Alte știri din fotbal
Jucătorii lui Dinamo trag tare pentru a ajunge în play-off-ul Superligii: „Ar fi normal să fim în primele 6”
0
Fotbalistul din Superliga l-a anihilat pe Riyad Mahrez și s-a calificat la Cupa Africii! » I-a făcut pe dinamoviștii Boateng și Homawoo să vină degeaba
0
Liga Națiunilor se reia azi cu 8 meciuri » Anglia și Italia au deschis scorul rapid
0
Costin Curelea, declarație amuzantă după remiza cu Portugalia U20: „Am fi ciudați”
0
Știri din fotbal internațional
Belgia - Italia, în Liga Națiunilor, cu Radu Petrescu la centru » Deschidere de scor în minutul 11
0
Înlăturat de Manchester United, Ruud Van Nistelrooy și-a găsit rapid echipă
0
Harry Kane nu-i iartă pe „trădători”. Discurs tranșant al căpitanului
0
Deznodământ fabulos! Meciul cu trofeul pe masă s-a reluat după o pauză de 276 de zile » Era 2-0 când s-a oprit. Cum s-a terminat totul
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
2
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
„Opțiunea nucleară a lui Zelenski”. Ce cred experții despre teoretica ...
Libertatea
Bani însângerați: Cum stimulează plățile militare economia în zonele sărace ...
Adevărul
S-a aflat adevărul! Mihai Bălaşa a vorbit despre perioada cu Bernd Storck: ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Nici Gigi nu ar fi scris mai frumos acest harticol....hai fuga la stana după zer
Era mai usor daca te uitai dupa meciuriile suspecte a ***-ului.. Dar daca esti suporter echipe Fa Ce Spune Becalii nu ai ce face :D.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
reamintesc ca noi suntem tara unde castiga masinaria mai buna. care masinarie ? cea de fraudat. a spus-o cu gura lui un fost prim ministru candidat si ajuns in turul 2 la presedentiale.
iti dai seama ca astia daca s-ar semna..ar fi scuipat pe strada. gsp-ul a ridicat la rang de arta jurnalismul anonim unde se poate scrie orice despre oricine iar nimeni nu semneaza la final aberatia ca sa fie tras la raspundere.
sa zicem ca se poate raspunde si daca ai un singur cont .... Lars Hirschfeld are dreptate LA NIVELUL INTREGII suflari din liga 1 !!! Nu poti da in judecata pe cineva care spune adevarul . Coruptia si teatrul de papusi este o realitate dura . Este o intrecere permanenta intre a pune bete in roata , a aranja un meci linistit sau bunatatea oamenilor cu fluier si steag . Am ramas cu un fotbal bolnav din perioada in care se castigau titluri la ordin si dupa ce cooperativa a desavarsit opera mostenita . Chiar facem pe miratii cand stim clar ca 90 % din titluri se castiga in afara terenului ??? Problema mare nu este asta !!!! problema este ca se vede clar ca DACA NU ARANJEZI TU O SA ARANJEZE EL !!! sI AVEM MARI MAESTRI in decorari si redecorari .... Nu vrem insa sa vedem PAIUL din ochiul propriu ...ne tot uitam la altii !!! In campionatele incriminate daca nu castiga ala "incorectul" in mod sigur il castiga celalalt "INCORECT" ... Deci ??? Hotul striga hotii in fotbalul nostru .....
lasa-ne omule cu intamplari de acum 10 ani. gigelu tau lucreaza cu faulturi inexistente in afara careului transformate in penalty. in hentzuri involuntare in afara careului transformate in penalty. de plonjoane spectaculoase ale lui Tanase transformate in penalty. lucruri recente de anul asta, de anul trecut. fac si aia de la CFR, nu spun ca nu, dar departe de cadenta voastra. in 3 ani ati luat o cupa ligii, ghici cum, dintr-un fault inexistent transformat in penalty :))))
Da' să pupi în dos un cioban stătut, la stână mă refer, acel loc unde se adună păstorul cu mioarele-nu mă refer la faptul că ar fi biologic stătut, cum e? Despre ce fotbal vorbim? Despre umilirea a n antrenori sau fotbaliști care, după toanele și transhumanțele cucernicului Gheorghe, rămân albie de porci doar pentru că nu se săvârșește voia lui? Sau despre zoaiele aruncate în capul competitorilor doar pentru că cucernicul crede că locul 1 este cuvenit doar lui? Cam cu e cu denigrările diverșilor, de la Săvulescu făcut homosexual, deși nu ar fi trebui tsă fie treaba ciobanului unde își vâra ăla mătărânga, ori despre acuzații de diverse care se regăsesc doar în cazierul cucernicului? A, pardon, ce e permis zeului nu e permis boului! Multă vreme m-am abtinut da' când văd fariseismul gigistilor, asemănător guru-ului lor, am o stare de deja-vu!
Hopaa!I***!Auzi,ca de aia a castigat CFR la Astra, ca a trimis Radunovici ala mingea-cu capul- la portar,fara sa se uite,daca portarul e atent sau nu!Chiar,bre Craitoiule,"ce se intampla cu strainii contra CFR-ului"?Pentru ca iata nu mai departe de etapa trecuta- in meciul CFR-CSU Craiova-tot un strain-Djocovic de la CFR-a facut penalti in favoarea Craiovei-de fapt a fcsb-ului- in ultimul minut!Mai veneai tu cu "strambe",daca Gustavo-alt strain- inscria si meciul de la Cluj se termina 1-1?Chiar bre Craitoiule,"ce se intampla cu strainii contra CFR-ului"?!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.