Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
0
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, etapa #5 de Europa League » Atmosferă incandescentă pe cel mai mare stadion al țării
44
Tottenham - AS Roma, în runda #5 din Europa League » Radu Drăgușin e titular. Gol în minutul 5
0
Europa League, runda 5: ultimele 10 meciuri se joacă ACUM
0
Lionel Messi, anunț din SUA: „Îmi e dor de Barcelona”
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
200
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Eu zic ca titlul melodiei Nu plange ,Ana sa fie in schimbat in Nu plange, Argaseala!
Dinamo nu a beneficiat de nicio greseala de arbitraj pentru ea in acest sezon!
Mă *** ziarist nesemnat, ce tot publici acest articol din oră în oră ? Mă ***, Steaua este ajutată de arbitri odată la câţiva ani şi este dezavantajată la câteva săptămâni !
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Mama frate, astia pentru o singura eroare PRO Steaua fac atata tam-tam. pai ma inteligentilor, se compara o singura eroare intr-um meci cu cele 5 facute de Coltescu ? p.s; Cand faceti si un articol cu toate erorile de care a beneficiat echipa SC Dinamo 1948 in acest sezon !?
"a anulat un gol perfect valabil"... băi ziaristule, e valabil sau nu e valabil! Din ce străfunduri ale limbii tale române scoți asta cu "perfect valabil"? Băi ziaristule, ori ești viu, ori nu ești viu. Nu poți fi "perfect viu" sau "mai puțin viu"! Mâ-ntelegi? Ai bac-ul, ziaristule? Nu cred. ... ***!
Dinamo e singurul club de top din Romania care nu a avut un arbitru in conducere dupa 90 , toate celelalte au avut, in orice tara de pe planeta asta era un punct sensibil vesnic discutat dar la noi Dinamo e scoasa in fata ca echipa ajutata de arbitrii desi e singura fara conducator arbitru asta spune multe de ce romania e unde e si iq-ul mediu al romanilor este cel mai mic din toata europa!
lasa ca pe stat era valerica de multa vreme . atunci a fost oficial :))))
Daaaa, asta a fost un plan stralucit. Argaseala ajuta-ne si te luam la noi da' peste 4 ani. ***!!!!!
valerica a ajuns la defuncta steaua , actuala fcsb pentru merite deosebite si pricepere manageriala nu ca uita sau facea exces de ridicat fanionul. la fel si zotta la rapid :)))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.