Comentarii (121)
romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  12 Februarie 2013, 10:07

Sper sa afle aia din Dubai ca Becali nu sufera musulmanii,negrii,homosexualii..etc.Sa vad atunci unde fuge.Cred ca va traii ca Robinson Crusoe pe o insula :-)) Dar se descurca pe insula ca va creste capre si oi.Nu am nimic cu el !! Vreau ca Steaua sa nu mai fie condusa de Becali pentru ca a patat istoria acestui club. Atat,daca pleaca de la Steaua ar face milioane de suporteri fericiti.

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Februarie 2013, 09:57
Postat de fremenash pe 12 Februarie 2013, 09:51

habar nu ai. S-au facut schimburi nesfarsite de terenuri.... in mod repetat. si mereu becali a iesit in castig urias. omul ala nu a muncit in viata lui si nu a construit nimic in afara de biserici din banii statului. daca chiar va intereseaza cazul terenurilor, cautati materiale si nu va dati cu parerea inainte ca niste ....

Lasa-l, el crede ca pe toate terenurile au fost cazarmi ! :)))))

xzx
xzx  •  12 Februarie 2013, 09:53
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 12 Februarie 2013, 09:49

La multi ani GIGI!

Alaturi de MIMI la Jilava)))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Februarie 2013, 09:53
Postat de gicarijakone pe 12 Februarie 2013, 09:15

Bati campii si inca rau de tot. N-a fost niciun flagrant la Cluj cu valiza. Deoarece U Cluj a pierdut in fata CFR Cluj valiza n-a mai fost data. Flagrant era daca se ducea cineva cu valiza si o inmana unuia de la U Cluj. Singura chestiune e ca acei bani trebuie justificati de catre Gigi Becali, de unde-i are si daca i-a obtinut legal. Tu daca ai 3 milioane de euro si ii pui intr-o valiza sau geanta, n-ai voie sa mergi pe strada cu ei d.p.d.v. legal? Procurorii au zis ca a dat mita (mita se refera doar la functionarii publici si atat) ca cica jucatorii lui U Cluj sunt functionari publici. Imi vine sa rad cat de berbeci sunt procurorii in acest caz.

Procurorii au gandit ca sahistii, s-au gandit la urmatoarea mutare : Ce vor face jucatorii Univeritatii Cluj in momentul cand vor juca cu Steaua ? E posibil ca un jucator sa zica, ma, o lasam mai moale, ati vazut ca Becali ne-a premiat in meciul ala !

howhigh
howhigh  •  12 Februarie 2013, 09:53
Postat de gicarijakone pe 12 Februarie 2013, 09:20

In cazul terenului cu armata. Cunosti bine cazul? Gigi avea un teren, pe care l-a obtinut in urma unei retrocedari. Pe acel teren are armata o cazarma, o unitate militara ceva, poate un buncar etc. Armata i-a spus ca nu-i poate da acel teren dar ca-i poate oferi la schimb un alt teren. Sa zicem ca tu ai un teren in Berceni sau Militari, care e al tau, dar statul zice ca nu ti-l poate da inapoi. Bun. Tu ce faci? Nu vrei sa obtii la schimb un teren cel putin la fel de valoros sau la fel de bine amplasat? Eu vreau acel teren ca e al meu, tu daca vrei sa-mi dai la schimb alt teren pai trebuie sa vii la mine cu o oferta de nerefuzat, nu?

Becali,Teia Sponte, fost director jefuitor al IAS Mogosoaia, actionar steaua bucuresti ,proprietar al 1000 ha tulcea, Pandele primar voluntari proprietar 120 ha petrechioaia,Rababoc, cumnatul lui Cioflina cu zeci ha aduse din Stefanesti la Pipera, Olteanu, director prefectura Ilfov 400ha Teleorman au jefuit voluntariu Stefanestiu si Pipera. Pandele primar voluntari proprietar 120 ha petrechioaia,Rababoc, cumnatul lui Cioflina cu zeci ha aduse din Stefanesti la Pipera -Olteanu, director prefectura Ilfov 400ha Teleorman -Becali,Teia Sponte, fost director jefuitor al IAS Mogosoaia, actionar steaua bucuresti ,proprietar al 1000 ha tulcea au jefuit voluntariu Stefanestiu si Pipera. AFARA CU TZ

xzx
xzx  •  12 Februarie 2013, 09:52
Postat de mvradulescu pe 12 Februarie 2013, 09:42

Prea multi oameni care jubilează cu acest prilej ! Recunosc sincer faptul că nu-mi place acest om nici cât negru sub unghie, și l-as dori plecat de la Steaua în următoarele 3 secunde, însă nu pot fi nici un moment de acord cu această condamnare în bătaie de joc. Justiția noastră continuă să-și clădească monumentul inspirat după Groapa Marianelor ! Probabil că ar fi fost relativ ușor să i se dea o pedeapsă chiar și cu executare pentru destule alte fapte, dar pentru faptul că i-a prins pe hoții care îl jefuiseră, nu e doar nedrept ci sfidează orice normă morală ! Dar de unde morală ?...

