Comentarii (47)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Decembrie 2011, 21:06

Victoria na ca am uitat numele echpei securistilor.Ca si aia le aveau pe toate numai echiupa de fotbal le lipsea.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Decembrie 2011, 21:04

Ce a reusit Craiova acelor ani a facut-o cu jucatori proprii.Adica olteni.Steaua si Dinamo au facut-o cu jucatori furati din toata tara.Inclusiv Steaua castigatoarea de la Barcelona ( apropo n-a tras un sut pe poarta tot meciul!!) era o selectionata nationala. Bine ca s-a terminat cu epoca de aur a echipelor bucurestene.Care la vremea respectiva au distrus fotbalul romanesc .Echipa U Cluj a acelor ani era un jalnica numita de noi ABBA.Un an in A doi in B.In schimb se lafaiau in prima divizie Steaua ,Dinamo ,Sportul ( cu tribunele goale mereu!!) Vointa ,Scornicestiul. Imi pare rau de Craiova .Vinovat e cel ce a pus mana pe o comoara.La fel si Poli.

microbistroman
microbistroman  •  08 Decembrie 2011, 21:02

Impotriva Coruptiei din Fotbalul Romanesc www.facebook.com/impotrivafotbaluluicorupt

prahoveanul
prahoveanul  •  08 Decembrie 2011, 19:37

a fost o data......cine stie cand/daca va mai fi...FORZZA STIINTA!!!

teilandezu
teilandezu  •  08 Decembrie 2011, 18:58
Postat de craiovean pe 08 Decembrie 2011, 17:42

Sa nu uitam ca Craiova nu a retrogradat pe teren, ci datorita arbitrajelor dictate de Mitica si Sandu si punctelor furate in mod sistematic. Ar fi terminat undeva la mijlocul clasamentului. Era o echipa in crestere, numai cu craioveni din pepiniera. Au distrus-o ... cu ajutorul lui Mititelu, cei drept. Comentariul tău...

Eu sint rapidist din anii`50 , dar Craiova `MAXIMA` , a fost ce-a mai buna echipa romana din toate timpurile . Doar atit : Mijlocasi : Balaci , Beldeanu , Ticleanu , Donose . In teren intrau numai 3 . Alegeti . Cei care au vazut Craiova MAXIMA stiu ce vreau sa zic .Comparati-o cu o linie de mijloc din campionatul de atunci , nu mai zic din campionatul actual .Bordeaux , in acele timpuri era o forta in Europa , iar Giresse si Tigana , niste super-jucatori . Pustii , ciocul mic , ca nu stiu ce inseamna fotbalul si mai ales cu ce se maninca .

ipsilante
ipsilante  •  08 Decembrie 2011, 19:00

Cele doua GUNOAIE, care au distrus fotbalul romanesc, in ultimii 20 de ani, "dragomir" si "sandu", au reusit, pe linga milioanele "agonosite" din parazitarea fotbalului romanesc, performanta de a distruge un mit. Acesti mafioti cu mintea aburita de ura, prostie si senilism, au pulverizat cea mai iubita echipa de fotba a Olteniei, Stiinta Craiova! Bazaconia Dragomir, se da si mare! Poate se mai gindeste vreo 10 ani, daca sa plece de la LPF sau nu! Eu il asigur ca, pina la urma, a socotit bine. In curind o sa-si imbrace "pijamaua" si, dupa gratii, va avea timp sa mediteze, zece ani si mai bine, la cite are pe constiinta...iar Sandu va fi cu el!

goguteaca
goguteaca  •  08 Decembrie 2011, 18:52

Titlul "Zaibărul, mai tare ca vinul francez" e foarte neinspirat! In primul rand, Zaibarul nu este un soi romanesc sau din Oltenia ci un hibrid producator direct de vita de vie din grupa Seibel, care a fost creat de francezul Albert Seibel in FRANTA! In rest, tot respectul pentru rezultatul "Craiovei Maxima"!

costinelu
costinelu  •  08 Decembrie 2011, 18:43

Inca o dovada ca STIINTA NU MOARE! Aceste amintiri vor ramane pentru eternitate in sufletu si in mintea tutror romanilor! Forza Stiinta!

yrybox
yrybox  •  08 Decembrie 2011, 18:05

Da, dar sa nu uitam o chestie inaintea meciului Craiova-Benfica romania a castigat cu italia o victorie mare de altfel ,si nu ati vrea voi ca Craiova o echipa mica sa ia fata lu romania va dati seama ca toate ziarele ar di scris de craiova.... erau alte vremuri atunci si ma bucur ca nu leam prins...

tardelli
tardelli  •  08 Decembrie 2011, 18:03

Avem o ``campioana``a rusinii numita Otelul Galati ,ce a castigat nemeritat titlul si cu ajutorul celor DOUA goluri din ofsaid date CRAIOVEI....Vaslui ne-ar fi reprezentat altfel in CL.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează