Comentarii (28)
 •  31 Martie 2008, 09:19

Voi, jurnalistii, sunteti impartiti in doua tabere.Cei care sunteti sponsorizati [ mituiti ] de CFR vedeti blaturi la STEAUA si cei sponsorizati de BECALI care luati apararea STELEI. VOI SUNTETI CIUMA IN SPORT! VOI CREATI TOATE INTRIGILE SI IMPLICIT SCANDALURILE IN SPORT! IMPOTRIVA VOASTRA CINE ARE DREPTUL SA IA MASURI? NU VA GINDITI CA DISTRUGETI CARIERE, FAMILII, CA V-ATI BATUT JOC DE CEEA CE ODINIOARA ERA UN SPECTACOL, O SARBATOARE? DE CE A RENUNTAT RADU PARASCHIVESCU? I-A FOST RUSINE CU VOI!

•  31 Martie 2008, 09:03

STEAUA de cater ori nu a pierdut un joc dupa ce a luat un gol din singurul sut pe poarta? Atunci de ce nu ati zis ca a vandut Steaua meciul? Domnilor ziaristi, va reamintesc, daca ati uitat, dumneavostra trebuie sa va pastrati echidistanti. Cam greu, avand in vedere sumele care vi se baga in buzunar sa dati cu articole in stanga si in dreapta....

•  31 Martie 2008, 08:43

indoielnica era mata daca sa te fete sau nu!!!mai degraba au fost suspecti aia de la dinamo cu cfr ....

•  31 Martie 2008, 08:25

Este grav ,osingura echipa,fosta echipa a ceausistilor strica un campinat!!!!!!!!!!!!!

•  31 Martie 2008, 05:59

bai ciobane,ajuti pe dinamo ,fara sa vrei caci oricum nu-i poti bate pe caini,daca ii bati zici ca esti corect,daca ie-i bataie (asa cred eu)zici ca ii ajuti,esti un drac in piele de oaie,dar toate se platesc,sa mori de cancer sau poate mai rau ceva,rupt de lup,si toate celelalte oi care te sustin!!!

•  31 Martie 2008, 03:13

BLAT!!!!!!!

•  31 Martie 2008, 02:59

s u g i p w la de ziar cretin..tot bagatzi strambe ..finalizate ciudat,apatico-indoielnica,asa-i?si declaratzia de la final a lui becali nu e adevarata doar prima parte..a zis ca i-ar ajuta pe dinamo dar fara a face ceva imoral..aia cu achitatu atzi bagat-o voi asa-i?sa mai punetzi paie pe foc..sa iasa scandal ,violentze pe stadioane si apoi sa zicetzi ca conducatorii is de vina cu declaratziile lor !eu v-as da in judecata la fiecare greseala amatorilor !

•  31 Martie 2008, 02:52

mueee oierule multa mueee oierule, sthoia = 0 barat = echipa de ccaacattttt

• 1
  • 2
  • 3
Comentează