Alte știri din fotbal
MM Stoica a intervenit în subiectul alegerilor prezidențiale „Am o problemă”
0
Demis de Voluntari, Claudiu Niculescu și-a găsit repede echipă » Urmează anunțul oficial
0
„De câte ori ai fost trimisă la cratiță?” » Cel mai bun arbitru român din „Elite”: „Este destul de trist să fii văzută astfel”
1
Ceahlăul - FC Argeș, în deschiderea etapei 15 din Liga 2
0
Știri din fotbal internațional
Daniel Bîrligea despre imaginea emoționantă de la România - Cipru: „Mândră de mine! Ne prăpădeam de râs la țară când ne spunea bancuri”
0
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională » Cum arată echipele probabile
22
Europa League, runda 5: 18 meciuri se joacă astăzi » Rezultatele, marcatorii și clasamentul în timp real
0
Vestea pe care Olympiakos nu se aștepta să o primească, cu câteva ore înaintea meciului cu FCSB
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
199
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
*** gura mare!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
pai toata existenta ta este la misto,dar commentul ala a fost serios. tu chiar ai crezut ca poti reclama la cna un site de internet. wtf? tiberiu iq 33 strikes back. bah,de atatea ori ai dovedit ca esti prost de ce te umilesti in continuare pe gsp? acuma vorbesc sincer,chiar imi este mila de tine. cum bah sa intrii pe gsp in fiecare zi stiind ca esti bataia de joc a userilor de aici? wtF? ce viata trista aia,nu ai familie,nu ai viata sociala.
bai prostule ..ti-am zis ca era la misto ..dar ce sa intelegi tu ....ai cautat pe net ce inseamna CNA ??? de unde sa stii tu *** ce insemna CNA ....credeai ca este C.A.P , ZOOTEHNIE :)))))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
cna,reclamat site. wtf? ha ha ha. cum bah sa vrei sa reclami la cna un site? wtf? ha ha ha. si acuma rad cu pofta cand te vad.
tiberiu iq 33,tu ai vrut sa reclami la cna un site de pe net. de aia toti iti spun ca ai un iq extrem, de mic. asta este dovada suprema.
'' oricum,de acuma cand te prin '' exact asa spuneam si eu
da, a semnalizat si si-a lasat semnatura
'' stiu ca dac citesti prima pagina '' dac , roman , hun , tatar ???
ironie? asta este gluma anului. tu nici nu stii sa citesti ce scrie aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37103-adevarul-despre-brand-palmares-etc-de-la-un-suporter-craiovean/ dar vorbesti de ironie? cum bah sa reclami la cna un site de internet? wtf? cat de limitat sa fii? oricum,de acuma cand te prin,tiberiu iq 33,o sa arat la toi cat de prost esti.
tu razi ca prostul singur de ce iti aduci aminte ....tu esti de rasul site-ului ....toti rad de tine ....si stelistii si dinamovistii ..pana si ala de la iasi facea misto de tine
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.