Alte știri din fotbal
„Mai bine înjură-mă de mamă!” » Fostul golgheter albanez din Superliga justifică scandalul de la România - Kosovo
1
Sârbul Novak Martinovic a început să râdă, când a fost întrebat despre incidentele de la România - Kosovo: „Nu pot să cred”
3
Mihai Stoica a izbucnit în direct la adresa lui Hațegan: „Dacă tot s-a plictisit de arbitraj...”
7
Selecționerul din Cipru, înaintea meciului cu România: „Diferența nu e mare” + cum a comentat incidentele de la meciul cu Kosovo
2
Știri din fotbal internațional
Gianni Infantino, președintele FIFA, indignat de scandalul săptămânii din fotbalul mondial » Cere măsuri: „Nu e loc pentru așa ceva!”
0
Nemaivăzut! Toți s-au descălțat » Protest inedit în Nations League, la finalul campaniei istorice negative: „Plecați cu toții”
0
Ultima etapă din Liga Națiunilor » Italia - Franța și Israel - Belgia se joacă ACUM
0
Erling Haaland a marcat un „hattrick” și Norvegia promovează în primul eșalon din Liga Națiunilor
0
Lifestyle
Sexy jurnalista din Kosovo, reacție virală după scandalul de la meciul cu România: „Epilogul va fi acesta” + Românii au comentat imediat: „Sunteți găini, nu vulturi”
16
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
14
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
„Plătește-ne 184 de miliarde de dolari înapoi, Zelenski. Atunci Ucraina va ...
Libertatea
Lucescu nu ascunde gunoiul sub preș și pune tunurile pe propriii jucători, ...
Adevărul
FOTO | Ultraşii albanezi şi-au dat în petec: au jignit România cu un mesaj ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Super joc online cu dacii si romanii htt p://ww w.travian.ro/?uc=ro5_35029 Merita incercat
acest cioban pateaza numele STEAUA este in stare de orice sant stelist si imi este rusine de ce se intampla in campionat,daca se juca corect nu aveam fata de primele 3 locuri
Foarte slab articolul!
Ar trebui organizata o revolutie pt a elimina diavolul care isi baga coada in fotbalul romanesc,care pateaza istoria Stelei.Cineva sa-i explice oierului ca poate sa faca mai multi bani pe trotuar,folosind aceleasi tactici.Forza rapid
cu tot cu ajutorul lui mircea sandu zis si whisky STEAUA O SA IA CAMPIONATUL PESTE 20 ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lui Becali ii plac doar cei mai slabi antrenori din istoria Stelei: Piturca si Zerolaroiu (fara a-l mentiona si pe Hagi, care nu poate fi considerat totusi antrenor :)) ) Nu inteleg de ce ii omite pe Zenga sau Protasov, care au de departe cele mai mari merite in rezultatele bune ale Stelei din perioada 2004-2006! Un fatarnic si un nerecunoscator, acest Becali!
RESPECT VASLUI!!! Porumboiu si suporterii Vasluiului merita felicitati pentru ca "au pus punctul pe i". Pacat ca jucatorii vostri nu au vrut sau nu au putut. Pacat pentru ca aveti o echipa mai valoroasa ca Steaua. Si ma bucur ca stelistii au ajuns de rasul Romaniei. Milogii si cersetorii s-au adunat langa Cimintirul Ghencea. RUSINE STEAUA !!! Pacat de istoria voastra...
BLAT
BLAT ORDINAR!!!! Desfiintati steaua, bagati-l la puscarie pe berbecali si poate atunci vom avea un campionat mai "pe bune"
Pai Arsenal la Bucuresti cate faze au avut. Si au dat un gol. Pacat ca nu se vorbeste de apararea STELEI, ca se uita de faptul ca STEAUA nu a pierdut la mai mult de un gol in L.C. STEAUA nu are atac si mijloc creativ, dar in aparare i-a gol foarte greu.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.