Alte știri din fotbal
Mihai Rotaru, veste pentru fanii Universității Craiova: „A semnat! Vom pune și pe site”
0
Reacția lui Mircea Rednic, după UTA - Universitatea Craiova: „Nu meritam”
0
Costel Gâlcă a trăit cu intensitate meciul cu UTA: „Sunt sătul!”
0
Cadou de la Mitriță! Universitatea Craiova revine nesperat cu UTA și reintră în calcule la vârf! Revenire cu ștaif la Arad
2
Știri din fotbal internațional
Fața mai puțin știută a lui Radu Drăgușin: „Merită să audă toată lumea, e foarte important!”
0
„Perplex” » A rămas contrariat după ce l-a văzut pe Ianis Hagi în Rangers - Dundee
0
Florinel Coman l-a înfruntat pe Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor Asiei » Portughezul a dat recital!
0
Au descoperit deja antidotul pentru jocul Barcelonei. Motivele reculului suferit de liderul din LaLiga
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
VIDEO Călin Georgescu răspândește informații eronate pe TikTok ,,Eminescu ...
Libertatea
Un fost mare internațional a furat peste 500.000 de euro. A dat lovitura la ...
Adevărul
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Aici tot scandalul se datoreaza faptului ca cei de la RDS nu au fost de acord cu pretul cerut de cei de la Antena pt. retransmia canalelor Intact, si astfel aceste canale numai sunt in grila de programe a celor de la RDS , dar ATENTIE,doar in grila de satelit, fiindca pe cablu se vad......si Intact s-a vazut vaduvita de frumoase milioane de euro.
Daca eu confund lucrurile,tu n-ai discernamant in logica!Cand primeste mita de 3,5 milioane de euro nu este in calitate de martor cum susti tu si el,este anchetat,asa cum comfirma presa prin anuntul facut.LA PUSCARIE ESCROCULE! DOAMNE AJUTA!!! AMIN!!!
Continuare la comentariu de mai de jos........Iar la ultima licitatie doar cei de la RDS si Dolce au licitat pentru primele pachete, cei de la Antena au luat direct (fara licitatie) optinunea free-to-air.
A fost si televizata licitatia aia ... nu tii minte ca era cu pachetele ca Mitica a impartit licitatia in pachete de meciuri ca i-a bulversat pe toti Si Pro TV a fost la licitatie , si TVR dar s-au retras din cauza pretului mare ... si a castigat RDS 7 pachete , Antena 1 ( pe care l-au cedat pe urma la Dolce ) si Dolce 1 ...fiecare pachet reprezentand 1 meci pe etapa
Licitatia pt. drepturi TV a fost in martie 2008,iar contractul incheiat intre RDS si firmal lui Mitica a fost in august 2009...deci cam peste 1n si jumate...si nu se poate spune ca datorita acestui contract RDS a castigat licitatia drepturilor TV.Iar aceasta licitatie a fsot castigata de RDS impreuna cu Antena 1,s-au prezentat ca un consortie la aceasta licitatie.Probleme intre RDS si Antena1 au aparut incepand cu 2011 cand Antena 1 nu si-a mai platit partea sa catre LIga si astfel RDS-ul a trebui sa plateasca ea singura intreaga suma (aprox 33 milioane euro) pentru ultimul an de contract 2011-2012.Deci.......unde-i mita pe care o sustin cei de la Antena1.
La puscarie cu sarpele asta cu ochelari. Mafiotu de dragomir ar trebuii linsat,transat si sters din memorie. Si cancerosu de Sandu sa-l urmeze...
Daca tu esti atat de nevinovat precum declari de ce te ancheteaza DNA? Intelegera scrisa intre RCS&RDS si firma ta nu a constituit o mita de 3,5 milioane de euro!pentru a face demersuri în a susţine compania în câştigarea licitaţiei organizate privind transmiterea TV a meciurilor de fotbal ?Pentru dezastru fotbalului pe care l-ati produs tu si SANU MIRCEA,mericitati ani grei de puscarie.FACASE VOIA TA DOAMNE! AMIN!!!
Nu stiu dak a fost vb de vreo licitatie, si mi e greu sa cred k altcineva ar fi facut o alta oferta comparabila cu 10% din suma aia. Las o in pl mea, kiar asa de prosti ne cred?
confunzi lucrurile, nu il ancheteaza dna, a fost acolo in calitate de martor
Daca tu esti atat de nevinovat precum declari de ce te ancheteaza DNA? Intelegera scrisa intre RCS&RDS si firma ta nu a constituit o mita de 3,5 milioane de euro!pentru a face demersuri în a susţine compania în câştigarea licitaţiei organizate privind transmiterea TV a meciurilor de fotbal ?Pentru dezastru fotbalului pe care l-ati produs,tu si SANU MIRCEA mericitati ani grei de puscarie.FACASE VOIA TA DOAMNE! AMIN!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.