte care au copii ce evolueaza acolo , am mers la sedintele de pregatire si meciuri , mare , mare diferenta !

la noi s-a axat pe ce ne-a dat natura ... uite ca "natura" nu-ti mai da ... cand e vorba de construire ... se vad rezultatele !

bandoleros
bandoleros  •  13 Martie 2015, 11:13
Postat de daniels7714 pe 13 Martie 2015, 10:54

bine , bine , la Dinamo e o degringolada totala , ma intreb totusi : la Tg Mures , unde Dinamo a jucat destul de bine , daca Muresan nu reusea acele 2 supergoluri , mai era acum demis Teja ? asa... acum cainii executa o miscare specifica lor - se invart in jurul cozii si cand realizeaza ca nu e bine ... schimba sensul !

daca si cu parca. pai asa si Galca, daca se califica in CL sau macar in primavara EL, bineinteles ca acum discutam altfel si nu se mai punea problema sa plece. tot se bate moneda ca a plecat x,y. cu scuza asta nu se poate merge la nesfarsit. Galca are rolul de a forma o noua echipa competitiva, de a castiga titlul si de a se califica in grupele CL. Cati dintre suporterii Stelei il cred capabil de toate aceste realizari? Mai ales in conditiile in care ciobanul a cam inchis robinetul pentru transferuri importante.

i.love.putin
i.love.putin  •  13 Martie 2015, 11:12
Postat de gerulozaurus pe 13 Martie 2015, 11:09

foarte bine le face Galca, sa puna presiune pe tinerii astia mucosi care de cand au ajuns la Steaua ei se cred mari vedete, sunt zero barat la fotbal, nu mai au valoare sa joace nici macar la insolvente!

Galca nu este antrenor, punct.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  13 Martie 2015, 11:09

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 9
Comentează