Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
Raul Rusescu, discurs dur în studio: „Deja se întâmplă de prea multe meciuri la Steaua”
0
Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiakos: „Am rămas surprins de FCSB la aceste două aspecte”
0
Ce scrie presa din Grecia, după FCSB - Olympiakos
0
„Echipa asta are forță!” » Căpitanul Darius Olaru, concluzii după remiza cu Olympiakos
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai copiaza (((http://bux.to/?r=heyheyandrei)))
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai copiaza http://bux.to/?r=heyheyandrei in internet explorer(eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus substantial la inscriere)
Ce paralela de rahat.Pai ce rapid va fi exclusa din campionat?Va fi sanctionata conform regulilor pe care tot incercati sa le ignorati. S-a umplut paharul si rapid a picat de fraier, asta e, un asemenea gest nu cred ca a mai avut loc pe vreun stadion in romania dupa 89.Cineva trebuia sa plateasca pt toate cate s-au intamplat, si o merita pt ca sunt cei mai mari golani printre suporterii rapiduliu(se mai si mandresc cu asta),dovada o aveti in fata+sute de cazuri de vandalism si vatamare corporal
Bai tolontane pana acum era rau ca nu se aplica regulamentu acum nu e bine ca se aplica regulamentu noi nu te mai intelegem ce vrei sa spui pana la urma te sucesti de la o zi la alta lasa ne bai baiatule si nu mai face pe vedeta pe la tv TOLOMACULE ESTI UN INFECT
Cel mai corect, PENTRU A STABILI CINE ESTE MAI BUN DINTRE STEAUA SI RAPID, este sa continue meciul din minutul 73. Daca in zilele summitului, un roman se pisha pe masinile oficialilor NATO, eu zic ca nu trebuie sa EXCLUDA ROMANIA din NATO.
Bai cap de lebada! esti dusa? ce-ai de scrii de 15 ori acelasi comentariu? auzi, "samit", pai n-ai putea sa ajungi presedinte niciodata, poate doar primar ca vanghelie. Se scrie "summit". Si dc m-ar interesa pe mine ca cetatean roman mai mult ca a murit cineva pe trecerea de pietoni mai mult decat ce se intampla cu Deaconu? In Romania si nu numai sunt astfel de accidente la ordinul minutelor. Daca a lovit pe cineva pe trecerea de pietoni cu siguranta a fost prins si se va cer
Cum jucatorii Rapidului/Stielei nu sunt de vina pentru intreruperea meciului, se poate relua meciul din ,minutul 73. Nu exista fundament logic sa inceapa meciul din minutul 1 si scorul de 0-0 !!!
cel mai corect e sa se rejoace ....macar de la 0-0 ...sa castige cine joaka mai bine...daca shi asa bate rapidu atunci jos palaria....mai ales ca a intrat intr-o pasa proasta
sunt stelist. rahat,nu vreau nici un 3-0, nu mi trebuie pomana. sa se rejoace meciul ,ce plm,nu suntem p i z d e proaste de mall sa ne bucuram la 3 pcte picate din mila. ca oricum gipsarii nu ne vor bate. wtf NON MOLLARE MAI !
Intrati pe site la Antena 3 si o sa vedeti crima acolo. Nu va mai bateti capul cu Deaconu, Romania are probleme mai grele. In Romania se moare pe trecerea de pietoni, pe cel mai mare bulevard din tara, impanzit de politisti, cu salvarea care vine dupa 20 de minute, cu samit de securitate mondiala. SUNT SFASIAT. "DACA AS FI PENTRU O ZI PRESEDINTE, V-AS AMENATA PE TOTI SI NU M-ATI PRINDE".Daca as fi eu cucoana aia cu masina de 60.000 de euro, era prima persoana care in democratie era
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.