Comentarii (171)
 •  28 Martie 2008, 15:53

DECIZIA CORECTA SI CE SPUNE REGULAMENTUL ESTE 3-0 PENTRU STEAUA SI RETROGRADAREA RAPIDULUI IN DIVIZIA B ACOLO UNDE II ESTE LOCUL.............

•  28 Martie 2008, 15:21

am si eu o intrebare pt RAPIDISTI: De ce in loc sa va asumati vina pt ce ati facut ... intrati pe toate forumurile si dati vina pe arbitru ... stelisti ... becali si etc ... Nu au fost nici stelisti .... nici berbecali ... in tribuna sa dea cu brichete ... VOI ATI FACUT`O ASA CA ASUMATI`VA VINA !!!!!!!!!!!!!!!!!

•  28 Martie 2008, 15:13

futuva rasa in gura de stelisti daca e sa castigati la masa verede este clar mana lu gigi becali ...rasa voastra a draq de stelisti femeile draq fugiti dupa teren ...si va credeti duri...vai de steaua voastra...muie steaua mui3 steaua ,mui3 gigi becali

•  28 Martie 2008, 15:02

Cititi si voi comentarile de mai sus si inchipuiti-va ca o parte dintre cei care au scris nu depasesc nivelul clasei a-2a.Sincer trebuie sa se faca si la noi ceva .Nu credeam ca voi ziaristi veti sustine violenta pe stadioane.

•  28 Martie 2008, 15:00

futuva neamu` in gura de ciori !!! ati speriat toata europa futuva rasa in gura de urati. jucatorii rapidului nu au nici o vina. doar voi "SUPORTERILOR" sunteti de vina. dar de vina va este natia aia jegoasa!!!

•  28 Martie 2008, 14:58

cei mai fatalai voi suntetzi,c!orile si ungurii....Crapid si ungurii de kkt

•  28 Martie 2008, 14:58

h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=costin5889 (fara stelute)intrati si faceti bani,inscrietiva(register)completati toate casutele de acolo,la referrer scri costin5889(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi surf ads,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castiga foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.daca iti faci cati mai multi membri castigi tot mai multi bani.la 9 membri castigi 1000$ pe an.eu castig acum 250$ pe luna.cel

•  28 Martie 2008, 14:56

ciori spurcate,niciodata no sa avetzi dreptate.....mu3 la totzi dusmanii stelei,se stiu ei,sugaci deia de 2 lei,mu! suporterilor care ne injura si ne huiduie,mu! la totzi cei care au injurat steaua mai jos,fatalaii dreacu...

•  28 Martie 2008, 14:55

un om prost deaconu! e o femeie si cu cei de la liga cu mircea sandu si cu alalalt! forza rapid!! daca nu o sa fie dreptate com omora pe totzi!!

•  28 Martie 2008, 14:54

SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 18
Comentează