Alte știri din fotbal
FCSB se va antrena într-o bază-SF de 50 de milioane de euro » NASA pentru sportivi, facilități de Champions League! Imagini din interior
0
Ce a pățit Stelea când a dormit în aceeași cameră cu Rică Răducanu: „Să vă spun ce făcea noaptea”
0
Pe unde va zbura FCSB în Azerbaidjan? E sigură ruta aeriană? Expert BoardingPass consultat de GSP: „Spațiul Ucrainei e închis, companiile evită Armenia și intră în spațiul georgian”
0
„Sunt șanse să se întoarcă suporterii de la CSA Steaua lângă FCSB?” » Răspunsul dat de Florin Tănase
2
Știri din fotbal internațional
Lazio - Atalanta 1-1 » Trupa lui Gasperini a egalat pe final și a revenit pe primul loc în Serie A
0
Ianis Hagi a descris în două cuvinte anul 2024 la Rangers
1
„Șters!” » Nota primită de Răzvan Marin pentru prestația din Cagliari - Inter
0
Istvan Kovacs, în centrul atenției la Irak - Arabia Saudită » Decizia luată cu VAR la primul gol
2
Lifestyle
Au trecut la următorul nivel! Arena-SF inaugurată de americani poate să VÂNDĂ din energia pe care o produce: imagini spectaculoase
2
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Imagini tari cu Dawa în vacanță » Incredibil unde a ales să se relaxeze! Gestul cu care i-a surprins pe locuitori
9
Vedeta din Superliga și-a schimbat complet look-ul și a plecat în Dubai » Fanii au reacționat imediat: „Ce se întâmplă cu el?”
2
Victoria na ca am uitat numele echpei securistilor.Ca si aia le aveau pe toate numai echiupa de fotbal le lipsea.
Ce a reusit Craiova acelor ani a facut-o cu jucatori proprii.Adica olteni.Steaua si Dinamo au facut-o cu jucatori furati din toata tara.Inclusiv Steaua castigatoarea de la Barcelona ( apropo n-a tras un sut pe poarta tot meciul!!) era o selectionata nationala. Bine ca s-a terminat cu epoca de aur a echipelor bucurestene.Care la vremea respectiva au distrus fotbalul romanesc .Echipa U Cluj a acelor ani era un jalnica numita de noi ABBA.Un an in A doi in B.In schimb se lafaiau in prima divizie Steaua ,Dinamo ,Sportul ( cu tribunele goale mereu!!) Vointa ,Scornicestiul. Imi pare rau de Craiova .Vinovat e cel ce a pus mana pe o comoara.La fel si Poli.
Impotriva Coruptiei din Fotbalul Romanesc www.facebook.com/impotrivafotbaluluicorupt
a fost o data......cine stie cand/daca va mai fi...FORZZA STIINTA!!!
Eu sint rapidist din anii`50 , dar Craiova `MAXIMA` , a fost ce-a mai buna echipa romana din toate timpurile . Doar atit : Mijlocasi : Balaci , Beldeanu , Ticleanu , Donose . In teren intrau numai 3 . Alegeti . Cei care au vazut Craiova MAXIMA stiu ce vreau sa zic .Comparati-o cu o linie de mijloc din campionatul de atunci , nu mai zic din campionatul actual .Bordeaux , in acele timpuri era o forta in Europa , iar Giresse si Tigana , niste super-jucatori . Pustii , ciocul mic , ca nu stiu ce inseamna fotbalul si mai ales cu ce se maninca .
Cele doua GUNOAIE, care au distrus fotbalul romanesc, in ultimii 20 de ani, "dragomir" si "sandu", au reusit, pe linga milioanele "agonosite" din parazitarea fotbalului romanesc, performanta de a distruge un mit. Acesti mafioti cu mintea aburita de ura, prostie si senilism, au pulverizat cea mai iubita echipa de fotba a Olteniei, Stiinta Craiova! Bazaconia Dragomir, se da si mare! Poate se mai gindeste vreo 10 ani, daca sa plece de la LPF sau nu! Eu il asigur ca, pina la urma, a socotit bine. In curind o sa-si imbrace "pijamaua" si, dupa gratii, va avea timp sa mediteze, zece ani si mai bine, la cite are pe constiinta...iar Sandu va fi cu el!
Titlul "Zaibărul, mai tare ca vinul francez" e foarte neinspirat! In primul rand, Zaibarul nu este un soi romanesc sau din Oltenia ci un hibrid producator direct de vita de vie din grupa Seibel, care a fost creat de francezul Albert Seibel in FRANTA! In rest, tot respectul pentru rezultatul "Craiovei Maxima"!
Inca o dovada ca STIINTA NU MOARE! Aceste amintiri vor ramane pentru eternitate in sufletu si in mintea tutror romanilor! Forza Stiinta!
Da, dar sa nu uitam o chestie inaintea meciului Craiova-Benfica romania a castigat cu italia o victorie mare de altfel ,si nu ati vrea voi ca Craiova o echipa mica sa ia fata lu romania va dati seama ca toate ziarele ar di scris de craiova.... erau alte vremuri atunci si ma bucur ca nu leam prins...
Avem o ``campioana``a rusinii numita Otelul Galati ,ce a castigat nemeritat titlul si cu ajutorul celor DOUA goluri din ofsaid date CRAIOVEI....Vaslui ne-ar fi reprezentat altfel in CL.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.