Alte știri din fotbal
Fotbalistul care regretă transferul la echipa lui Becali: „Am greșit foarte mult când am ales FCSB. Știm ce e. Nu eram pregătit”
0
Prima reacție a lui Gigi Becali după eșecul de la Botoșani » Doi jucători au stârnit furia patronului
2
Marius Șumudică a vorbit deschis despre jucătorul dorit la Rapid: „E o țintă. E incomparabil cu oricare altul din România”
0
Noul preferat al lui Becali, delegat la derby-ul etapei » Cine arbitrează CFR Cluj - Rapid
0
Știri din fotbal internațional
Dennis Man, față în față cu istoria! Jurnaliștii italieni au dezvăluit un detaliu-cheie despre viitorul românului
1
Rodri vorbește despre Real Madrid! Lui Pep Guardiola n-o să-i pice bine
1
Anunț-„bombă” » Un lider din top 5 campionate îl vrea pe Andrei Rațiu și se bate cu Atletico Madrid
1
Adevăratul motiv pentru care Pep Guardiola a prelungit contractul cu Manchester City
1
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Mesajul NATO pentru Putin după folosirea rachetei Oreșnik: „Un nou exemplu ...
Libertatea
Premieră în bătălia pentru Cotroceni. Sociolog din Elveția: „Candidații ...
Adevărul
"Am greşit când am ales FCSB". Şi-a asumat transferul ratat: "Nu eram ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Normal ca Boldrin si De Amorim nu joaca nimic, tocmai au refuzat s-o aiba ca impresara pe ***. La fel a patit si Tade venit din postura de golgeter si la fel o sa pateasca toti pe care jiji ii ia de buni pentru ca nu vor sa aiba contracte cu impresara.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Gafele lui Tosca care in ultimele 3-4 meciuri din gafele lui Tosca s-au transformat in gafele lui Tamas. Hai sa fim seriosi, nici atmosfera din cadrul clubului nu este tocmai ok, astfel totul se simte si in jocul prestat de echipa. Tosca nu este singurul care a gresit.
cocalare daca prostia ar durea de mult erai mort asa ai ramas pe aici sa spurci numele unei legende ***
Ce nu inteleg eu la unii "stelisti" cum naiba se impaca cu gandul ca Becali face de ras Steaua prin tot ce face. Umileste jucatorii, ii face in toate felurile pe cei care SUNT Steaua, legendele care au facut un brand din Steaua. Cum pot accepta un RegheManea care injoseste jucatorii. Cum pot unii "stelisti" sa vada un antrenor in RegheManea si cum pot ignora faptul ca Steaua e afacerea ***. Cum se poate ca la cel mai mare club al tarii, si candva al Europei de Est, nevasta antrenorului poate ameninta, indirect, jucatorii daca nu semneaza cu MOP.srl.
Un comentariu de la rival care trebuie luat in seama. Inclin sa cred acelasi lucru dar asta nu ma face sa sustin in continuare ca reghe este o nulitate si trebuie sa plece. Personal il plac pe Pustai si tare as fi curios cum ar antrena Steaua. Oricum, nu decid eu
Cred ca nu stie ce vorbeste. Cum sa observe cineva ca o vedeta formata la academia Hagi si evolueaza la FCSB rascheteaza mingea. Trebuia sa declare ca este cel mai bun si Realul vrea sa dea 50 milioane de euro dar nu are bani . Auzi, celebrul Regheblat sofer sau bucatar , cand de fapt Barcelona plange dupa el. Prib ce spune domnul Raducanu , ***
marcelica,un ratat care statea la pomana la Steaua si s-a dus sa faca *** praf in Germania.in final s-au lamurir aia ce *** de betiv este si l-au bagat sa antreneze copii si juniori.ca fotfalist a fost un fel de Elton la Steaua(circar ieftin)
In special daca gratarul e organizat de marele RegheManelarul, desigur cu prezenta respectuosilor domni dij clanul Camatarilor !!!
Hehehe..Boldrin, De Amorim si Enache:)))scrie Sumi-Bet pe ei cu litere de-o schiapa . Calul Troian in forma de materiale pirotehnice extrem de scumpe. Sunt ferm convins ca in timpul liber cei 4 se mai intalnesc la un pahar de ...pariuri...si fac batjocura de pastorul-ultraortrodox :))) Situatia de la Steaua seamana cu ce a fost la Rapid in urma cu ceva ani cand *** lucescu si Dinu Vama l-au nenorocit pe Copos si echipa lui cu ajutorul finilor lui ***, probabil cei mai bine platiti(DEGEABA) jucatori care au evoluat vreodata in Romania:)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.