Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Alvaro Arbeloa, după al doilea eșec pe banca lui Real Madrid: „Le-am spus și jucătorilor”
0
Mourinho a scos-o pe Real din Top 8 și a dat declarația serii: „Fac apel la unii să nu se sinucidă”
0
Vin turcii! Bucureștiul e iar în alertă: mii de suporteri de-ai lui Fenerbahce sunt așteptați azi în Capitală
0
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
ai aparut sa intaresti ce am zis ,nu!?:))
pai asta e adevarul ,noi nu vb aberatii precum 99 % din rinistii ***i !
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
bai prostule ,eu ti-am mai explicat ,nu e prost cine cere ,e prost cine da ,daca e si cu acte ce sa-i faci ,prostule!? stai sa intelegi - ***!
In acea "EPOCA DE AUR: 2000-2012" ,Dinamo a fost cumva campioana in tot acest timp ???Uitati un lucru,uni au furat,iar unul a incercat sa repare.Iar diferenta este ca Becali a "cumparat" clubul din banii "castigati" din "afacerile" cu armata.Club,care nu a fost la 18 milioane minus. " Fix în aceeași perioadă cu Negoiță, Gigi Becali a investit 22,75 milioane de euro! " In toata aceasta perioada,dupa toate aceste investitii facute,fcsb a iesit cumva campioana in fiecare an ??? Mai,voi sunteti in stare sa o faceti si sa o vedeti pe scumpa voastra fcsb campioana Europei in fiecare an.Numai ca trebuie sa mai si creada cineva.Voi uitati,mai sigur va FACETI ca uitati,ca liga 1 este alcatuita din 14 echipe,nu din doar doua.Si sunt foarte mari sansele ca scumpa voastra fcsb sa nu ia campionatul nici in anul acesta,cu TOATE INVESTITIILE voastre cu tot.Si sa va mai spun una:voi datorita faptului ca Negoita nu invasteste in acea echipa,puteti sa va castigati si voi painea,ca daca nu,voi nu ati mai fi avut subiecte de scris.Singurele subiecte sunt cele in care amplificati rivalitatea si scandalurile intre aceste doua cluburi.Va mai puneti intrebarea,de ce se ajunge la conflicte,in urma carora mor copii nevinovati.Ei bine si voi sunteti partasi la aceste conflicte,prin instigare la violenta.
Da dar selfiurile au fost gratuite si foarte reusite!
Rusinea insolventa aka Fc Pamant de Flori aka Rusinea Europei.
Negoita inca mai e considerat salvator? Intreb si eu...
Negoita e jongler! Ia cu 2 mâini dar nu da cu niciuna!
Negoita scoate bani de la dinamo, nu investeste nici un euro.. in curand, falimentul e al vostru.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.