Comentarii (75)
xnread
xnread  •  10 Decembrie 2014, 17:45
Postat de santa_claus pe 10 Decembrie 2014, 17:30

De fapt, Billy Bob Thornton doar se preface că e Santa (varianta "bad"). Mai rău este de Imperachior care, uneori, chiar se crede...moshu (varianta "clonă").

...ceva de genul personajului principal al horror-ului batav Sint[unde Sf Nicolae/ Sinterklaas este un raufacator in mantie de episcop[catolic] corupt, hot si piroman ..?!;-) I-a fost decernat premiul Gouden Film ;-)

sakamoto
sakamoto  •  10 Decembrie 2014, 17:38

Idealul absolut pt Dl Negoita, cind transfera un jucator, este ca acesta sa plateasca-el sau clubul de unde vine-o suma de bani de transfer. De asemenea jucatorii lui New Dinamu sa vina la club cu bani, in loc sa primeasca salariu de la club. Si cu toate acestea, Dinamo sa cistige toate jocurile din campionat-in cupele europene sint nedoriti militienii-daca se poate la scor. Daca nu, macar cu 6-1. Vremuri grele coane Fanica! Nu mai merge cum a mers! Viitorul este sumbru!

santa_craus
santa_craus  •  10 Decembrie 2014, 17:32

Nu ma iubeste si pe mine nimeni? Nici macar, valahul ?

santa_claus
santa_claus  •  10 Decembrie 2014, 17:30
Postat de xnread pe 10 Decembrie 2014, 17:19

...prin gand nu-mi trece ;-)..dvs sunteti darnic in contrast cu funesta traditie pre-crestina si nici Billy Bob Thornton ;-)

De fapt, Billy Bob Thornton doar se preface că e Santa (varianta "bad"). Mai rău este de Imperachior care, uneori, chiar se crede...moshu (varianta "clonă").

xnread
xnread  •  10 Decembrie 2014, 17:19
Postat de santa_claus pe 10 Decembrie 2014, 17:10

Nu mă confunda cu Bad Santa / Kramen!

...prin gand nu-mi trece ;-)..dvs sunteti darnic in contrast cu funesta traditie pre-crestina si nici Billy Bob Thornton ;-)

santa_claus
santa_claus  •  10 Decembrie 2014, 17:10
Postat de xnread pe 10 Decembrie 2014, 17:07

atatea cadouri...dispuneti de un Antonov An-225 ?! ;-)..dar cu Buran[ul] ce-ati facut !? ;-)

Nu mă confunda cu Bad Santa / Kramen!

xnread
xnread  •  10 Decembrie 2014, 17:07
Postat de santa_claus pe 10 Decembrie 2014, 16:59

Asta înseamnă că-ți mai rămâne suficient loc în frigider. Nu-i bai, ți-l completăm noi.

atatea cadouri...dispuneti de un Antonov An-225 ?! ;-)..dar cu Buran[ul] ce-ati facut !? ;-)

santa_claus
santa_claus  •  10 Decembrie 2014, 16:59
Postat de santa_craus pe 10 Decembrie 2014, 16:50

Sambata tai porc, are doar 2 Kg.

Asta înseamnă că-ți mai rămâne suficient loc în frigider. Nu-i bai, ți-l completăm noi.

stelistulfraier
stelistulfraier  •  10 Decembrie 2014, 16:55
Postat de valyomanyd pe 10 Decembrie 2014, 14:27

Articol scris de Edy Apostol, pana incepe returul o sa transfere cel putin vreo 333 de jucatori !

Extraordinar, iar m-ați prins! E adevărat că, tot timpul, folosesc în textul articolului cuvântul..."cîini" (scris cu "î" din i) și asta mă dă de gol. Și, mai stă și moshu ăla cu ochii pe mine...

xnread
xnread  •  10 Decembrie 2014, 16:52

..am vazut un documentar in care agentii germani in asteptarea unei alerte se "incalzeau" practicand darten[disciplina sportiva] sagetand cu privirea cameramanul inocent..;-)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 8
Comentează