Alte știri din fotbal
Prima reacție a lui Gigi Becali după eșecul de la Botoșani » Doi jucători au stârnit furia patronului
0
Marius Șumudică a vorbit deschis despre jucătorul dorit la Rapid: „E o țintă. E incomparabil cu oricare altul din România”
0
Noul preferat al lui Becali, delegat la derby-ul etapei » Cine arbitrează CFR Cluj - Rapid
0
Diferență exorbitantă! Cât costă biletele puse la vânzare de FCSB și de Dinamo
0
Știri din fotbal internațional
Dennis Man, față în față cu istoria! Jurnaliștii italieni au dezvăluit un detaliu cheie despre viitorul românului
1
Rodri vorbește despre Real Madrid! Lui Pep Guardiola n-o să-i pice bine
0
Anunț-„bombă” » Un lider din top 5 campionate îl vrea pe Andrei Rațiu și se bate cu Atletico Madrid
1
Adevăratul motiv pentru care Pep Guardiola a prelungit contractul cu Manchester City
1
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Mesajul NATO pentru Putin după folosirea rachetei Oreșnik: „Un nou exemplu ...
Libertatea
Premieră în bătălia pentru Cotroceni. Sociolog din Elveția: „Candidații ...
Adevărul
"Am greşit când am ales FCSB". Şi-a asumat transferul ratat: "Nu eram ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
exagerati si voi, nu sunt chiar ruine.. daca ii pui sa care niste saci de carbuni pentru gratar, cred ca se descurca bine
tanase e o teapa mare de tot!simuleaza la orice contact ,ca si idolul lui popica aka kun aguero!sunt ca doua babe la moastele sf. paraschiva
reghe tot asteapta sa vina alibec si sa revina tanase, de parca astia doi ar fi messi si ronaldo.. jocul va fi cel putin la fel de mizerabil, pentru ca nu poti construi fara un mijlocas central tehnic. De asemenea, apararea e foarte slaba si din cauza asta toti mijlocasii trebuie sa stea retrasi ca sa repare gafele lui tosca
prima garofita care trebuie sa plece e antrenoarea si cu sotul ei,dar cum toti sunt manjiti intre ei nu va pleca nici unul si continua harababura!ingamfatul o da ca e multumit si are acelasi discurs de anul trecut cand e pierdut campionatul:echipa va creste de la meci la meci!e depasit bezmeticul!
tosca si tudorie sunt cei mai slabi jucatori din istoria Stelei, clar. Pe golubovici nici nu il pun la socoteala, e un ratacit care va fi uitat repede
In primul rand trebuie schimbat reghe, iar apoi sa se renunte la jucatorii care intr-adevar nu stiu fotbal, cei irecuperabili, ma refer la tudorie, tosca si golubovici. De Amorin si Boldrin au demonstrat ceva in cariera lor, cu un antrenor bun pot reveni la forma de altadata
tosca nu stapaneste abc-ul fotbalului, asta pentru ca nu e talentat. La el orice stop sau pasa este un lucru greu, se vede de la o posta ca se chinuie. Imi amintesc cand juca la echipa academiei de anti-talente a Stelei, aia unde antrena strizu.. era printre cei mai slabi de pe teren, intr-o echipa in care toti erau oricum foarte slabi
doar dinamo bucuresti
Răducanu compară fotbalul de acum cu cel de pe vremea lui. Păi va mai lua Champions League vreo echipă din România?
Respect,domnule Raducanu Marcel.Dumneavoastra reprezentati STEAUA cu adevarat.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.