Alte știri din fotbal
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Ambiții URIAȘE pentru clubul din România! Obiectivul în sezonul viitor: „Ne vom lupta pentru primul loc”
0
Ionuț Negoiță, uimit de situația lui Dinamo: „Eu asta aș fi zis” » Ce legături va mai avea cu „câinii”: „O dată, de două ori”
0
Lovitură financiară pentru FCSB! S-a aflat clubul care a început negocierile pentru transferul lui Darius Olaru
6
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo a urcat pe scenă și s-a luat de organizatorii Balonului de Aur: „O spun aici, în fața tuturor!”
0
Cristiano Ronaldo aruncă bomba finalului de an! Ce va face după retragerea din fotbal: „Niciodată asta”
1
„Va decide dacă rămânem în Serie A” » Situație tensionată la Genoa, noul club al lui Dan Șucu
0
Mesajul emoționant trimis de Jurgen Klopp fostului său jucător de la Liverpool: „De la el am aflat de asta, ține legătura în continuare cu toată echipa”
0
Lifestyle
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Imagini tari cu Dawa în vacanță » Incredibil unde a ales să se relaxeze! Gestul cu care i-a surprins pe locuitori
9
Vedeta din Superliga și-a schimbat complet look-ul și a plecat în Dubai » Fanii au reacționat imediat: „Ce se întâmplă cu el?”
1
Ionel Ganea s-a dus după Cristiano Ronaldo în Laponia » Imagini inedite cu fostul fotbalist
2
://dexonline.ro/definitie/mita i-auzi , unde scrie functionari publici aici mancati-as ? oi fi tu mai presus ca DEX-ul . inventeaza-ti propriu alfabet daca tot asa destept - "suma de bani promise unei persoane cu scopul de a o determina sa-si incalce oligatiune de serviciu sau sa le indeplineasca mai constiincios.. exact pentru asta a dat spaga albanezul - sa-si indeplineasca mai constiincios obligatiile cei de la U Cluj - mai ales ca situatia de atunci , in care Steaua avea nevoie de un egal necesita faptul ca U Cluj sa-si indeplineasca mai constiincios sarcina.. mi se pare extrem de clar , suporter al lui Becali ce esti
vremea
Eu cred ca fundasul ala juca cu banii CFR-ului la ciorap. Nu ma lua cu dex-ul, mita se aplica, conform legislatiei din Romania, doar si numai functionarilor publici. In domeniul privat, nu exista mita.
corect..chiar tu ai spus-o .. un egal o ajuta pe Steaua iar cei de la U atat vroiau , nu neaparat sa castige - vroiau sa-si vada banii - propriile interese . Ia dex-ul si urmareste ce scrie in dreptul substantivului "MITA" ! Acel penalty s-a produs mai mult pe fondul unui exces de zel as putea spune al fundasului , care, din dorinta turbata , suprema chiar de a se vedea cu "banii in caruta" a facut un gest extrem pentru ca atacantul CFR-ului sa nu inscrie si a iesit ... un penalty ! - Socotelile nu v-au iesit.. suporterii Stelei , majoritatea accepta asemenea lucruri necurate - sunteti niste oameni josnici -Eu sunt convins ca cei cu scaun la cap nu mai tin cu steaua de
esti atat de prost ca tot ce scrii ma face sa zambesc :)) o mana de oameni , probabil tot de tine condusi sustineati sus si tare ca odata ce PDL nu va mai fi la guvernare ,CFR va disparea -CFR a facut 10 pct. in UCL intre timp , cand va disparea PDL-ul probabil ca urmeaza sa castigam UCL ce-mi place cum cei ca tine isi rod unghiile in lipsa unui argument solid , o proba, macar o adiere de vant care sa incrimineze CFR-ul de ai avea, dar nici macar atat nu ai - sarmanule - mi-e mila de tine si de cei ca tine - tu tii cu steaua , dar ai emblema lui Dinamo ca sa-ti ascunzi rusinea ! Pleaca in rasa ta si ia-ti un serviciu , daca te mai primeste cineva undeva, cand observa non-culoarea pielii
Stii ce vor face? Se vor gandi la viitoare premiere din partea lui CFR, DINAMO, RAPID etc.
Era 0-0 in meciul U Cluj-CFR pana a faultat in careu unul de la U Cluj pe unul de la CFR si s-a dat penalty si s-a marcat. CFR-ul nu marca nici intr-i suta de ani in meciul ala daca nu era acel penalty.
Ai vazut filmul Minority Report.
Eu vorbeam de perioada 2005 cand CFR a intrat in prima liga odata cu PDL la guvernare))) Sa nu fii surprins cand echipa ta va disparea odata cu partidul))
://piatza.net/romania-este-centrul-mondial-pentru-traficul-ilegal-de-arme/ Becali este actionar la fabrica de armament Uzina Mecanică Drăgăsani, principala sursa a Ministerului Apararii !! Principala sursă de arme este corupţia din cercurile militare aflate in jurul presedintelui Basescu, cunoscuta organizaţie terorista araba, Al Queda, fiind activă si cu numeroase conexiuni în România. Există o creştere a comerţului cu componente, produse şi substanţe utilizate în procesul de fabricaţie a armelor de distrugere în masă (chimice, biologice şi nucleare).
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.