Alte știri din fotbal
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
0
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
0
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
MM Stoica a intervenit în subiectul alegerilor prezidențiale „Am o problemă”
2
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, etapa #5 de Europa League » Miile de fani greci au ajuns la porțile Arenei Naționale
26
Europa League, runda 5: 8 meciuri se joacă ACUM
0
Discurs în română și în rusă în vestiar, cu țipete, după punctul istoric reușit în Conference League: „Aveți viitor!”
0
Mutu confirmă cele două oferte: „Mi-ar plăcea! O să iau o decizie”
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
200
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
rinamo 1907 nu e mimamo ... miriuță singurul român din Galaxie ce se vrea maghiar nu mai are nici o autoritate în vestiar după ce i-a iertat pe petrecăreți.
Nea vasile, în Germania făceau două lucruri și gata: le coși cu rafie țugul, adică pe unde scurg licoarea și idem cu evacuarea:))
bwahahahaha ***. Mai ai si alte bancuri *** ? stai calm dawe ca bataia e rupta din rai, mai ales in irlanda unde e o traditie sa te imbeti si sa te bati. Dupa cum te cunosc (deja) , tu esti chifla care primeste =))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ce sa mai spuna ca nu era greu de presupus ce s-a intamplat. Au baut pana n-au mai putut. Sa fie sanatosi, important e ca fc fcsb nu e steaua !!
vrei sa il bata babele din sat daca il vad asa !?:))
Poate ar trebui ca Miriuta sa spuna toata povestea de la Piatra Neamt. Cum acel grup de jucatori au cumparat navete de bautura din supermarketul de la parter, si au baut pana dimineata. Poate ar trebui sa spuna si ca in jurul orei 2 a venit politia in hotel din cauza scandalului pe care il faceau. Au baut in nestiire ... vorba cameristei de serviciu "nu am vazut in viata mea atatea sticle de bautura" ..... asta e Dinamo dragi fani!!!
Ce ras inteligent si distinctiv. Lasa-ma sa ghicesc : palnie din new york, via poarta palatului din pipera ? =))))))) job desciption : hold hand in the air, wait for nea jiji. Si acum sa te citez : "ha ha ha ha ha ha" =)))))))) taranete simpatic
mai bine unul cu "prost de mic":))
Moldovene poarta si tu un tricou cu " bandit " . Prostalaule hahahaha hahahaha
acuma a aflat si el saracul ca nici aceasta rinamo nu este adevarata Dinamo !:))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.