Comentarii (47)
craiovean
craiovean  •  08 Decembrie 2011, 17:42
Postat de bdgeorge pe 08 Decembrie 2011, 17:38

Am fostn la meci..ce nebunie,ce jucatori..Nu am fost niciodata suporter al Craiovei dar nu aveai cum sa nu-ti placa cu cata determinare jucau..Super echipa pacat ca va-ti procopsit cu Mititelul ..care a distrus clubul asta (eu raman la parerea asta orice ar zice lumea parvenitul asta a dat de cativa bani a luat echipa a terminat banii si apoi totul a fost premeditat..sa nu uitam ca Universitatea a retrogradat PE TEREN nu la comisii!!! dar asta e romania turnatorii au statut de VIP si imunitate)

Sa nu uitam ca Craiova nu a retrogradat pe teren, ci datorita arbitrajelor dictate de Mitica si Sandu si punctelor furate in mod sistematic. Ar fi terminat undeva la mijlocul clasamentului. Era o echipa in crestere, numai cu craioveni din pepiniera. Au distrus-o ... cu ajutorul lui Mititelu, cei drept. Comentariul tău...

tardelli
tardelli  •  08 Decembrie 2011, 17:38

Astazi la celebrarea memorabilei victorii sa inchinam si un blestem impotriva ``listei rusinii`` a celor ce au desfiintat UNIVERSITATEA CRAIOVA. Sa ardeti toti in iad nemerinicilor,cat mai curand !!!

bdgeorge
bdgeorge  •  08 Decembrie 2011, 17:38

Am fostn la meci..ce nebunie,ce jucatori..Nu am fost niciodata suporter al Craiovei dar nu aveai cum sa nu-ti placa cu cata determinare jucau..Super echipa pacat ca va-ti procopsit cu Mititelul ..care a distrus clubul asta (eu raman la parerea asta orice ar zice lumea parvenitul asta a dat de cativa bani a luat echipa a terminat banii si apoi totul a fost premeditat..sa nu uitam ca Universitatea a retrogradat PE TEREN nu la comisii!!! dar asta e romania turnatorii au statut de VIP si imunitate)

george_br
george_br  •  08 Decembrie 2011, 17:34
Postat de valah.redandblue pe 08 Decembrie 2011, 17:30

Parca a fost ieri.

Cum mai trece viata!

intrusul33
intrusul33  •  08 Decembrie 2011, 17:34

sunkid, ai fost la meci, nu? hai cu ceva detalii pt demagogi

2.pac
2.pac  •  08 Decembrie 2011, 17:32

Ce vremuri . Grande Balaci !

valah.redandblue