Comentarii (75)
caminero
caminero  •  10 Decembrie 2014, 16:20
Postat de antimilitienisecuristi pe 10 Decembrie 2014, 12:28

Ca sa nu iți crape vreo vena din cauza ciurucurilor ce vor fi iar aduse mocca de către generalul comunist de securitate și următoarele derbiuri în care vom matura cu insolvenții pe jos, repeta încet și calm după mine: HEGEMONIA STELEI, VEȘNIC SUPERIORI.

Ţi-am mai explicat, maimuţhoiule, corect se scrie: "mereu superCiori" Îţi lipseşte un C, analfabethule si oralfabethule ...

xnread
xnread  •  10 Decembrie 2014, 16:20

..3,0×105 km/s warp 1 ?!..se rasuceste-n cavou dl Bolovan/Einstein cu tot cu teorie..bine totul e relativ ..;-)

jim_b_brown
jim_b_brown  •  10 Decembrie 2014, 16:18

Ai taiat porcu ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Decembrie 2014, 16:11

..parca se vorbea de Marc si Machado.....Astia trebuie sa aduca intai un ANTRENOR si nu de alde Alexa sau nu stiu mai cine care sa il domine ei, ci unul cu personalitate peste care sa nu se bage si caruia sa ii ofere aproximativ jucatorii pe care ii doreste potriviti pe posturile deficitare ! Daca incep sa aduca ei jucatori cu Plamada si nu stiu mai cine, când aduci antrenorul, s-ar putea sa nu fie ce ii trebuie si atunci....

chronic
chronic  •  10 Decembrie 2014, 15:26

cea mai tare strategie..jucatori de la retrogradate....oricum cred ca retroradeaza si dinamo sezonul asta

zecs93
zecs93  •  10 Decembrie 2014, 15:23
Postat de santa_claus pe 10 Decembrie 2014, 11:07

Mai întâi, ai scris "dcribalau" (ce, pùła mea, o însemna?!) Apoi, ai revenit (cu intenția de a te corecta) și ai scris "scribalau" (ce, pùła mea, o însemna?!) ... Și, tot tu te superi când lumea îți spune că ai minte de..."khal / IQ_37"!

mai degraba e catâr

zecs93
zecs93  •  10 Decembrie 2014, 15:19

Cretu ar fi un mare mare castig va spun eu, mi-se pare ca la ofertat si Steaua pentru postu de fundas dreapta dar a ramas ca in iarna asta sa vada ce oferte va avea, de Plamada sper sa nu fie adevarat, omu e noul durimel 2 :))) iar Ciucur e un jucator de perspectiva, foarte rapid si tehnic, il stiu din perioada Pandurii Targu Jiu !!!

englezu
englezu  •  10 Decembrie 2014, 14:59

Daca astea sunt proiectele lui Negoita-taranu, atunci imi dau seama ca ei se gandesc cum sa scape de la ... retrogradare ! Brandul Dinamo este in continua degradare si soluia cea mai buna este retragerea din competitie ! Mai bine renuntam noi decat sa ne elimine altii !

xnread
xnread  •  10 Decembrie 2014, 14:57

Buna dupa-amiaza.Speranta moare ultima iar medicii homeopati, genereaza informatiile lineare pentru bunastarea ei ;-)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Decembrie 2014, 14:46
Postat de valyomanyd pe 10 Decembrie 2014, 14:27

Articol scris de Edy Apostol, pana incepe returul o sa transfere cel putin vreo 333 de jucatori !

..)) eu am fost mai ingaduitor, am zis ca gsp ne va transfera 143 de esantioane.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 8
Comentează