Comentarii (87)
norby07
norby07  •  14 Mai 2018, 16:01

Era mai usor daca te uitai dupa meciuriile suspecte a ***-ului.. Dar daca esti suporter echipe Fa Ce Spune Becalii nu ai ce face :D.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  14 Mai 2018, 15:32

De remarcat *** postacilor care se inghesuie sa vorbeasca de cioban, de puscariasi de mimi, etc. Bolnavi de ura , nataraii marsavi, uita ca aicieste vorba de spre fotbal nu de ura lor tembela pentru un personaj sau altul. Mocofanii neocupati si atarnati de tastatura, ca innecatul de pai, neavand echipe si despre ce vorbi in fotbal, isi traiesc trepidant viata si ne produc nou mila si greata, vorbind numai despre cioban, oi, stana, puscarie, mimi, etc. Trebuie sa fie extrem de greu pentru aceste specimene triste care traiesc doar pentru a vorbi despre Becali.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  14 Mai 2018, 15:20

pai ii normal sa scrie articole de astea... pentru cei 4 cititori fideli, radoom, viorel fecesebistu (el crede ca-i stelist :))), popescu ion si abigail, care stiu ei de conspiratia masonica maghiara sado-masochista asupra stanei preacurate... si infiereaza cu manie ciobaneasca permanent. Is vigilenti :)))) *** :)))

147687542408495
Viorel Stelistul  •  14 Mai 2018, 14:13
Postat de florianveress pe 14 Mai 2018, 13:45

Of, săracii de voi, cât sunteţi de persecutaţi! Scrie şi despre mizeria fecesebistă, sau crezi că durează prea mult? Dacă te apuci să scrii despre furăciunile fariseului interlop, nu-ţi ajung 10 pagini!

tovarasul veress s-a suparat pentru ca a fost criticat husarul pazcany. Il intelegem ii leaga multe inca de la 1907!

marcosimone
marcosimone  •  14 Mai 2018, 13:42

florianveress
florianveress  •  14 Mai 2018, 13:38
Postat de neputintafalit pe 14 Mai 2018, 12:32

In 1989 Iuliu Muresan era ofiter de securitate. Poate ne explicati unde este dosarului deschis de catre DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, toate în formă continuată?

Tu suferi de prostie în formă continuată! Şi infinită...

v1ad
v1ad  •  14 Mai 2018, 13:16

Cata rautate in acest articol. Se vede de la o posta ca jurnalistul sufera mult ca CFR va lua campionatul. In 2010 vorbeste de meciul cu International din ultima etapa. Domnule jurnalist, CFR era deja campioana la acel meci. Nu le-a bagat Viera campionatul in buzunar. Iar in 2012 s-a rejucat un meci de la 0-0 chiar daca a fost oprit la 1-0 din cauza unui portar idiot. Probabil ca si aia a fost o decizie in favoarea CFR-ului. De faultul lui Qaka vad ca nu se face atata teorie cat va place sa va luati de echipa asta.

bodrin
bodrin  •  14 Mai 2018, 13:02

In sezoanele in care a câștigat Steaua/ FCSB, nu ați observat nimic suspect?

sorinvision
sorinvision  •  14 Mai 2018, 12:48
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 14 Mai 2018, 12:47

Mă întreb, cu ce ai ajuns pe Lună ?!

Bun comentariu. BIG LIKE. :)

126434794888830
Sorin Mihai  •  14 Mai 2018, 12:37

Nu se putea ca voi sa nu vedeti conspiratii peste tot. Nu am vazut sa scrieti ceva despre practica fecesebista de a oferta un jucator de la o rivala chiar inaintea meciului direct. Acea practica e ok? Se face peste tot? Stiu ca voi sunteti mari gigisti si stiu ca va doare rau ca nu ia campionatul fc fcsb, dar deveniti penibili. Sper sa dati faliment. Si asa sunteti sub digi sau alte site-uri de sport care au o coloana vertebrala si sunt mai obiectivi. Rusine!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 9
Comentează