Alte știri din fotbal
Petrolul și-a găsit locul în Muzeul Fotbalului, iar Gheorghe Grozav a primit o provocare: „Noi am bătut Rapidul cu 6-0”
0
„Puneți shaorma pe numele lui Nae Manea?!” » A spus de la ce a izbucnit scandalul din Giulești: „E lipsă de respect!”
6
Căpitanul naționalei a dat de înțeles cu cine votează, apoi a șters totul și a întors-o: „Nu eu am postat”
38
Antrenorul român schimbat după două zile a reacționat: „Am de reglat lucruri”
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională, în grupa Europa League » Primul „11” pe care vrea să mizeze campioana
0
Liga Campionilor: două răsturnări de pus în ramă! În minutul 87 erau conduși cu 2-0, dar au întors uluitor » Rezultatele serii + clasament
1
Liverpool - Real Madrid 2-0 » Au dat faliment la „Slot-Machine”. Realul a fost dominată total pe Anfield și TREMURĂ pentru calificare!
1
Atacat din toate părțile, Mbappe a lăsat-o la greu pe Real Madrid pe Anfield
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
187
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.
*** cu cenzura voastra stalinista.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Penibil,in viata de roman poti fi sigur de 4 lucruri, taxe,moarte,singur acasa de craciun si acelasi articol in fiecare an sărbătorind 100 ani de la un trofeu.
Aniversări de 10, 25, 50, 100 de ani… au înțeles. Au şi denumiri speciale. Dar, 36, 37, 40,…? Numerele acelea reprezintă *** LA VÂRF A COMPLEXULUI DE INFERIORITATE!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Extraordinar ! Incredibil ! Senzational !
A doua cupa europeana pentru Steaua! Felicitari! Pe de alta parte este absurd, aberant, penibil sa vezi cum credinciosi ai cultului cazarmist-stalinist afirma ca performantele facute de Steaua inainte de 1990 impun ca Steaua sa ramana echipa a armatei si in democratie. Nu se poate si nicaieri in lume nu mai este asa, pt ca in sec.XXI si in UE nu mai poate fi ca in stalinismul timpuriu in URSS! In UE, in lumea libera, nu mai exista armata in sport, cazarmi sportive bolsevice, echipe militare in fotbalul profesionist, stadion si meciuri in cazarma. Ca la noi la nimeni!
Marea Steaua București! Echipă adevărată, de campioni! Cine venea în Ghencea, venea cu capul plecat! Echipa care a câștigat trofeul suprem, Cupa Campionilor Europeni, restul este cancan! Degeaba aruncă mulți cu noroi, că ar trebui să apreciem mai mulți. Cum și Dinamo sau Rapid domniau anii '60 la volei masculin și luau Liga Campionilor prin rotație! Sau Steaua și Dinamo la handbal masculin, anii 60 și 70!
...un meci urat ...sovieticii nu au jucat nimik ...
Între 1997 și 2003, ce s-a întâmplat? STEAUA s-a retras?
de ce esti tata rau ?! pai dembrovschi are statuie la guadalajara,nu la timisoara sau arad...batranetea ! covaci ce mari performante a avut in romania ?! eu sincer nu am auzit de el nic ca jucator,iar ca antrenor stim ce a facut in anii 70-80-nimik !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.