'''de unde morala''''))) tare naluc mai esti daca gandesti ca idolul tau ciobanul)))) NIMENI IN LUME nu are voie sa-si faca SINGUR dreptate.Chiar daca a prins hotii ciobanul NU avea dreptul sa-i judece el IN STIL MAFIOT. Eu cred ca a scapat prea ieftin pentru ca fapta de SECHESTRARE DE PERSOANE este mai grava decat furtul. Hotii au puscarie CU EXECUTARE iar ciobanul CU SUSPENDARE.

fremenash
fremenash  •  12 Februarie 2013, 09:51
Postat de gicarijakone pe 12 Februarie 2013, 09:20

In cazul terenului cu armata. Cunosti bine cazul? Gigi avea un teren, pe care l-a obtinut in urma unei retrocedari. Pe acel teren are armata o cazarma, o unitate militara ceva, poate un buncar etc. Armata i-a spus ca nu-i poate da acel teren dar ca-i poate oferi la schimb un alt teren. Sa zicem ca tu ai un teren in Berceni sau Militari, care e al tau, dar statul zice ca nu ti-l poate da inapoi. Bun. Tu ce faci? Nu vrei sa obtii la schimb un teren cel putin la fel de valoros sau la fel de bine amplasat? Eu vreau acel teren ca e al meu, tu daca vrei sa-mi dai la schimb alt teren pai trebuie sa vii la mine cu o oferta de nerefuzat, nu?

habar nu ai. S-au facut schimburi nesfarsite de terenuri.... in mod repetat. si mereu becali a iesit in castig urias. omul ala nu a muncit in viata lui si nu a construit nimic in afara de biserici din banii statului. daca chiar va intereseaza cazul terenurilor, cautati materiale si nu va dati cu parerea inainte ca niste ....

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  12 Februarie 2013, 09:49

La multi ani GIGI!

howhigh
howhigh  •  12 Februarie 2013, 09:45
Postat de mvradulescu pe 12 Februarie 2013, 09:42

Prea multi oameni care jubilează cu acest prilej ! Recunosc sincer faptul că nu-mi place acest om nici cât negru sub unghie, și l-as dori plecat de la Steaua în următoarele 3 secunde, însă nu pot fi nici un moment de acord cu această condamnare în bătaie de joc. Justiția noastră continuă să-și clădească monumentul inspirat după Groapa Marianelor ! Probabil că ar fi fost relativ ușor să i se dea o pedeapsă chiar și cu executare pentru destule alte fapte, dar pentru faptul că i-a prins pe hoții care îl jefuiseră, nu e doar nedrept ci sfidează orice normă morală ! Dar de unde morală ?...

ba baiatule mai ! tu cunosti situatia Stelei ? dumneata stii ca STEAUA = BECALI ? E l taie , spanzura, face blaturi - pentru steaua. HAI SA-TI EXPLIC MAI BINE CUM E SITUATIA LA CLUBUL TAU : Becali a FURAT terenuri de la institutiile statului, a FURAT steaua si acum FURA pentru steaua -Cea mai securista echipa din lume a retrogradat inca din primul sezon in care a activat, dar securistii au tinut-o in prima divizie -Titluri furate in era comunista la comanda lui Ceasca, amenintari grave indreptate spre celelalte echipe din campionat care jucau "pe bune" , mizeria era si este la ea acasa in Ghencea

howhigh
howhigh  •  12 Februarie 2013, 09:42

5teaua se va duce de rapa. Oricum nu mai este Steaua din '86 - a devenit o afacere de familie. Regheblat va fi demascat CU PROBE !!! Becali va intra la bulau in scurt timp - se va desconspira chiar o caracatita mult mai influenta din jurul celei mai blatiste echipe din Europa, nu din Romania pe nume 5teaua , cateodata 6teaua !!!

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 13
Comentează