Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
Raul Rusescu, discurs dur în studio: „Deja se întâmplă de prea multe meciuri la Steaua”
0
Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiakos: „Am rămas surprins de FCSB la aceste două aspecte”
0
Ce scrie presa din Grecia, după FCSB - Olympiakos
0
„Echipa asta are forță!” » Căpitanul Darius Olaru, concluzii după remiza cu Olympiakos
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit.
SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit.
Mu3 sTIOAIA
arbitrul de la suedia-danemarca era papa lapte??? sau dinamo kiev- as roma?
Arbitrul de la meciul Duisburg-Hannover nu era un papa-lapte, nici un corupt !
Cand s-a aruncat al doilea obiect inspre Deaconu jocul nu fuses inca reluat!!!Observati inregistrarile: arbitrul nu a avut timp sa fluiere reinceperea jocului inainte ca a doua bricheta sa aterizeze pe teren!!! ...trecusera cu mult peste 3 minute de la momentul primului incident, si sa nu uitam apelurile crainicului stadionului. Craciunescu greseste, cele 3 minute au fost acordate!!! DEACONU A PROCEDAT IN SPIRITUL SI LITERA REGULAMENTULUI!!!!
DA ASA PT CEAUSEII MULTA M_UIE SA VA LUAM FAMILIILE IN PULA DE SPURCATII SI PE M_ORTII VOSTRII DE CEAUSEI N_ENOROCITI SI M_AMA VOASTRA E C_URVA IAR PT CIOBANUL ALA CARE VA PASTORESTE SA NU O MAI S_UGA ASA RAU CA DE LA ATITA S_UPT A LUAT-O RAZNA CINTAM CU TOTII IMPREUNA M_UIE STIAUA NA LA P_ULA
ATI PRIMIT CE MERITATI CIORII IMPUTITE ANTIrapid F.O.R.E.V.E.R ! ! ! ! !
Moarte lu' mama ta si la galeria pt care vorbesti zdreantza invidioasa ce esti.Va fi cel mai dulce titlu din istoria noastra cand o sa stiu ca voi plangeti in casa de invidie!Dar-as pamant pe voi pe coorve.....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.