Alte știri din fotbal
Petrolul și-a găsit locul în Muzeul Fotbalului, iar Gheorghe Grozav a primit o provocare: „Noi am bătut Rapidul cu 6-0”
0
„Puneți shaorma pe numele lui Nae Manea?!” » A spus de la ce a izbucnit scandalul din Giulești: „E lipsă de respect!”
4
Căpitanul naționalei a dat de înțeles cu cine votează, apoi a șters totul și a întors-o: „Nu eu am postat”
37
Antrenorul român schimbat după două zile a reacționat: „Am de reglat lucruri”
0
Știri din fotbal internațional
Pus pe liber de Manchester United, Ruud van Nistelrooy va fi instalat antrenor principal în Premier League!
0
Etapa #5 din Liga Campionilor continuă cu alte 9 meciuri: rezultatele, marcatorii și clasamentul în timp real
1
Liverpool - Real Madrid, capul de afiș al etapei din Champions League
0
Fostul mare atacant al Europei a lăsat fotbalul și își deschide o afacere într-un domeniu total neobișnuit: „Voi face ceva mare în viitor”
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
184
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
tata,hai sa lasam acuzele...steaua bucuresti a ramas steaua bucurestiu,desfiintata in 1997...fcsb este fcsb din 2003,iar csa steaua e academia regal 2017 raducioiu din 2017 ! daca cas steaua,ar fii crescut copii,deveniti juniori si mai apoi seniori puteam vorbi de renastere,dartalpan and co.au cumparat o echipa intreaga REGAL,pregatita la acea vreme de raducioiu si au rebitezat-o steaua bucuresti ! sa nu ne certam si sa pastram datele asa cum au fost !
Felicitari Steaua pentru a doua cupa europeana din palmares! Din pacate acum traim vremuri tublburi si o relicva stalinista oribila, precum CSA, ajutata de justitie, a confiscat abuziv si ilegal numele, marca si emblema Stelei. Chiar si trofeele au fost rechizitionate la ordinul comandantului cazematei sovietoide CSA si inghesuite intr-un rastel ruginit, mostenire de la tovarasii din armata rosie. O ruine incomensurabila, de neinteles pentru o tara UE!!!
7 mai 1986... 24 februarie 1987... Două seri magice cu aceeași protagonistă: STEAUA!
Mr.Jordan ..escu ...are stadion !!!! Covaci sau Covacs ...un "neica nimeni" ce are !!!!???? Si mai ales sau alex ...ce a antrenat iel ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.