Comentarii (171)
 •  28 Martie 2008, 07:05

PONT DE LA CRĂCIUNESCU Exact acest lucru l-au făcut ieri reprezentanţii Rapidului, moment în care membrii Comisiei de Disciplină s-au blocat şi au decis: "Cazul nu e de competenţa noastră, trebuie să-l lămurească mai întîi Comisia Centrală a Arbitrilor. În funcţie de răspunsul ei, vom decide în şedinţa de vineri, la ora 12:00".

•  28 Martie 2008, 07:04

SPECULATII SI INTERPRETARI : “Poţi opri un joc imediat dacă ai fost lovit. Dacă doar se aruncă obiecte, îl poţi întrerupe numai după ce anunţi 3 minute. Deaconu n-a oprit imediat jocul după ce a primit bricheta în cap, ci a decis să reia partida. Aşa a povestit Mircea Sandu. După ce a văzut că se aruncă din nou, a fluierat finalul. Dacă s-a întîmplat aşa, atunci trebuia să arate cele 3 minute.-

•  28 Martie 2008, 07:03

CONCLUZIE Nu-i asa domnilor jurnalisti de doi bani ca dupa dumneavoastra tot victima e vinovata. E ca in povestea cu violul..... Prea era provocator imbracata... sau...S-a uitat la noi nu stiu cum si de aceea ne-am urcat pe ea... brrrrr. Asa se apara majoritatea violatorilor spunand ca victima e vinovata. Si asa le place ciorilor,... sa violeze

•  28 Martie 2008, 07:03

Bai, voi nu intelegeti ca meciul nu a fost reluat dupa ce a fost oprit ??? A AVUT INTENTIA SA REIA MECIUL DAR NU A FOST RELUAT ...... Doar eu am vazut acest lucru? sau voi nu aveti niciun interes sa spuneti adevarul.

•  28 Martie 2008, 06:53

Mai USA ....cred ca esti un berbec ratacit !!atata timp cat te adresezi unora cu " oilor " Ar trebui ca sa citesti bine regulamentele si sa observi ca este o singura solutie in acest caz ,iar Steaua n-are nicio vina ca pe Giulesti se scuipa catre banca de rezerve non stop , ca sunt huiduiti antrenorii , jucatorii , arbitri,ca se arunca obiecte in teren si tot arsenalul !! Daca era pe Ghencea , sareau toti ca arsi....si nu se mai intreba nimeni de ce tocmai acum se intampla!

•  28 Martie 2008, 06:46

Bieti stelisti pomanagii Ce nu va e clar ??? Arbitrul ia bricheta in cap, se consulta cu observatorul si decide sa reia meciul. Decizia a fost luata, si se indrepta spre reluare. Crainicul anunta ca in cazul unui alt obiect meciul se intrerupe. Doar cind vine a doua bricheta fluiera finalul meciului. E clar ca recidiva intrerupe meciul si nu prima bricheta. Legal ar trebui continuat de la 1-0 si minutul 73, si cu arbitrul in divizia C pentru reciclare. In realitate "cotizatia"

•  28 Martie 2008, 05:04

nu conteaza care va fi deznodamintul deciziei. frumos ar fi sa se rejoace meciul sa se decida pe teren cine merge in LC, dar fie din min 1 sau 73 cistiga fotbalul ca joc si pierde fotbalul ca sport, deoarece in acest caz da posibilitatea ca acele patrupede sa vina in continuare la stadion si sa se manifeste nestingerite.trebuie sa fie victime ca odata si pentru totdeauna sa se incerce macar ceva ,fie si drastic stoparea acestui flagel numit " fan" acela care inafara de urlat si batut

•  28 Martie 2008, 04:39

orice alta solutie inafara de 3-0 pt Steaua e ilegala.corect?nu vorbim de greseala,lasitate sau alte motivatii scose la iveala.regulamentele zic clar 3-0. cum adica sa se declare gresita fapta arbitrului?????asta e posibil in RO. asa ca.... orice alt rezultat poate fi un precedent destul de nasol.poate asa mai invata si ultrasi astia ca sunt AL 12-LEA JUCATOR.

•  28 Martie 2008, 04:39

auzi domnule cum se apara Steoaia.cica,chiar daca arbitrul nu a oprit regulamentar meciul ei tot ar trebui sa castige cu 3-0.Nici nu au pretentii mari frate.Pai mai oilor in momentul cand ala a decis sa intrerupa meciul SCORUL ERA 1-0 PENTRU RAPID. - POMANAGIILOR -

•  28 Martie 2008, 04:27

exista o singura posibilitate legala in meciul rapid Steaua continuarea meciului din minutul 73 Asa trebuie sa fie omeneste Terenul rapidului suspendat si nu depunctari

• 1
  • •••
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • •••
  • 18
Comentează