Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
Raul Rusescu, discurs dur în studio: „Deja se întâmplă de prea multe meciuri la Steaua”
0
Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiakos: „Am rămas surprins de FCSB la aceste două aspecte”
0
Ce scrie presa din Grecia, după FCSB - Olympiakos
0
„Echipa asta are forță!” » Căpitanul Darius Olaru, concluzii după remiza cu Olympiakos
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Trolli trolli trolli, falsi stelisti. Sa le dam prin gura daca asta vor. :)))))))))))))
Bine trollule, in fiecare sezon are Romania un antrenor care aduce 13.36 puncte si incasari de peste 60 de milioane euro. :))))))))) Reghemeister facea instructie cu Ludogoret iar in cea mai usoara grupa din EL in care a jucat Galma, Reghe termina pe locul 1. Niciodata Romania nu va termina pe locul 1 o grupa de EL din care face parte un club din Germania, asa cum a reusit Reghe cu VfB Stuttgart .
Va pierdeti timpul cu trolli. Deja e distractiv cum apare cate unul si incearca atragerea in discutii aiurea pe subiecte inutile. Orice stelist care urmareste cat de cat meciurile macar de 5-6 ani incoace nu pune la indoaiala valoarea lui Reghe. Si mediocritatea lui Galca (imi pare rau de el).
Sa nu amestecam lucrurile. La meciurile respective, meritul a fost al jucatorilor. In fotbal, nu e ca la matematica, daca a bate pe b si b bate pe c, nu inseamna ca a bate pe c.
In primavara europeana a ajuns tot cu ajutorul nevestei? Sau cu ajutorul lui Tudor? Sau poate o sa'mi zici ca au eliminat Ajax'ul cu ajutorul pungutelor. Am crezut ca esti un user serios. Si cand colo esti un hater ieftin. Dreaq m'a pus sa'mi pierd vremea aiurea.
inca odata se confirma faptul ca la steaua se aplica faza cu sa se ia tot ce i mai rasarit putin,numai ca sa nu i ia altii si doar atat! nu se cauta crestere ,educare,cultivare de jucatori ci doar hai sa i luam noi numai ca sa nu i ia altii! sau luam doar ce i impresariat de tine,eu ai antrenez ca lumea pe ai nostrii doar sa luam noi banii...! mentalitati absolut paguboase ptr nationala,fiindca la alte echipe avand sansa de a juca mai mult,se slefuieste,creste in valoare si poate ajunge mai sus,dar se prefera numai banca stelei ptr un pumn de bani,in loc sa se cultive mentalitatea muncii si cresterii in valoare
Doar datorita impresarei Prodan a reusit Reghemeister sa ajunga in CL, sa elimine Ajax si sa bata Chelsea. :))))) Dupa 1990 doar doi antrenori romanii au reusit sa obtine multe puncte in clasamentul www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/ 2006 Cosmin Olaroiu, 21 puncte. 2012 RegheMeister, 13.360. Din acest punct de vedere, conform punctajului Uefa, Laurențiu Reghecampf este al doilea antrenor ca valoare din Romania dupa 1990.
De ce iei in calcul doar 1 meci ? Crezi ca nu exista accidente de genul asta si la alte echipe ? Ca sa iti explic cum sa gandesti, incearca sa iti imaginezi ca Steaua va castiga toate meciurile. Mai conteaza ca au pierdut cu Rapid ? Fii si tu mai optimist, nu mai gandi ca aia din basmul lui Creanga, cu drobul de sare... Cand analizezi sansele unei echipe care are avans 8 ouncte nu te uiti ca a pierdut 1 meci, te uiti ca a castigat 15 meciuri si mai are 14 jocuri din care poate sa mai piarda 2 si tot campioana va fi. Asta daca Petrolul nu mai pierde niciun meci din cele 15, ceea ce e imposibil. O sa piarda chiar cu Rapid, care o sa-i multumeasca Stelei la finalul campionatului.
Sa o luam pe puncte : Reghe a castigat campionatul, ajutat de nevasta, care are sub contract jucatori la majoritatea echipelor din Liga 1. Daca te uiti un pic, chiar jucatorii respectivi, nu au jucat deloc sau au facut penalty-uri contra Stelei. Doi - Pentru Rusescu sau Bourceanu nu a tipat nimeni, i-a adus Argaseala pentru ca erau ieftini, fara sa se uite ca erau accidentati si ca nu joaca pe unde erau de 5-6 luni. Eu nu i-am numit verze pe toti, doar pe Chipciu, care asta este la ora actuala. Varza. Rusescu se lamenteaza in toate felurile, se vede ca nu poate, orice duel la cap, sare dar se fereste. Bourceanu, vrea, poate sa faca treaba buna. Deci, nu mai acuza gresit. La obiect.
mestere, nu am cum sa vad, deoarece am renuntat de ceva vreme la a mai urmari meciurile echipei. despre cum joaca echipa, ma documentez mai mult din analizele meciurilor in presa si comentartiile unor useri de incredere. sa am rabdare pentru ce? sa vad cum pierde si titlul pe langa celelalte obiective deja pierdute? Posesie zici? cea mai buna aparare? cel mai bun mijloc? Pai in cazul asta de ce te bate Rapidul?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.