Comentarii (63)
cristian888
cristian888  •  31 Mai 2013, 16:11

Aici tot scandalul se datoreaza faptului ca cei de la RDS nu au fost de acord cu pretul cerut de cei de la Antena pt. retransmia canalelor Intact, si astfel aceste canale numai sunt in grila de programe a celor de la RDS , dar ATENTIE,doar in grila de satelit, fiindca pe cablu se vad......si Intact s-a vazut vaduvita de frumoase milioane de euro.

dan.motru
dan.motru  •  31 Mai 2013, 16:11
Postat de gerula07 pe 31 Mai 2013, 16:00

confunzi lucrurile, nu il ancheteaza dna, a fost acolo in calitate de martor

Daca eu confund lucrurile,tu n-ai discernamant in logica!Cand primeste mita de 3,5 milioane de euro nu este in calitate de martor cum susti tu si el,este anchetat,asa cum comfirma presa prin anuntul facut.LA PUSCARIE ESCROCULE! DOAMNE AJUTA!!! AMIN!!!

cristian888
cristian888  •  31 Mai 2013, 16:06

Continuare la comentariu de mai de jos........Iar la ultima licitatie doar cei de la RDS si Dolce au licitat pentru primele pachete, cei de la Antena au luat direct (fara licitatie) optinunea free-to-air.

botizan
botizan  •  31 Mai 2013, 16:06
Postat de montana0101 pe 31 Mai 2013, 16:00

Nu stiu dak a fost vb de vreo licitatie, si mi e greu sa cred k altcineva ar fi facut o alta oferta comparabila cu 10% din suma aia. Las o in pl mea, kiar asa de prosti ne cred?

A fost si televizata licitatia aia ... nu tii minte ca era cu pachetele ca Mitica a impartit licitatia in pachete de meciuri ca i-a bulversat pe toti Si Pro TV a fost la licitatie , si TVR dar s-au retras din cauza pretului mare ... si a castigat RDS 7 pachete , Antena 1 ( pe care l-au cedat pe urma la Dolce ) si Dolce 1 ...fiecare pachet reprezentand 1 meci pe etapa

cristian888
cristian888  •  31 Mai 2013, 16:05
Postat de dan.motru pe 31 Mai 2013, 15:58

Daca tu esti atat de nevinovat precum declari de ce te ancheteaza DNA? Intelegera scrisa intre RCS&RDS si firma ta nu a constituit o mita de 3,5 milioane de euro!pentru a face demersuri în a susţine compania în câştigarea licitaţiei organizate privind transmiterea TV a meciurilor de fotbal ?Pentru dezastru fotbalului pe care l-ati produs,tu si SANU MIRCEA mericitati ani grei de puscarie.FACASE VOIA TA DOAMNE! AMIN!!!

Licitatia pt. drepturi TV a fost in martie 2008,iar contractul incheiat intre RDS si firmal lui Mitica a fost in august 2009...deci cam peste 1n si jumate...si nu se poate spune ca datorita acestui contract RDS a castigat licitatia drepturilor TV.Iar aceasta licitatie a fsot castigata de RDS impreuna cu Antena 1,s-au prezentat ca un consortie la aceasta licitatie.Probleme intre RDS si Antena1 au aparut incepand cu 2011 cand Antena 1 nu si-a mai platit partea sa catre LIga si astfel RDS-ul a trebui sa plateasca ea singura intreaga suma (aprox 33 milioane euro) pentru ultimul an de contract 2011-2012.Deci.......unde-i mita pe care o sustin cei de la Antena1.

alynpana
alynpana  •  31 Mai 2013, 16:04

La puscarie cu sarpele asta cu ochelari. Mafiotu de dragomir ar trebuii linsat,transat si sters din memorie. Si cancerosu de Sandu sa-l urmeze...

dan.motru
dan.motru  •  31 Mai 2013, 16:01

Daca tu esti atat de nevinovat precum declari de ce te ancheteaza DNA? Intelegera scrisa intre RCS&RDS si firma ta nu a constituit o mita de 3,5 milioane de euro!pentru a face demersuri în a susţine compania în câştigarea licitaţiei organizate privind transmiterea TV a meciurilor de fotbal ?Pentru dezastru fotbalului pe care l-ati produs tu si SANU MIRCEA,mericitati ani grei de puscarie.FACASE VOIA TA DOAMNE! AMIN!!!

montana0101
montana0101  •  31 Mai 2013, 16:00
Postat de botizan pe 31 Mai 2013, 15:57

Poa sa ii dea aia sponsorizari de 10000 de milioane de euro , atata timp cat RDS a castigat licitatia oferind cel mai mare pret ... daca oferea alta televiziune un pret mai bun decat RDS , dar castiga RDS , atunci era o problema ...

Nu stiu dak a fost vb de vreo licitatie, si mi e greu sa cred k altcineva ar fi facut o alta oferta comparabila cu 10% din suma aia. Las o in pl mea, kiar asa de prosti ne cred?

gerula07
gerula07  •  31 Mai 2013, 16:00
Postat de dan.motru pe 31 Mai 2013, 15:58

Daca tu esti atat de nevinovat precum declari de ce te ancheteaza DNA? Intelegera scrisa intre RCS&RDS si firma ta nu a constituit o mita de 3,5 milioane de euro!pentru a face demersuri în a susţine compania în câştigarea licitaţiei organizate privind transmiterea TV a meciurilor de fotbal ?Pentru dezastru fotbalului pe care l-ati produs,tu si SANU MIRCEA mericitati ani grei de puscarie.FACASE VOIA TA DOAMNE! AMIN!!!

confunzi lucrurile, nu il ancheteaza dna, a fost acolo in calitate de martor

dan.motru
dan.motru  •  31 Mai 2013, 15:58

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează