Alte știri din fotbal
Pancu, la podcastul GSP „2 la 1”, în PREMIERĂ despre ieșirea violentă din meciul cu Elveția: „Am băut ceva înainte... Nu mai iau niciodată!”
0
Andrei Nicolescu, mesaj total surprinzător: „Vreau să felicit FCSB. A făcut un transfer extraordinar!”
4
Zeljko Kopic, promisiune pentru jucătorii lui Dinamo: „Întotdeauna e la fel!”
0
Metamorfoza anului 2024: Dinamo București! Note de 7 la „câini”, 3 și 4 pe bandă rulantă la „lupi”
1
Știri din fotbal internațional
Real Madrid s-a impus categoric pe terenul lui Leganes și a redus din diferența de puncte față de liderul Barcelona
0
Napoli - AS Roma 1-0 » Trupa lui Antonio Conte îi strică revenirea lui Ranieri și urcă pe primul loc în Serie A
0
Prima reacție a lui Andrei Rațiu, după Sevilla - Rayo Vallecano » Ce notă a primit românul
1
Ipswich - Manchester United 1-1 » Ruben Amorim obține doar un punct la debutul pe banca „diavolilor”
0
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Apropiați ai lui Donald Trump sunt de acord ca „Ucraina să ajungă sub ...
Libertatea
Presa internațională, interesată de alegerile din România. The Guardian: ...
Adevărul
Gigi Becali anunţă o răsturnare de situaţie pentru turul 2 în cursa ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Un hot la un club de puscariasi...mare lucru.
Steaua e dezavantajata de soarta, nu de arbitrii, vai de Steaua ei ... daca voi pt fotbalul asta va certati si aberati ...va meritati echipele cu care tineti, FCSB, FCRB, FCDB ...*** ...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Copile, P00st esti!!! "Singura greseala de arbitraj care o recunosc e un penalty la viitorul" :))))
ce parteneriat cu moggi ma?
Apropo de lucrurile astea. Negoita spunea ca el vrea curatenie in fotbal si ca va inlatura din club orice persoana care poate avea legaturi cu blaturile. Asa ne spunea dupa ce l-a dat afara pe Barboianu, incercand sa para corect. Atunci cum ne explica parteneriatul cu Moggi, personaj condamnat pentru blaturi ? Cel mai mare prostanac si ipocrit, Negoita e.
Ce va mai supara adevarul tineri *** si suporteri fcsb-isti
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Singura greseala de arbitraj care o recunosc e un penalty la viitorul ,restul sunt inventii sa defaimati clubul Dinamo! La feussi la viitorul e lovitura indirecta nu penalty ,cu steaua eu stiu din ce am vazut la digi ca faultul e in afara careului dar acolo nu poti sa il acuzi pe hategan sigur ca ion craciunescu dupa 1000 reluari la caldurica in birou si cu ceva bani pe card de la vali argaseala poate muta contactul de la 16,5 m la 15,9 sa dea bine dar pe viu hategan nu avea cum sa vada ca faultul e inauntru sa fim seriosi, iar cu timisoara trebuie sa fii penibil sa spui ca nu e penalty la luchin cand toata lumea fotbalului inclusiv luchin nu au protestat la aceasta decizie deci in concluzie puteam sa nu avem 12 p ci 11 si sa pierdem la constanta dar puteam avea si 15 daca muniru era contestat pe buna dreptate in derby!
E cum sa nu. Doar la 3 meciuri pe care le-am vazut eu au rupt norma :) FC Viitorul – Dinamo, i-ati furat cu doua penalty-uri. Dinamo -Poli, penalty acordat aiurea pentru Dinamo, Stelian Filip loveste cu cotul chiar in ochii tusierului-trebuia clar eliminat insa nu a fost. Steaua - Dinamo penalty la Chipciu. Craciunescu ”A fost un atac de deposedare din spate, fara sanse de reusite, si a fost în careu! Contactul pleaca din careu. Jucatorul stelist a fost lovit în careu, am facut stop cadru." Nu am vazut primele 3 meciuri ale voastre, probabil si acolo ati furat cat ati putu.
:))))
Al doilea articol de tip securist la adresa lui Argaseala. Atat puteti supusi ai varanului?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.