Comentarii (65)
tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 20:16
Postat de bandoleros pe 06 Mai 2014, 20:14

Ceva asemanator am zis si eu ceva mai devreme pe un alt articol. Steaua totusi vine dintr'un campionat in care joaca Navodari, Chiajna, Corona, iar cu putin noroc, dinamo poate termina pe locul 3 cu jucatori adusi din trialuri si liberi de contract de la echipe retrogradate. In aceste conditii nu poti cere Stelei sa se bata de la egal la egal cu marile puteri a europei.

Corect!!!!!Si eu am mai spus:pentru orice echipa romaneasca,accederea in grupele UCL rivalizeaza ca performanta cu,castigarea trofeului de merile forte!!!!Asta este,trebuie sa ne vedem lungul nasului....

bandoleros
bandoleros  •  06 Mai 2014, 20:14
Postat de tazdevil pe 06 Mai 2014, 20:00

Eu consider un succes daca acced in grupe,macar din punct de vedere financiar..... Mai mult,este greu de tot,un loc 3 ar fi miraculos,zic eu......

Ceva asemanator am zis si eu ceva mai devreme pe un alt articol. Steaua totusi vine dintr'un campionat in care joaca Navodari, Chiajna, Corona, iar cu putin noroc, dinamo poate termina pe locul 3 cu jucatori adusi din trialuri si liberi de contract de la echipe retrogradate. In aceste conditii nu poti cere Stelei sa se bata de la egal la egal cu marile puteri a europei.

xzx
xzx  •  06 Mai 2014, 20:13
Postat de coszmin pe 06 Mai 2014, 20:10

Singura sansa sa fiti alaturi de MM e sa va bage pe toti la puscarie.memelusha mai are 3 ani de executat so chill out.

poate are permisie pe 23 ))))

coszmin
coszmin  •  06 Mai 2014, 20:10

Singura sansa sa fiti alaturi de MM e sa va bage pe toti la puscarie.memelusha mai are 3 ani de executat so chill out.

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 20:07

Una peste alta,a mai fost sigur Reghecampf ca sarbatoresc si titul alaturi de gignho......:D.....sper sa aiba dreptate la fel si de data asta.......

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 20:04
Postat de freegigi pe 06 Mai 2014, 20:03

Gaseste AMP un atacant cu salariu mare pe care sa ni-l bage pe gat...

Cu toate ca n-am auzit nici o "stire", a se citi zvon,mie mi-ar placea sa vina Bawab ala de la Medias....:D.....Dar dupa cum decurg lucrurile,cred ca tu ai dreptate.....

solomon_i
solomon_i  •  06 Mai 2014, 20:04

Este MM-ul vinovat sau nu ? Daca nu era vinovat nu era acum la zdup. Ca sa fie eliberat ar trebui sa fie nevinovat. Sau in Romania ii posibil si sa fii doar... putin "gravid".

freegigi
freegigi  •  06 Mai 2014, 20:03
Postat de tazdevil pe 06 Mai 2014, 19:56

Sper totusi sa te inseli.......oricum,calr pe linia de fund avem nevoie de intariri.....iar daca vine portarul de la Vaslui,eu zic ca e asigurat postul!!!!!!Acum sa vedem ce atacant aducem.......:D

Gaseste AMP un atacant cu salariu mare pe care sa ni-l bage pe gat...

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 20:00
Postat de maiorul25 pe 06 Mai 2014, 19:58

fac o p astia,minciuni ori termina pe 4 in grupe ,dar eu sunt mai sigur ca nu intra

Eu consider un succes daca acced in grupe,macar din punct de vedere financiar..... Mai mult,este greu de tot,un loc 3 ar fi miraculos,zic eu......

avocado1948_kristipulapopulos
avocado1948_kristipulapopulos  •  06 Mai 2014, 19:59

domnule user nimeni eu sun avocat care prin cultura si intelepicunea de rigoare scuzati cuvintele dar sunteti un user pateticos insemnand nimeni in cartile bibliotecare pe acest subiect

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează