Comentarii (75)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Decembrie 2014, 12:04
Postat de unico_biancorossi pe 10 Decembrie 2014, 11:48

ps - o sa fac o statistica speciala, deja pe @transferatii@ de azi i-am bifat la numar, cu nume si prenume cu tot. poate nu vor fi chiar 110 sau 143 de transferuri, ca totusi, Negoita n-are bani, e sarac lipit pamantului, vai capul lui, dar vreo 50-60 de bucatzi sigur @aduce@.. el, sau... altii... ce conteaza, nu-i asa, suntem deontologi si rupem tot, mintim de inghetam apele, timpul trece, leafa merge, in viata noastra n-am muncit, dar nici usturoi n-am mancat, ca alungam dracii... n-avem nici o meserie, n-am citit 5 carti la viata noastra, cu exceptia nuvelelor Capra cu 3 miezi, Alba ca zapada si cei 7 ciudati si Punguta cu 2 bani (de la patroni), dar stim 'carte' !

new dinamo, gradinita dinamo, baby dinamo...cu jucatori cu media de varsta peste 24 de ani. Culmea nerusinarii presei este ca desi alte echipe au medie de varsta inferioara lui dinamo, tot ii dau inainte cu minciuna asta.....cine stie, filiera psd (negoita) - pc (grupul intact) - fosta securitate - isi spune cuvantul..

benaflek
benaflek  •  10 Decembrie 2014, 12:01

foarte buni jucatorii;inca 2-3 ani in burta clasamentului ;ccum poti sa ti doresti altceva?

dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  10 Decembrie 2014, 11:53

E clar ca nu se vrea mai mult la Dinamo.

antimilitienisecuristi
antimilitienisecuristi  •  10 Decembrie 2014, 11:53

Vai de mama lor de insolvenți excluși din EuroPA, rupți în fund de foame. Oricum este mai puțin rușinos exclus din UEFA, decat eliminat din faza preliminara de toți amatorii, pescarii, bucătarii și ospătarii și sa aduci cele mai puține puncte României. Auzi la insolvenți ținte: Crețu Plămadă Ciucur. Ciucur pentru ca sunteți un ciuruc de club. Crețu, pt ca în fiecare derbi vi-l dam pe crețu prin gura. Si PLĂMADĂ pt ca și în anul de gratie 2014,la25 de ani de la desprindere, la voi încă fermentează toxina Securiștilor comuniști conducători, deși locul lor ar fi cu mult formol în vene și mâinile pe piept, lângă Lenin la Moscova. UMILINȚĂ în ADN, mereu cu un Securist în frunte.

sandi
sandi  •  10 Decembrie 2014, 11:50

super jucatori:))))) numai crema :))))) negoita fiu de curva

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Decembrie 2014, 11:48

ps - o sa fac o statistica speciala, deja pe @transferatii@ de azi i-am bifat la numar, cu nume si prenume cu tot. poate nu vor fi chiar 110 sau 143 de transferuri, ca totusi, Negoita n-are bani, e sarac lipit pamantului, vai capul lui, dar vreo 50-60 de bucatzi sigur @aduce@.. el, sau... altii... ce conteaza, nu-i asa, suntem deontologi si rupem tot, mintim de inghetam apele, timpul trece, leafa merge, in viata noastra n-am muncit, dar nici usturoi n-am mancat, ca alungam dracii... n-avem nici o meserie, n-am citit 5 carti la viata noastra, cu exceptia nuvelelor Capra cu 3 miezi, Alba ca zapada si cei 7 ciudati si Punguta cu 2 bani (de la patroni), dar stim 'carte' !

xftw
xftw  •  10 Decembrie 2014, 11:44

Iar se aduc jucatori de la echipe aflate la retrogradare? Negoita,lemne si pietre peste tine !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Decembrie 2014, 11:41
Postat de unico_biancorossi pe 10 Decembrie 2014, 11:37

prietene, pana in martie cand incepe returul o sa vezi ca la dinamo se transfera vreo 110 jucatori.

deja unii au @transferat@ 4 jucatori la dinamo, asta numai azi ! un Club Ultra High Performance, la capitolul scouting cu finalizare, ce mai tura vura ! pana in martie vom avea intre 110 si 143 de jucatori noi. va multumim frumos.

mitroi2008
mitroi2008  •  10 Decembrie 2014, 11:39

Exact! Sa bage cativa jucatori care sunt cu adevarat de la Dinamo, nu jucatori aruncati de alte echipe sau ilustrii necunoscuti din liga 3, cum erau Cioinac si Vaduva. Dinamo are un start usor de retur, obtine cateva victorii ca sa se asigure ca nu are probleme la retrogradare, dupa aceea poate sa dea credit tinerilor. Cei trei jucatori de la Iasi nu spun prea multe. Ei vin totusi de la o echipa care, cel mai probabil, va retrograda. Sa nu mai spunem ca sumele de transfer la care sunt cotati par dintr-un film SF!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Decembrie 2014, 11:37
Postat de nemonyta pe 10 Decembrie 2014, 11:07

astia cretini frate. deci ciucur pana sezonul trecut il doream enorm la dinamo. incepea ca rezerva si lovea tot timpul cand intra, gol, pasa de gol, orice, dar se vedea o diferenta, acum cand nu mai joaca nimic vine la dinamo. cretu ani de zile am zis ca trebuie luat la dinamo, fie ca il puneai fundas sau mijlocas, era motorul echipei. acum face cel mai prost tur din campionat pe care poate sa il faca un jucator la o echipa si...surpriza, vine la dinamo. cred tot mai tare ca neacoita vrea de fapt sa omoare echipa ci nu sa o salveze.

prietene, pana in martie cand incepe returul o sa vezi ca la dinamo se transfera vreo 110 jucatori.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Comentează