Alte știri din fotbal
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Ambiții URIAȘE pentru clubul din România! Obiectivul în sezonul viitor: „Ne vom lupta pentru primul loc”
0
Ionuț Negoiță, uimit de situația lui Dinamo: „Eu asta aș fi zis” » Ce legături va mai avea cu „câinii”: „O dată, de două ori”
0
Lovitură financiară pentru FCSB! S-a aflat clubul care a început negocierile pentru transferul lui Darius Olaru
6
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo a urcat pe scenă și s-a luat de organizatorii Balonului de Aur: „O spun aici, în fața tuturor!”
0
Cristiano Ronaldo aruncă bomba finalului de an! Ce va face după retragerea din fotbal: „Niciodată asta”
1
„Va decide dacă rămânem în Serie A” » Situație tensionată la Genoa, noul club al lui Dan Șucu
0
Mesajul emoționant trimis de Jurgen Klopp fostului său jucător de la Liverpool: „De la el am aflat de asta, ține legătura în continuare cu toată echipa”
0
Lifestyle
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Imagini tari cu Dawa în vacanță » Incredibil unde a ales să se relaxeze! Gestul cu care i-a surprins pe locuitori
9
Vedeta din Superliga și-a schimbat complet look-ul și a plecat în Dubai » Fanii au reacționat imediat: „Ce se întâmplă cu el?”
1
Ionel Ganea s-a dus după Cristiano Ronaldo în Laponia » Imagini inedite cu fostul fotbalist
2
Sper sa afle aia din Dubai ca Becali nu sufera musulmanii,negrii,homosexualii..etc.Sa vad atunci unde fuge.Cred ca va traii ca Robinson Crusoe pe o insula :-)) Dar se descurca pe insula ca va creste capre si oi.Nu am nimic cu el !! Vreau ca Steaua sa nu mai fie condusa de Becali pentru ca a patat istoria acestui club. Atat,daca pleaca de la Steaua ar face milioane de suporteri fericiti.
Lasa-l, el crede ca pe toate terenurile au fost cazarmi ! :)))))
Alaturi de MIMI la Jilava)))))))
Procurorii au gandit ca sahistii, s-au gandit la urmatoarea mutare : Ce vor face jucatorii Univeritatii Cluj in momentul cand vor juca cu Steaua ? E posibil ca un jucator sa zica, ma, o lasam mai moale, ati vazut ca Becali ne-a premiat in meciul ala !
Becali,Teia Sponte, fost director jefuitor al IAS Mogosoaia, actionar steaua bucuresti ,proprietar al 1000 ha tulcea, Pandele primar voluntari proprietar 120 ha petrechioaia,Rababoc, cumnatul lui Cioflina cu zeci ha aduse din Stefanesti la Pipera, Olteanu, director prefectura Ilfov 400ha Teleorman au jefuit voluntariu Stefanestiu si Pipera. Pandele primar voluntari proprietar 120 ha petrechioaia,Rababoc, cumnatul lui Cioflina cu zeci ha aduse din Stefanesti la Pipera -Olteanu, director prefectura Ilfov 400ha Teleorman -Becali,Teia Sponte, fost director jefuitor al IAS Mogosoaia, actionar steaua bucuresti ,proprietar al 1000 ha tulcea au jefuit voluntariu Stefanestiu si Pipera. AFARA CU TZ
'''de unde morala''''))) tare naluc mai esti daca gandesti ca idolul tau ciobanul)))) NIMENI IN LUME nu are voie sa-si faca SINGUR dreptate.Chiar daca a prins hotii ciobanul NU avea dreptul sa-i judece el IN STIL MAFIOT. Eu cred ca a scapat prea ieftin pentru ca fapta de SECHESTRARE DE PERSOANE este mai grava decat furtul. Hotii au puscarie CU EXECUTARE iar ciobanul CU SUSPENDARE.
habar nu ai. S-au facut schimburi nesfarsite de terenuri.... in mod repetat. si mereu becali a iesit in castig urias. omul ala nu a muncit in viata lui si nu a construit nimic in afara de biserici din banii statului. daca chiar va intereseaza cazul terenurilor, cautati materiale si nu va dati cu parerea inainte ca niste ....
La multi ani GIGI!
ba baiatule mai ! tu cunosti situatia Stelei ? dumneata stii ca STEAUA = BECALI ? E l taie , spanzura, face blaturi - pentru steaua. HAI SA-TI EXPLIC MAI BINE CUM E SITUATIA LA CLUBUL TAU : Becali a FURAT terenuri de la institutiile statului, a FURAT steaua si acum FURA pentru steaua -Cea mai securista echipa din lume a retrogradat inca din primul sezon in care a activat, dar securistii au tinut-o in prima divizie -Titluri furate in era comunista la comanda lui Ceasca, amenintari grave indreptate spre celelalte echipe din campionat care jucau "pe bune" , mizeria era si este la ea acasa in Ghencea
5teaua se va duce de rapa. Oricum nu mai este Steaua din '86 - a devenit o afacere de familie. Regheblat va fi demascat CU PROBE !!! Becali va intra la bulau in scurt timp - se va desconspira chiar o caracatita mult mai influenta din jurul celei mai blatiste echipe din Europa, nu din Romania pe nume 5teaua , cateodata 6teaua !!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.